سلام.
من یک mp3 player میخوام که سر کلاس بتونم صدای استاد را باهاش ضبط کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.
کیفیت پخش آهنگش هم در مجموع خوب باشه.
قیمت زیر 80 گیر میاد ؟ مثلا سونی ؟
اگر هست چه مدلی؟
Printable View
سلام.
من یک mp3 player میخوام که سر کلاس بتونم صدای استاد را باهاش ضبط کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.
کیفیت پخش آهنگش هم در مجموع خوب باشه.
قیمت زیر 80 گیر میاد ؟ مثلا سونی ؟
اگر هست چه مدلی؟
ux200
120 تومن
کاملا متوجه شدمنقل قول:
فقط از کجا بخرم
سلام.
من یک دستگاه iRiver خریدم.
اسمش که خزه، ولی قیافش خوب بود و FLAC میخوند.
کار اشتباهی کردم؟ میگن از COWON بدتره ولی از Creative بهتره.
نه خوبه چرا بد باشه فرق بین این ها وقتی خیلی به چشم میاد که شما هزینه های خیلی زیاد برای هدفون بکنی که باز برای خیلی ها به چشم نمیاد.
مبارک باشه.
دوستان sansa clip چطوره کیفیتش ؟ مخصوصا از لحاظ بیس و تفکیک
به نظر من که زیاد استفاده کردم چند چیزش برای من خیلی به چشم میاد
*عدم وجود نیوز(اگه یه لحظه وسط آهنگ سکوت باشه یه مکثی بشه دوباره آهنگ ضربش شروع بشه قشنگ حس میکنی) یا اگه پلیر رو روشن کنی و آهنگی اجرا نکنی حتی اگه ولووم تا آخر باشه صدای ضمینه ای حس نمیشه.
*بیس خوبی داره واقعا خوبه ولی خوب از کوون کمتره به نظر من حقیقی و متناسب هست نه آزار میده نه کمه
تفکیک پذیری خوبی هم داره از این پلی تو این ضمینه بهتر هم هست ولی خوب پنصد هزار تومن تا سی صد هزار تومن و .... کجا سی وهشت هزار تومن کجا.
یه چیزی که خیلی توش محسوس هست (به نظر من) تفکیک کانال های استریو هست گاهی هم کمی مصنوعی میشه یعنی کامل حس میکنم این کانال صدای خواننده هست این کانال صدای آهنگ ولی خوب تو محیط راک باکس با اون تنظیمات پیشرفته همه رو میشه کنترل کرد.
ممنون توضیحات عالی دستتون درد نکنه
شانس ما تا اومدیم بخریم این فروشگاه اینترنتی تموم کرد ؟
تو بازار کجا میشه پیداش کرد ورژن جدیدش هم اومده تو بازار ؟
کلا مرکز این چیزا کجاس ؟ بجز پایتخت
سلام دوستان
یه mp3 player خوب میخوام که کیفیت رکورد خیلی خوبی داشته باشه تا 60 تومن (ترجیحا ظاهرشم خوب باشه) چی پیشنهاد میکنید؟
اصلا تو این محدوده قیمت رکوردر خوب گیر میاد؟
اگر بودجه رو 80 کنم چطور؟
ممنون
ارزون ترین ها 2 مدل سامسونگ و یه مدل سونی هست که حد اقل 110 تومن باید بدی.
sony ux-200 اون دو مدل سامسونگ رو به خاطر ندارم اگه تو بورسش بری حتما میبینی.