-
نقل قول:
حالا یه سوال دیگه هم دارم من به تازگی یه کشف بزرگ توی Ubuntu کردم (به دلیل تازه کار بودن پس بهم نخندین) من قبلا یه پارتیشن home/ ساختم حالا که بازم Ubuntu رو نصب کردم و همون مشخصات کاربر قبلی رو دادم Boommmm!!!! تمام محیط کاربری من برگشت (شگفتا عمرا کسایی که ویندوز دارن خواب این رو هم نمی بینن) اما من یه مشکل دارم و اون اینکه برنامه هایی که به زور نصب کردم حالا نصب نیست و باید دوباره نصبشون کنم می خواستم بدون راهی هست که مثل کاربر بعد از نصب مجدد سیستم برنامه هایی که قبلا نصب بوده بازم بشه اجرا کرد منظورم اینه که آیا برای این کار باید از پارتیشن خاصی استفاده کرد یا نه؟؟؟
نیازی به نصب مجدد نیست ! تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که با برنامه ای مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عرض کمتر از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از پارتیشن لینوکستون Backup بگیرید و هر وقت نیاز بود از اون backup در سیستم خودتون استفاده کنید! با این کار در مدت زمان کمتر از ۱۵ دقیقه , لینوکس شما به همراه تمام تنظیمات , برنامه ها و ... به حالت مورد نظرتون بر میگرده ! در حالی که اگر بخواهید به فرض اوبونتو رو به همراه کدک ها و برنامه های مورد نظرتون مجددا نصب کنید , طبیعتا خیلی بیشتر طول می کشه ! البته این روش فقط بروی سیستم خودتون یا یک سیستم دیگر با قطعات سخت افزاری کاملا مشابه و یکسان قابل انجام است.
نقل قول:
در مورد سوال اول هم من یه کارت گرافیک Radeon HD 4670 گرفتم توی اینترنت که جستجو کردم یه لینک داد گفت فایل رو دانلود کن بعد با دستور sudo sh <file Name> اجراش کن اما هرکاری می کنم اجرا نمی شه لطفا در مورد نصب درایور کارت گرافیک هم یه حالی بدید :46:
راستی من از دستور sudo sh ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run استفاده می کنم اما خطای sh: Can't open ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run رو میده چرا؟؟؟
روش راحتتر اینه که از مخازن , بسته ی xorg-driver-fglrx رو نصب کنید:
کد:
sudo apt-get install linux-restricted-modules-$(uname -r)
sudo apt-get install xorg-driver-fglrx fglrx-amdcccle
حالا باید فایل xorg.conf رو ویرایش کنید:
کد:
sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
این قسمت رو پیدا کنید:
کد:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
EndSection
خط قرمز رنگ رو اضافه کنید:
کد:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Driver "fglrx"
EndSection
فایل رو ذخیره کرده و سیستم رو ریست کنید. این روش , یکی از روش های نصب درایور اختصاصی و کد بسته ی ATI هست ! روش دوم که به نظر من سختتر هست , نصب فایل با پسوند run هست , که
میتونید توضیحات مفصل تری رو راجع به این روش ها مشاهده کنید.
-
خبرنامه هفتگی اوبونتو - شماره ۱۲۰
-
نقل قول:
فایل های run. فقط قابلیت اجرایی دارند و نصب نمی شن. فایل های نصب شامل deb , rpm , sh , ... است.
پس این درایور های کارت گرافیک nvidia که با پسوند .run هستند چی!!
این هم از نوع نصبی هست که باید محیط گرافیکی رو stop کرد و با دستورات sh نصب بشوند//
مرسی:11:
-
نقل قول:
فایل های run. فقط قابلیت اجرایی دارند و نصب نمی شن. فایل های نصب شامل deb , rpm , sh , ... است.
خیر اینطور نیست! برای مثال برنامه ی RealPlayer نسخه ی ارائه شده برای لینوکس که یک برنامه ی نصب شدنی است فایل نصب خود را به صورت bin می ده، اتفاقا یکی از مزایای این فایلها توانایی نصب بر روی اکثر توزیع ها هست بدون توجه به اینکه اون توزیع از کدام فرمت فایل پشتیبانی می کنه.
کلا هر فایلی که توانایی اجرا شدن داشته باشه می تونه دلیل بر نصب یک برنامه باشه.
