نقل قول:
اتفاقا الان دوباره DAP رو اكتيو كردم و باز روي دكمه دانلود زدم اما بازم مديا پلير باز شد...
لينك مستقيم 160 مگي رو نداريد؟
Printable View
نقل قول:
اتفاقا الان دوباره DAP رو اكتيو كردم و باز روي دكمه دانلود زدم اما بازم مديا پلير باز شد...
لينك مستقيم 160 مگي رو نداريد؟
بفرما :نقل قول:
کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes%202010_1vs1_GamesCom%202009_%5Bwww.gigagame.ir%5D.avi
نقل قول:
آقا ممنون بلاخره يه جورايي با اعمال شاقه دارم دانلودش ميكنم چون روي همين لينك آخري هم كليك ميكردم دوباره مديا پلير باز ميشد كه آخر برداشتم به صورت URL LINK تو يه سايت ديگه زدمش و با DOWNLOAD WITH DAP دارم دانلودش ميكنم...
راستي يه سوال غير تخصصي...
الان يه مدتيه سرعت دانلود من 4 برابر شده يعني قبلا كه نهايت سرعت دانلودم 16 كيلوبايت بود الان شده 62-63 كيتوبايت...!!! :18:
سرويسمم از شاتل هست 128
براي همه اينطوري شده يا فقط براي جاهاي محدود؟
اینجا جاش نیست و هیچکس هم جواب نمیده ، جوابش رو تو پروفایلت میذارم.نقل قول:
من فقط یه چیز ازPES10 می خوام اونم سخت تر شدن گلزنی نسبت به PES09 هستش
همونطوریکه میدونین این روزا سایتهای معتبر بازی دیدگاه و نظرات خودشون رو از آخرین پلی تستی که از بازی داشتن ارائه میدن .
هفته پیش ویدئو گیمر دیدگاه خودشو از بازی روی سایت بردکه یکی از دوستان زحمت کشید و لینکشو توی تاپیک گذاشت . در جریان هستید که بخشی از اون متن ترجمه شد درادامه من امشب ترجمه بقیه اون متنو آماده کردم که در زیر میتونید ببینید . علت اینکه ادامه اون متنو با تاخیر توی تاپیک میذارم اینه که طی چند روز اخیر اخبار مختلفی از بازی منتشر شد و از طرفی احتمالا تا مدتی , خبر خاصی نداشته باشیم من تصمیم گرفتم که بقیه متن ها رو کم کم توی تاپیک بزارم تاحوصلمون از بی خبری کمتر سر بره .
محتوای مخفی:
بخش دوم ( پایانی)
رویکرد جدید کونامی , رویکردی مطلوب به حساب میاد .نسخه پارسال , مثل بازی پین بال سرعت زیادی داشت .صدای توپ توی زمین جالب نبود .با این نسخه بازی , دوباره ما احساس میکنیم که داریم فوتبال بازی میکنیم و همه بایستی (احتمالا) از این بازی لذت ببرن .
کونامی امسال یک نوآوری جدیدی بنام سیستم کارت به بازی اضافه کرده که بوسیله اون شما میتونید بعضی از قابلیتها رو جهت بهینه کردن برنامه های تیمی فعال یا غیر فعال کنید .مثلا میتونید کارت "Long Ranger" رو برای استیون جرارد فعال کنید که از این طریق هوش مصنوعی بازی , اونو به موقعیتی هدایت میکنه که موقعیت شوت زنی براش فراهم بشه .بعضی از کارتها منفعل و غیر قابل تغییر هستند مثل کارتهای "One Touch Play " و "Quick Turn "
این سیستم بر این مبنا استوار شده که به شما اجازه میده که از طریق هوش مصنوعی بازی برای زمانهایی که بازیکنان تیم درکنترل شما نیستند حرکاتشون رودر خدمت استراتژی تیم بهینه سازی کنید .توی این نسخه شما خیلی راحت میتونید مانع از برگشت یک بازیکن به عقب بشید و اونو مجبور کنید که به عقب بر نگرده .
