سلام
دوستان من آي تي پيام نور قبول شدم با نرم افزار آزاد به نظرتون كدوم رو برم ؟!! هزينه آزادم زياد ندارم بدم !!!
آي تي پيام نور تو هفته چند بار كلاس داره ؟!! مثلا ميشه طوري تنظيمش كرد كه فقط 2 بار در هفته باشه ؟!!
Printable View
سلام
دوستان من آي تي پيام نور قبول شدم با نرم افزار آزاد به نظرتون كدوم رو برم ؟!! هزينه آزادم زياد ندارم بدم !!!
آي تي پيام نور تو هفته چند بار كلاس داره ؟!! مثلا ميشه طوري تنظيمش كرد كه فقط 2 بار در هفته باشه ؟!!
من جایی نگفتم بار علمی پیام نوری ها پایینه .نقل قول:
ولی این به هیچ وجه به این معنی نیست که بار علمی بچه های پیام نور پایین تره شما خودت از نزدیک اون ها رو دیدی؟ یا با اساتیدشون صحبت کردی؟
منظورم قبولی توی ارشد هستش که حداقل توی رشته کامپیوتر خیلی کمتر از دانشگاه های دولتی هست . به خاطر این که پیام نوری ها فقط می خونند . اونم به این خاطر که بتونند نمره قبولی کسب کنند .
شما یک ماه بعد از امتحان از یکی از پیام نوری ها یک سوال در مورد یه بحث کتاب بپرس اگه تونستن جواب بدن
چرا ؟
به خاطر این که فقط فکر امتحان پایان ترم هستند و ترس از تموم نکردن کتاب ( خیلی مهمه) ، ترس از سخت بودن سوالات ، ترس از پاس نشدن درس ، ترس از مشروط شدن و ....
همه اینها باعث میشه همه مطالب کتاب فقط در حافظه کوتاه مدت اونها ثبت بشه .
در مورد کار با برنامه ها یا برنامه نویسی هم دانشجویان پیام نور در حد صفر هستند . شما از میان 300 نفر دانشجوی پیام نور اگه بگردی شاید فقط 5 تا برنامه نویس از توی اونها پیدا کنی .
چرا ؟
به خاطر این که نه وقت کار با برنامه را دارن و نه کسی هست که بهشون بگه برنامه نویسی چیه ؟
پیام نوری ها فقط و فقط کارشون پاس کردن درس هستش ، فقط و فقط این که بتونند 9 ترمه درسها را تموم کنند .
پیام نور ها اگه درس نخونند فارغ التحصیلی براشون غیر ممکنه میشه . ( حداقل توی رشته های فنی مهندسی و علوم پایه)
خودم همه را دیدم و از نزدیک حس کردم .
بله اگه پیام نوری ها ارشد قبول بشن میتونند پا به پای کسانی که توی دولتی درس خوندن به پیش برن .
چرا ؟
به خاطر این که اونجا یه رقابت دیگه ای هست . اونجا انگیزه زیاد هست ، اونجا همه چیز مساوی هست ( استاد ، نوع درس خوندن ، دانشگاه و ....)
بله استاتید دانشگاه های دولتی و ارشد از یچه های پیام نوری خیلی تعریف می کنند .
چرا ؟
به خاطر همون درس خون بودن بچه های پیام نوری . به خاطر این که مثل .... بلانسبت همه بچه های پیام نوری ( از همشون معذرت میخوام ) درس می خونند .
مطمئن باش به خاطر قبولی های خوب پیام نوری ها نبوده .نقل قول:
یکی از اساتید پیام نور ده سال پیش همیشه به دانشجوهاش می گفت شما روزانه که سهله آزاد هم نمی تونید قبول بشید ولی حالا نظرش صدوهشتاد درجه تغییر کرده و این فقط به خاطر قبولی های خوبی که دانشجوهاش میارن
به خاطر ظرفیت دانشگاه ها بوده که بالا رفته .
اگه باز هم ظرفیت دانشگاه ها پایین بیاد و مثل همون 10 سال پیش باشه شک نکن باز هم از پیام نور کسی قبول نمی شه .
درس خوندن توی دانشگاه های دولتی ، استاد ها ، جو رقابتی که توی دانشگاه های دولتی هست ، فضای کلاس ها و غیره ... تفاوتش با دانشگاه های پیام نور از زمین هست تا اسمان .