-
قبل از هر چیز از همه ممنون
من تونستم فایل run رو با همون دستور sh با یکمی مخلفات اجرا کنم از این فایل (اینطور به نظر میاد) چندتا فایل نصب deb ساخته شد بعد هم که نصب کردم مانیتورم منفجر شد تنظیمات قبلی خیلی بهتر بود به نظرم که هنوز Driver کارت گرافیک من برای Ubuntu یا کلا لینوکس ساخته نشده (توی لیست support خود ATI هم برای لینوکس همچین نسخه ای نبود) اما برسیم به سوال دوم من توی یه کتاب خوندم که پارتیشن usr/ پارتیشنیه که تمامی برنامه های نصب شده توی سیستم برای کاربرا توی این مسیر نصب میشه آیا درسته؟؟؟ چون همونطور که گفتم من تمام تنظیمات و کلا مشخصات کاربری رو بعد از نصب مجدد لینوکس به راحتی برگردوندم چون پارتیشن home/ جدا داشتم حالا یه پارتیشن می خوام که وقتی برنامه ای رو نصب کردم و لینوکس رو مجدد نصب کردم خیلی راحت مجدد بدون نصب بتونم از برنامه استفاده کنم. (اصلا میشه یه همچین کاری کرد؟؟!)
-
نقل قول:
قبل از هر چیز از همه ممنون
من تونستم فایل run رو با همون دستور sh با یکمی مخلفات اجرا کنم از این فایل (اینطور به نظر میاد) چندتا فایل نصب deb ساخته شد بعد هم که نصب کردم مانیتورم منفجر شد تنظیمات قبلی خیلی بهتر بود به نظرم که هنوز Driver کارت گرافیک من برای Ubuntu یا کلا لینوکس ساخته نشده (توی لیست support خود ATI هم برای لینوکس همچین نسخه ای نبود) اما برسیم به سوال دوم من توی یه کتاب خوندم که پارتیشن usr/ پارتیشنیه که تمامی برنامه های نصب شده توی سیستم برای کاربرا توی این مسیر نصب میشه آیا درسته؟؟؟ چون همونطور که گفتم من تمام تنظیمات و کلا مشخصات کاربری رو بعد از نصب مجدد لینوکس به راحتی برگردوندم چون پارتیشن home/ جدا داشتم حالا یه پارتیشن می خوام که وقتی برنامه ای رو نصب کردم و لینوکس رو مجدد نصب کردم خیلی راحت مجدد بدون نصب بتونم از برنامه استفاده کنم. (اصلا میشه یه همچین کاری کرد؟؟!)
در مورد کارت گرافیکتون اگر از اوبونتو ۸.۱۰ استفاده می کنید فکر نکم بحث عدم پشتیبانی مطرح باشه، به احتمال زیاد درست نصب نشده است.
اوبونتو یکی از مزیاتش شناسایی خوب سخت افزارهاست شما به مسیر System > Administration > Hardware Drivers برید و در اونجا به احتمال ۹۰٪ کارت گرافیک خودتون را می بینید اگر هست که آنرا انتخاب کنید و بگزارید نصب کنه، اگر نبود در ترمینال دستور:
sudo apt-get install xorg-driver-fglrx
رو اجرا کنید.
==
در مورد سوال بعدیتون باید بگم نحوه ی نصب برنامه ها در لینوکس با ویندوز کمی متفاوت هست، گر چه حتی در ویندوز شما نمی تونید مثلا از فولدر program files کپی بگیرید و در نصب مجدد ویندوز اون را جایگزین کنید و انتظار اجرای شدن برنامه ها را داشته باشید چون گاها برخی برنامه ها خود را برای شناسایی در فولدرهای system32 و ... هم پراکنده می کنند!
در لینوکس این مسئله خیلی پیچیده تر هم هست!کافیه اسم یک برنامه را جستجو کنید تا ببینید در چند فولدر متفاوت فایلهای برنامه پراکنده شده اند پس اون روش عملا ناشدنی است.
تنها راهش همونی هست که در این پست اشاره شد:
-
سلام دوستان...من ورژن جدید اوبونتو رو گرفتم و میخوام نصب کنم اگه ممکنه بفرمایید چطوری درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ....مرسی...
-
نقل قول:
سلام دوستان...من ورژن جدید اوبونتو رو گرفتم و میخوام نصب کنم اگه ممکنه بفرمایید چطوری درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ....مرسی...
اول از همه اوبونتو رو نصب کنید ...
دوم اینکه کارت گرافیکتون چیه ؟ مدل دقیقش ...
-
نقل قول:
اول از همه اوبونتو رو نصب کنید ...
دوم اینکه کارت گرافیکتون چیه ؟ مدل دقیقش ...
sparkle gforce 8600gt
-