آقایون بالاخره من هم تو چالوس یکی رو پیدا کردم که گفته تا دو روز دیگه برام این مدل رو میاره گفته بدون ضمانت 680هزار تومن با این که بدون ضمانت و قیمتش رو هم تند گفته باز با کلی ذوغ گفتم بیاره از بس شما دل من رو با این تعریف ها بردید.
آقایون بالاخره من هم تو چالوس یکی رو پیدا کردم که گفته تا دو روز دیگه برام این مدل رو میاره گفته بدون ضمانت 680هزار تومن با این که بدون ضمانت و قیمتش رو هم تند گفته باز با کلی ذوغ گفتم بیاره از بس شما دل من رو با این تعریف ها بردید.
به دلیل قحطی این گوشی قیمتش کشیده بالا.نقل قول:
تو علاءالدین هم کم دیده میشه.
ولی شما میتونستین از digikala و به قیمت 660 تومن بخرین که یک روزه تحویل میدن.
من دیروز تو زنجان یکیشو دیدم ( خیلی گنده هستش ) بدون گارانتی میده 700
چرا می دونم داداش تو چند تا سایت دیگه هم دیدم که می فروشی قیمت هم همین حدود ولی من معتقدم اگه دستگاهی ضمانت هم نداشته باشه ولی مغازه دار ضمانت کامل بکنه خیلی مهم تره تهران رو نمی دونم ولی تو چالوس یه آشنا دارم که خودش ضمانت گوشی رو می کنه حتی از ضمانت خود گوشی هم بهتر البته چیزی که می گم حرف نیستا عمل هم می کنه نمونش یه نوکیا ان85 گرفتم بدون ضمانت باطریش مشکل داشت خود گوشی رو برام عوض کرد همون گوشی دوباره بعد چند روز دیدم کشوش مشکل داره لغ میزنه دوباره برام عوض کرده و الان راضیم به خاطر اینه که بدون ضمانت هم باشه برام مشکلی نداره.:31::5:نقل قول:
کسی می تونه یه عکس با اندازه واقعی این گوشی رو برام بذاره؟
یه سوال دیگه این که می گن 16 و 8 گیگ قیمتاش چقدر فرق می کنه بعد این مقدار حافظه داخلیشه دیگه درسته؟
تو GSMArena عکس با سایز اصلی زیاده :نقل قول:
=====================کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-380p8.php
بله فقط حافظه داخلیشون فرق میکنه.
بنا به تجربه شخصی باطری این گوشی تو استفاده معمولی در حد تماس تلفنی و اس ام اس حدود 48 ساعت دوام میاره و تو حالت استفاده زیاد 24 ساعت دوام میاره
???????????????????????????نقل قول:
1.قیمت رو خبر ندارم
2. تو شب که مشکلی نداشت فقط تو فیلمبرداری بیت ریت تصویر یه کم اومد پایین کیفیت صداش رفت بالا
3.لرزش گیر دست در زمان روشن بودن فلش فعال نمیشه
تو اون یکی فروم یکی از بچه ها میگفت با همین استفاده معمولی گوشیش بیشتر از 3 روز دوام آورده ، تائید می کنید ؟نقل قول:
بنا به تجربه شخصی باطری این گوشی تو استفاده معمولی در حد تماس تلفنی و اس ام اس حدود 48 ساعت دوام میاره و تو حالت استفاده زیاد 24 ساعت دوام میاره
یه سوال دیگه اینکه شتاب سنج در مرورگر کار میکنه یا باید به صورت دستی و از طریق منو به حالت افقی ببریم؟ آخرین سوالم اینکه اسکرول کردن توی لیستها چطوره ، مثل ویندوز موبایل میشه خود لیست رو گرفت و به بالا و پایین حول داد یا حتما باید از نوار اسکرول استفاده کرد؟