جواب من چی شد پس؟؟
Printable View
جواب من چی شد پس؟؟
دوستان بهترين پليري كه با زير 50 تومان بشه خريد چيه؟
اگه تلویزیون HD داری برای یه پلیر نسبتن خوب تجاری بهتره تا 100 تومن هزینه کنید.
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
به نظر من با یک فلش و موزیک های مور علاقه ات برو و جفت این دستگاه ها رو تست کن ببین کدوم صدای بهتری دارند.نقل قول:
برای امکاناتش هم در اینترنت جستجو کن و رویوهاش رو بخون.
لطفا جواب من رو بدهید!!!
.................................................. ........
سلام دوستان من راهنمایی می خوام
DVD Recorder من از مدل LG است ولی ورودی HD و full hd رو ساپورت نمی کنه آیا مدلی در بازار هست که این ورودی ها رو ساپورت کنه لطفا راهنمایی کنید .با تشکر
دوستانی که قصد خرید DVD Player دارند :
سایت چاره مدل DVP 3550 فیلیپس رو حراج 20 درصد زده
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36079&ddisc=1
سلام دوستان
چند روز پیش فیلیپس 3360 گرفتم از جمهوری(75 هزار تومان). به سختی پیدا شد. توپخونه که هیچکی نداشت
حالا پست های قبلی رو خوندم نوشته بودن که فقط زیرنویس های خاصی رو میخونه (هم با dvix هم با DVD)البته انگار دی وی دی از روی هارد اکسترنال()
هنوز امتحان نکردم. آیا واقعا مشکل زیرنویس داره
این فیلیپس 3560 و 3588 تازه اومدن؟
چه فرقی با 3360 دارن؟
دوستان
لطفا هر کی دی وی دی پایونیر 420 داره، به من بگه که آیا ازش راضیه یا نه؟ می خوام یکی بخرم.... چیزایی که برام مهمه Upscaling خوب و پورت USB هست. تو همین حدود قیمت هم اگر مورد بهتری هست، بفرمایید.... مثلا توشیبا XE600 چطوره؟ گمان کنم توشیبا پورت USB نداره.... ممنون
سلام شهاب جان . من 420 دارم و ازش راضیم . کیفیت upscaling ش خوب و قابل قبوله . در مورد پورت usb و فرمتهایی که ساپورت میکنه خیلی نمیدونم . چون من یدونه WD HD Player هم گرفتم و فایلهامو با اون میبینم . اما یادمه یک بار برای یکی از دوستان (فکر کنم artam بود ) یک تست مقایسه ای برای پخش mp3 با 420 , wd انجام دادم تقریبا در یک سطح بودند. اما خوب یک سری dvd دارم که به صورت data فایلهای تصویری روش کپی شده و چند تاشو امتحان کردم به خوبی پخش کرده .نقل قول:
اما حالا شما باز یک تحقیقی بکن . artam هم دو سه مدل دیگه پیشنهاد داده بود . من چون آمپ پایونییر گرفتم برای همین ترجیح دادم پلیر رو هم پایونیر بگیرم که با هم ست بشند . اما در کل ازش راضیم .
نقل قول:
سلام دارا جان
ممنون از جواب خوبت... خودم هم از شکل و شمایل پایونیر بیشتر از بقیه خوشم اومده... یه جورایی قیافه اش حرفه ای تره... شما آمپت چه مدلی بود؟؟ چون من هم احتمالا آمپ پایونیر بگیرم. با رایان که مشورت کردم، چون Upscaling برام مهم بود، رایان 1020 یا 1019 رو در مقایسه با اونکیو 608 توصیه کرد. تو نت یه چرخی زدم، اغلب ریویو ها می گن Upscaling همه آمپ ها تو این رنج قیمت، زیر متوسط هست، یعنی به عبارتی نمی شه زیاد روشون از این بابت حساب کرد. من می خواستم رسیورم رو بهش وصل کنم تا Upsclae کنه، ولی ظاهرا تیرم به سنگ خورد.. شما ----- اچ دی نداری؟؟ حالا دارم به 919 و 920 فکر می کنم. اگر در مورد 1020 اشتباه می کنم هم لطفا بهم بگید....