رشد و پیشرفت تواناییهای بازیکنان توی این بازی به سختی میسر میشه بخاطر اینکه شما بعضی از کارتها رو غیر فعال میکنید .بعنوان مثال نانی یک کارت داره بنام "Trickster " که در تعریف این کارت گفته شده که این مهارت step over ( این حرکتو بعضی از بازیکنان بخصوص بازیکنان برزیلی انجام میدن ) رو دربازیکنان افزایش میده .
منوی بازی به طور اساسی تغییر کرده
راستشو بخواید سیستم کارت اینطور نیست که فکر کنید اساس بازیو بطور کل دگرگون میکنه . شاید این سیستم بدرد کسانی بخوره که حقیقتا کارکردن با تاکتیکها و فرمیشن رو دوست دارن . برای بقیه فقط یک مساله قابل توجه و جذابه که نهایتا ازش استفاده نمیکنن .
از نکات جذاب این بازی سیستم تاکتیکیه "Team Style "است .ما 4 تا سبک دفاعی و 4 جور سبک حمله داریم .این امکان برای شما مهیاست که این بخشها رو تنظیم کنید :" سوویچ موقعیت " , " سبک حمله " , " میزان و نوع پرسینگ " و " تراکم یا باز شدن تیم " .بصورت پیش فرض تیمهای معین و مشخصی ( تیمهای معروف ) همون سبک و روشیو بازی میکنن که در عالم واقع تیمهای هم اسمشون بازی میکنند .بعنوان مثال منچستر یونایتد توی سبک بازیش از تغییر جهت و جناح بازی زیاد استفاده میکنه .اینکار رو عموما بازیکنانی مثل رونی , نانی , برباتوف و هرکدوم از بازیکنانی که چنین قابلیتیو دارن توی زمین انجام میدن که این مساله کار رو برای مدافعین حریف سخت تر میکنه . اگه شما دوست داشته باشید سبک بازی منچستر رو تغییر بدید این امکان براتون فراهمه و بازیکنان سبک مورد نظر شما رو توی بازی پیاده میکنند.
گرافیک بازی مشخصا امسال درکانون توجه کونامی قرار گرفته
مستر لیگ توی این نسخه هم وجود داره البته با جراحی که درش صورت گرفته که عمق خیلی زیادی بهش داده و جنبه مدیریتی زیادی به خودش گرفته ( از قبیل حامیان مالی که باید با این اسپانسرها کار کنید ) .مجوز لیگ قهرمانان توی این نسخه وجود داره . تعجب داره که تمام تیمهای حاضر در اون لایسنس نشدن ( از لیگ برتر انگلیس فقط منچستر و لیورپول مجوز دارن و لایسنس شدن ) .
توی این نسخه یک بخش و مود بنام " Community "وجود داره که این اجازه رو به شما میده که برای دوستانتون لیگ ها و تورنمنتها رو تنظیم کنید به نظر میرسه چیز بزرگ و مهمی باشه .همچنین بخش BAL هم توی این نسخه وجود داره .
کونامی تمام تلاش خودشو برای برگردوندن PES به دوران شکوه و عظمت خودش انجام داده هنوز معلوم نیست و زمان این مساله رو مشخص خواهد کرد .حقیقتا تلاش زیادی صورت گرفته که طرفداران مایوس متقاعد به بازگشت بشن اما به هیچ نمیشه گفت وقوع چنین اتفاقی مسلم و قطعیه . هرچند نشانه ها و علائم خوب و دلگرم کننده ای دیده میشه و احساس مطبوع و خوش آیندی درمورد بازی وجود داره .
جنگ و نبرد امسال دوباره شروع میشه !
این بازی طبق برنامه پاییز امسال برای PS2 و Wii , PS3 , XBOX 360 , PSP منتشر خواهد شد.
حسین جان این پرسش و پاسخ با سیباس انجام شده!!؟
چرا اين konami يه کليپ خودش از بازی نميده بيرون ، اين چه وضعيه دوست دارم يه عکس از manchester ببينم يا يه تيم ديگه
منم دقیقا یکی از مهم ترین خواسته ام از 2010 اینه که بازی سختر بشه.نقل قول:
قردادش که با بارسا و لیورپول هست ، فیفا با بیشتر با لیگ انگلیس کار می کنه ! تریلر جدید فیفا رئ دانلود کن ، چیزای باحالی میبینی ، مخصوصآ منچستر رو زیاد نشون میده:31:نقل قول: