سلام . من می خواستم صدای گوشیم 990 را تقویت کنم ولی با برنامه xplore که در گوشیم نصب هستش نمی شه وارد فایل private شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
نقل قول:
Printable View
سلام . من می خواستم صدای گوشیم 990 را تقویت کنم ولی با برنامه xplore که در گوشیم نصب هستش نمی شه وارد فایل private شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
نقل قول:
شما مطمئنین گوشیتونو هک کردین؟
اول بايد گوشي رو هك كني ، بعد براي دسترسي به اون فولدر بايد capswitch رو off كنينقل قول:
کافیه capswitch رو نصب کنی و اونو off کنی اینجوری گوشیت هک میشه و به فایل هایی که قبلا" دسترسی نداشتی حالا داری
حتما" دوتا پست قبلیمو دیدین؟گوشیم بد ریخته بود به هم منم رفتم زدم تنظیمات اولیه همه چیز درست شد اما هر چی sms و فایل های تصویر خود گوشیو آهنگ های خود گوشی بود پاک شد
اگر ممکنه یکی فایل های تصویر و آهنگ های اصلی گوشیشو با هر چیز که از اول تو حافظه داخلی و ram گوشی حتی پوشه های خالی رو یکی rar کنه بذاره اینجا لطفا"
با xplore اول کل فایل های c رو یک کپی بگیرین تو یک فایل داخل d
بعد با usb گوشی را در حالت اتصال فقط برای ram به کامپیوتر وصل کنید و هر چی تو ram هست را کپی کنید تو یه rar و بذارین بی زحمت
فقط کسی که این کار رو می کنه گوشیش باید نو باشه و تو فایل ها دستکاری نکرده باشه
خواهشا" یکی این کار رو بکنه چون هم آهنگ ها و عکس های پیش فرض پاک شده هم می خوام کلا" یه بار جفت مموری ها رو پاک کنم از اول فایل ها رو توش بریزم که خیالم راخت شه دیگه مشکلی قرار نیست پیش بیاد
اجرتو با خدا
دوستان عزيز براي بار صدم ميگم كه هيچ كدوم از اين هكها بدون تست اينجا قرار داده نشده . سعي شده هكها بدون مشكل قرار داده بشه و اگه كوچكترين مشلي براي گوشي قرار به وجود بياد در موردش توضيح داده شده.
95% اين هكها و مودها هم خودم تست ميكنم قبل از گذاشتن و بعد تاييد خودم، اينجا قرار ميدم.
اين كه بعضي از دوستان ميگن گوشيم داغون شد يا فلان چيز سرش اومد مطمئن باشن مقصر خودشون بودن.100% به توضيحات هك دقت نكردن.
همه اين هكها رو من هم روي گوشي خودم و هم P1 برادرم تست ميكنم.
همين واكمن 3 رو من 10 بار نصب كردم.بدون كوچكترين مشكلي.ولي نميدونم چرا بعضي از عزيزان با مشكل مواجه ميشن.آخه يك كپي پيست ساده كه اين همه دردسر نداره!
سلام حسین جان شایدم از کارای خودم بوده آخه 173 تا برنامه روی گوشیم نصب کرده بودم که سرعتش خیلی اومده بود پایین و هی هنگ می کرد و وسط کار پردازش ریست می شد
حالا گوشیم شد عین روز اولش که کارخونه میده بیرون چون جفت مموری هارو فرمت کردم و master riset هم زدم حالا اگر ممکنه فقط فایل های زنگ اولیه و عکس های اولیه گوشیتو p1 زیپ کن بذار ممنون می شم
راستی تنها بدی که این فرمت ها داشت این بود که زبان فارسی فقط برای منوها حذف شد البته sms و تشخیص دست خط فارسی سر جاشه فقط اون اول که گوشی میاد بالا دیگه فارسی نداره که انتخاب کنم زیرش هم نوشته از support توی سایت سونی زبان های بیشتر رو دانلود کنید منم رفتم تو سایتش اما زبان برای دانلود نداره از کجا این زبان فارسی رو دانلود کنم؟میشه راهنمایی کنید؟
منم موافقم. خودم گوشیم 990 هست و اکثر این هکها رو رو گوشیم گذاشتم و همشون به غیر از دوبرابر کردن صدا جواب دادن. که اونم حتما مشکل از خودم بوده.نقل قول:
برنامه صفحه کلید مجازی فارسی هست که وقتی توی اس ام اس میخوام از کی برد مجازی استفاده کنم کی برد نمیاد ولی وقتی capswitch رو off میکنم صفحه کلید میادنقل قول:
در ضمن من walkman2 رو ریختم رو گوشیم (p990) و صفحه اش بهم خوردس و بعشی مواقع منوی بالا رو نمیاره و کلیدهای پلی و فوروارد و بک واردهم نداره اون فایلهایی که ضمیمه بود رو هم برای اصلاح ریختم بازم درست نشد
هر کاری هم میکنم صفحه کلید p1 هم نمیاد یعنی بعد از ریختن فایلها توی leyout اصلا فارسی نداره
سلام به همه ی دوستان گلم
آقا من از uiq3 کار های حرفه ای یه درخواستی دارم
حالا که این سیستم هک شده و به نوعی اوپن سورس شده بیان روی این کار کنیم که مانند p1 گوشی p990 هم بتونه دست خط فارسی رو تشخیص بده شاید با تغییرات کوچیک تو دیتابیس p1 و جایگزین کردن روی دیتابیس p990 بتونه کار کنه
اگه بچه حاضرند بیان پی ام بدن