کاملا مخالفم .نقل قول:
در مورد رشته های فنی شاید وقت کافی برای تمرین سر کلاس نباشه در عوض سوالات سخت پایان ترم و منابعی که حذفیات نداره کمبود دانشجو رو جبران میکنه
به هیچ وجه جبران نمی کنه . خوندن کتابهای حجیم 700 صفحه ای چه نفعی به دانشجو خواهد داشت ؟
وقتی دغدغه دانشجو تموم کردن کتاب تا موقع امتحان هست انتظار دارید دانشجو چی یاد بگیره ؟
حتی شما توی طول ترم کتاب را طوطی وار و روزنامه وار بخونید باز هم 300 صفحه کتاب دست نخورده باقی می مونه .
نمیدونم اینها ارشد دادن یا نه .نقل قول:
الان خواهر من IT پیام نوره و دخترخاله ام نرم افزار علم و صنعت هر دو هم جزء ممتازین کلاسشون هستن هیچ تفاوتی از نظر سواد علمی ندارن
وقتی ارشد دادن تفاوتشون مشخص می شه .
همین پیام نور قم را که دارید میگید من 6 تا از دوستام توی رشته مهندسی نرم افزار جزء ممتازین کلاس هاشون بودن و 8 ترمه با معدل بالا درسشون را تموم کردن .
یکی از دوستامون هم توی علم و صنعت مهندسی نرم افزار خونده بود .
همه با هم ارشد امتحان دادن .
به قران قسم میخورم ( فکر نکنید که دروغ میگم) . کسی که علم و صنعت خونده بود سال پیش ارشد رتبه اش شد 3 ( بله اشتباه نشنیدید رتبه اش شد سه ) اما اون 5 نفری که پیام نور خونده بودن و روز و شب واسه ارشد تلاش کرده بودن رتبه اشون شد 700 ، 800 ، 1050 ، ...
حالا شما خودتون تفاوت را دقت کنید .
شما یا توی جو پیام نور نبودید یا فقط چیزی از این و اون شنیدید .
موفق باشید :)
اگه پول ازاد را دارید پیشنهاد من اینه که ازاد برید . اگه پول ندارید که باید پیام نور برید .نقل قول:
این که فلان رشته چند روز توی هفته کلاس داره مشخص نمی شه .
پیام نور توی کل روزهای هفته کلاس داره . از شنبه تا جمعه .
اول از همه بستگی به واحد برنامه ریزی دانشگاه داره که کلاس ها را چه طوری برنامه ریزی کنند .
دوم از همه بستگی به انتخاب واحدی هست که شما می کنید . شما خودتون توی انتخاب واحد می تونید درسها را طوری انتخاب کنید که توی روزهایی که دوست دارید کلاس داشته باشید. البته به شرطی که پیش نیاز ها را رعایت کنید و پیش نیاز اون درس ها را پاس کرده باشید .
این که بشه طوری تنظیم کرد که فقط 2 روز در هفته باشه بستگی به واحد برنامه ریزی دانشگاه و انتخاب واحد شما داره .
موفق باشید :)
زمان اقدام برای مهمان موقت تو ترم پاییز کی هست؟
راستي ميشه مثلا برم آي تي بعد ترم بعد تغيير رشته بدم به مثلا حسابداري ؟!! ميشه تطبيق واحد داد ؟!!
اصلا كلا تو پيام نور تغيير رشته يا دانشگاه راحته ؟!!
بستگی به رشته ات داره هین رشته 3-4 روز در هفتهنقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
دیوانه ای ؟؟!!!نقل قول:
واسه چي؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
خوب ناراحت نشو دیوونه ای دیگه .:31:نقل قول:
کدوم ادم عاقل دانشگاهی که پدرش هم اونجا تدریس میکنه را ول میکنه بره دانشگاه دیگه درس بخونه .
نمیدونم دختر هستید یا پسر ؟
ولی واسه دخترا توی رشته حسابداری همیشه و همه جا کار هست .
حالا شما پدرتون هم مطمئنا خیلی راحت واستون کار ردیف می کنند .
پس فرقی نداره دولتی باشید یا پیام نور . مهم اینه مدرک بگیرید و زود وارد بازار کار بشید .
دوستمون خوب جواب داد اما من به این دلیل گفتم معمولا ملت به خاطر اینکه در دانشگاه پیام نور کلاس کمه و سخته نمیرن اما تو که پدرت استاده من مونده واسه چی دودلی؟؟!!نقل قول:
سلام. میشه بگین مدارک موردنیاز واسه ثبت نام پیام نور(از کنکور سراسری قبول شدم،ورودی 89 کارشناسی) چیه؟
راستی ثبت نامش اینترنتی هم هست؟؟؟؟؟؟
تو سایتای پیام نور چیزی در مورد ثبت نام نیست.منتظر راهنماییتون هستم.
:29: