با سلام ......
من این بازی رو از همین سایت p30world خریدم موقع نصب code میخواد این کد رو از کجا گیر بیارم
تو cdش هم نیست..
ممنون...
Printable View
با سلام ......
من این بازی رو از همین سایت p30world خریدم موقع نصب code میخواد این کد رو از کجا گیر بیارم
تو cdش هم نیست..
ممنون...
موقه اجرای بازی ارور میده و میگه به صورات انلاین بازی رو باید بخرید
من سریالم زدم برای نصب
کرکی چیزی نداره راهنمایی کنید
سلام:
بچه كسي ميدون هاين بازي رو چه جوري ميشه آنلاين بازي كرد؟
ميدونم بايد اصل بازي رو داشته باشم ولي حتما يك راهي هست با همين نسخه هاي كرك هم بشه آنلاين بازي كرد؟
جون من يك راهنمايي بكيند ميخوام روي اين رفيقم رو كم كنم اينقدر قد بازي در نياره.
باتشكر
ااااااااااااااااااههههههه ههههه :18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
نه بابا!
پس بگو چرا اینقدر بازیه رو دوست دارم! می دونی چقدر من رو خوشحال کردی با این خبر!!!! من عاشق ترانسپورترم! همه 3 تا سری ای که تا به حال ساخته شده رو دوست دارم و خواهم داشت!!!! قربونت!
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
ولی همچین هم شبیه به ترانسپورتر نیستا... .
هرچند من ورژن سانسور شده بازی رو دارم...
راستی کسی می دونه چجوری ورژن سانسور شده بازی رو که بهش Ripped version میگن رو به حالت اصل یا Fix دربیاره؟کمک کنید! حتماً باید ببینم فیلمش رو! چون شبیه به ترانسپورتر هست!
:10::10::10::40::40::40::11::40::11::11::11::11::4 0::11::40::10::40::40::40::40::40::11::11::40::40: :40::11::20:
هیچ کدوم از تراسپورتر ها ربطی به این بازی نداره کجای NFSUC از تراسپورتر الهام گرفته شده به قول اون دخته که توی اول بازی نشونش میده و بر برمی گرده به ما میگه : Your job's driving. Nothing more nothing less
ما فقط کارمون رانندگی هست و بس هیچ کار اضافه ای نمی کنیم کجاش شبیه ترانسپورتر هست طفلکی جیسون استاتهام ببین با چی مقایسه میشه
هه هه هه!
پس که این طور... چقدر EA دروغ گو هه(!)!
این بازیو نمی شه Multi Player بوسیله Lan اجرا کرد ؟
اسم بازی
need for speed under cover
توضیح کامل :
وقتی تو پوشه sound میرم چه کار کنم که این صدا ها رو پخش کنم؟
دیگه من با چه زبونی توضیح بدم
اگه توضیح کامل میخواین شماره بدین یا شماره بدم
که تماس کاریش کنیم
شاید این طوری بهتر باشه
ALEX
بچه ها سلام من این بازی رو خریدم. گرافیکم هم GTS 250 NVIDEA gigabyte هست.سی پی یو مم amd athlom 6000 x64 3.00 ghz است رمم هم 4 گیگ ولی موقع بازی گیر می کنه چه کنم؟
کممممممممممممک
از کرک ش نیست
همه نسخه های نید فور اسپید عالی هستن .خداییش!!!!!!!!!!!!!!