نقل قول:
سلام
مبارکش باشه، من هم i9 گرفتم چند روزه اتفاقا صداش خیلی زیاده و من معمولا روی 20 یا 25 میزلرم ولوم رو!
احتمالا برای هدفونه.(من فعلا با فابریکش دارم گوش میدم صداش از نظر زیادی ک زیاده کیفیش با توجه به اینکه رو خود پلیر بوده بد نیست)
Printable View
نقل قول:
سلام
مبارکش باشه، من هم i9 گرفتم چند روزه اتفاقا صداش خیلی زیاده و من معمولا روی 20 یا 25 میزلرم ولوم رو!
احتمالا برای هدفونه.(من فعلا با فابریکش دارم گوش میدم صداش از نظر زیادی ک زیاده کیفیش با توجه به اینکه رو خود پلیر بوده بد نیست)
هنزفری خودش بیس رو خراب میکنه !نقل قول:
ولی این ایر بزنی ببین چی میشهه من تو این چند روز i8 رو با تایپیک آقا فرزاد burn in کردم یک نتیجه ی وحشتناکی الان با i9 گرفتنم واقعا تاثیر داره
ما که به این هد فون امیدی نداریم ولی منم از دیشب دارم اب بندیش میکنم با نویز صورتی! توهمه یا واقعیت احساس بهتری دارم از بعد اب بندی...امشبم میزارم تا صب ....نقل قول:
هنزفری خودش بیس رو خراب میکنه !
ولی این ایر بزنی ببین چی میشهه من تو این چند روز i8 رو با تایپیک آقا فرزاد burn in کردم یک نتیجه ی وحشتناکی الان با i9 گرفتنم واقعا تاثیر داره
دوستانی که i9 دارن بیان و یه توضیحی در مورد پلیرشون بدن!
در چه سطحی هست. ویدیو و موزیک/ کلا میخوام ببینم تو بخش پلیر ها در چه رده ای میشه قرارش داد!
من میخوام بخرم میخوام مطمعن بشم با هزینه ی 160.70 تومن میتونم امید یه پلیر مفید و قدرتمند رو داشته باشم!؟
سلام
از بچه های عزیز فروم یکی میتونه لطف کنه آدرس سایتی رو بده که مشخصات پلیرهای COWON با تمام جزئیات رو داشته باشه
نقل قول:دوستای گلم اسمم فراز ه...:31:نقل قول:
لطفا تاثیری که تو هدفونتون می بینید رو تو همون تاپیک بنویسید که من خودم باورم بشه آب بندی چقدر تفاوت ایجاد می کنه...
من دو روزه پیش برای یکی از بستگانم iAudio 9 گرفتم و توی فرصتی که بدست اومد یک سری بررسی هایی رو کردم که شاید برای شما مفید باشه .نقل قول:
خودم قبلا دو مدل کریتیو و الآن هم سونی مدل A729 دارم .
اما بررسی i9 :
بسته بندی ( پک ) خیلی شیکی داره و دقت و سلیقه خوبی براش بکار بردن ، حتی میشه با سرهم کردن اجزای بسته بندی اونو به شکل یک جامدادی یا گلدان درآورد و استفاده کرد .
پشت دستگاه نوشته شده ساخت کره و کیفیت ساخت اون هم معمولیه .
دستگاه رو که برای اولین بار روشن میکنین اولین منویی که میاد انتخاب region یا محدوده جغرافیایی است که بهتره یک کشور غیر اروپایی رو انتخاب کنید تا بتونین بدون محدودیت حجم صدا رو بالا ببرین !!
منوهای دستگاه و نحوه کار با اونها با دستگاه های قبلی که من داشتم متفاوته و کمی طول کشید تا تونستم خودمو وفق بدم . قسمت پایین صفحه نمایش یک صفحه خازنی قرار داره که برای انتخاب منوها و کار های مختلف استفاده میشه . به نظر من شرکت کوان فقط خواسته چیز متفاوتی ارائه کنه وگرنه این مدل کار با منوها اصلا مزیتی در مقایسه با مدلهای معمولی نداره و بعضا کار رو دشوار هم کرده . چهار کلید سخت افزاری پاور ، منو ، Vol+ و Vol- هم در سطوح کناری دستگاه قرار داره که کار با دستگاه رو خیلی راحت تر کرده است .
منوهای دستگاه زیاده و شاید خیلی کارها بشه با اونها انجام داد ولی به همان نسبت از راحتی کار با دستگاه کم شده . برعکس دستگاه سونی خودم کار رو خیلی راحت کرده و کار با منوها بسیار روان و ساده است .
کیفیت صدای دستگاه بسیار بالاست . صدا بسیار شفاف و قویه . گوشی که همراه دستگاه ارائه شده فرکانس های میانی و بالا رو خوب پاسخ میده ولی باس ضعیفی داره . گوشی سونی خودم رو که از نوع این ایر هست رو به این دستگاه وصل کردم و میتونم بگو که جواب فوق العاده خوبی داد .
مودهای اکولایزر زیادی رو میشه انتخاب کرد و همچنین افکت های BBE اون میتونه باس های قوی و خوبی ارایه بده . کلا این دستگاه تولید صدای پررنگی ( با جزئیات زیاد ) داره . صداش با سونی که خودم دارم فرق میکنه . اگه این گرم باشه اون سرده و یا بالعکس . برای این دستگاه بهتره که یک گوشی با کیفیت هم تهیه بشه .
این که این جزئیات زیاد صدا در طولانی مدت برای گوش خوبه یا بد من الآن نمیتونم نظر بدم به خاط اینکه فرصت تست بیشتری میخواد . ولی میتونم بگم که با گوشی سونی خیلی جالب بود !
باطری دستگاه 29 ساعت ( موسیقی ) جواب میده ( تست نکردم ) ، که با توجه به اندازه و وزن کم دستگاه خیلی خوبه .
در مورد اتصال به کامپیوتر مشکلی نداشت و خیلی سریع توسط ویندوز شناخته شد و من تونستم فایل های صوتی رو بریزم .
بقیه امکانات دستگاه مثل رادیو ، تایمر ساعت ، پخش ویدئو و عکس و فلش چندان برام مهم نبود .
دستت درد نکنه عزیز
من شدیدا بین i9 و c2 موندم. اگه کیفیت صدای C2 هم قوی باشه من از نظر شکل و فرم بیشتر اون رو می پسندم.
کلا دلم نمیخواد تنظیمات صدا به صورت لمسی باشه. ولی خودم احساس میکنم این دو مدل با توجه به کیفیت برندش میتونه انتخابهای خوبی واسه یه پلیر 200 300 تومنی باشه!
اگر کسی هم C2 رو تجربه کرده توضیحاتی بده!
سلامنقل قول:
من فقط C2 داشتم واز هیچ برند دیگه نداشتم اما صفحه نمایش سی 2 یکم آزار دهنده هست چون مقاومتی هست کیفیت صداش هم بدک نیست چون من هنوز هدفون خوب و با کیفیتی نخریدم و از هدفون خودش استفاده میکنم شاید زیاد راضیم نکرده در هر صورت تنها حسنی که داره اینه که کوچک و جمع و جور هست ولی J3 انتخاب بهتری است