سلام دوست عزیزنقل قول:
منم کنسولم از این فتهاست و بازیو هم تموم کردم
احتمال زیاد مشکل از دیسک و ایمیج بازیه
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم کنسولم از این فتهاست و بازیو هم تموم کردم
احتمال زیاد مشکل از دیسک و ایمیج بازیه
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم
آقا آخرین آپدیت همونیه که تو صفحه اوله ؟؟؟؟؟؟جدیدترین آپدیت رو از کجا میشه گرفت ؟؟؟ و آیا تغییری میکنه سیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 رو هم دارم . ریختن آپدیت جدید مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟
احیانا بازیهاتون رو از یه مغازه خاص نمیگیریدنقل قول:
احتمال مشکل دار بودن دیسک بازیها زیاده
آپدیت 16537 از ماکروسافتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دستگاه رو بعد یه مدت طولانی به نت وصل کردم الان میگه باید اپدیت کنی. البته کنسول من ال تی 3 هست و تمام بازی های جدی مثل بتل 4 و کال اف گوست رو دارم بازی میکنم.اپدیت بزنم مشکلی پیش نمیاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
سلام.
نقل قول:آپدیت کنید ایرادی نداره...نقل قول:
سلام دوستنان من تازه Kinect خریدم اسیلم هست وصلش میکنم چراغ سبز روشن میشه بازی که میزارم میگه
a system update is required to use kinect
دکمه نمیاد تا اپدیت کنم حالا باید اپدیت از کجا دانلود کنم تا بتوانم بازی کنم خواهش میکنم دوستان کمک کنند.
دوستان من کلا خیلی سر در نمیارم از این کنسول
دستگاه 360 دوستم رو گرفتم و با اینترنت آپدیت کردم
الان هر دی وی دی رو داخل دستگاه میزارم ارور Regin میده
چه میشه کرد ؟
سلام من ایکس باکس 360
با هارد 250 گیگ توی هارد هم بازی زیاد داره الان میخواهم بازی روی هارد بریزم چه جوری بریزم
رنگش مشکی وکابل اچ دی داره
دودسته هم بی سیم دارد ممنون میشوم راهنمایی کنید طریقه کپی کردن را