سوال راجع به فونت اصلا هم تکراری نیست، تکراری تر از سوالات من رو 100 بار جواب دادن.من خودم به اندازه کافی گشتم.نقل قول:
احتیاجی نیست شما زحمت جواب دادنو بکشی، من از دوستان دیگه میپرسم.
Printable View
سوال راجع به فونت اصلا هم تکراری نیست، تکراری تر از سوالات من رو 100 بار جواب دادن.من خودم به اندازه کافی گشتم.نقل قول:
احتیاجی نیست شما زحمت جواب دادنو بکشی، من از دوستان دیگه میپرسم.
یه سوال درباره این گوشی ؟ ( اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید )
با حرکت دست روی صفحه یا تکون دادن گوشی میشه عکس رو عوض کرد ؟ ( وقتی داری باهاش عکس نگاه میکنی )
مرسی
بله دوست عزیز،وقتی در Image Gallery هستی اگه گوشی رو افقی کنی طبیعتا عکس هم افقی میشه و در هر دو حالت افقی و عمودی با حرکت انگشت روی صفحه به سمت راست به عکس قبلی و با حرکت به سمت چپ به عکس بعدی می رسی.نقل قول:
وقت نداشتم از توی پی سی ورلد لینک رو پیدا کنم با عرض شرمندگینقل قول:
باید فایل cer و key گوشیت رو بگیری تا بتونی برنامه نصب کنی
از این راهنما استفاده کن
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=64646
من فکر کنم وقتی N97 وارد بازار بشه کمی از مشکل عدم اجرای نرم افزارها توی 5800 کم بشه الآن همه برنامه ها نیاز به ساین دارن؛برنامه هایی که الآن برای S60 v3 هستن خیلی فراوونتر از برنامه های S60 v5 هستش.(معمولا هم برنامه های v3 ساین شده ان) وقتی N97 بیاد قطعا با توجه به پرمخاطب بودن گوشیهای سری N برنامه های سازگار با اون که سیستم عاملش درست مثل 5800 هست در دسترس خواهند بود.
ممکنه در آینده نوکیا گوشیهای بیشتری با این نسخه از سیمبین وارد بازار کنه،اینطور نیست؟
كسي از دوستان نظري براي حل اين مشكل نداره؟نقل قول:
این n97 تاچ هست ؟؟؟؟ اگه نباشه نرم افزار برای این n97 بیاد حتی اگه ساین هم شده باشه بدرد نمی خوره چون 5800 کیبورد نداره :13:نقل قول:
توی GSMArena.com مشخصات Display برای N97 رو اینطوری نوشته بود:نقل قول:
Type: TFT resistive touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.5 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Full QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
در حالی که مشخصات صفحه نمایش 5800 به نقل از همون سایت اینه:
Type: TFT resistive touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.2 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Handwriting recognition
اختلاف بینشون در نمایش ناچیزه.
خوب پس n97 هم تاچ هست
من بالاخره تونستم با GPRS گوشی به اینترنت وصل شوم!:20: ولی انگار سرعتش پایینه،فقط برای آزمایش، سایت Yahoo رو باز کردم و میخواستم به قسمت Mail برم که پیغام Connection Time Out اومد،فکر کنم سرویس ایمیل یاهو روی موبایل از اونی که روی کامپیوترهای PC ارائه میشه هم کندتر باشه.:44::23:
از زمان ثبت نام GPRS و تنظیمات لازم تا زمان فعال سازی فکر کنم کمی بیش از یک روز طول کشید.