با سلام
idm چرا کانکشن اینترنت رو dial نمیکنه؟همه چیز رو درست تنظیم کردم.flashget اینکار رو انجام میده.لطفا راهنمایی کنید
با سلام
idm چرا کانکشن اینترنت رو dial نمیکنه؟همه چیز رو درست تنظیم کردم.flashget اینکار رو انجام میده.لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اگه DSL دارین استفاده میکنین بهتره که روی حالت PPPOE بزارین که نیاز به کانکشن و .... نداشته باشین و خودکار باشه.
IDM برای خط DSL همچین قابلیتی نداره
Take Care:40:
دوستان با توجه به اینکه از idm نتونستم برای وصل کانکشن pppoe استفتده کنم این روش رو پیدا کردم.نقل قول:
/http://broadbandforum.in/bsnl-broadband/17874-auto-internet-connect-2-am/2
:2:کدوم بهتره internet download manager یا free download manager
سلام دوستان
IDM رو نصب کردم خوب کار میکنه ولی نسخه ازمایشی هست و میگه تا 10 روز دیگه هوتوتو """""
اگه میشه روش کرک کردنش رو بگین
پیشاپیش تشکر
باسلام
یک سوال
آیا با این نرم افزار می شه یکی یکی دانلود کرد یعنی دانلود ها رو به ترتیب هم دانلود کنه
منظورم دانلود زمانبندی شده نیست
خوب همون میشه دیگهنقل قول:
شما یک صف ایجاد میکنی و لیست دانلودت رو قرار میدی و تعیین میکنی که یکی یکی یا چندتا چندتا دانلود کنه
گزینه Schedule این امکان رو به شما میده
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
اینترنت دانلود منیجر قابلیت های بهتری دارهنقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
نقل قول:
احتمالا مشکل از کرک باید باشه که این ارور رو میده با یک کرک جدید تست کنید
کرک سالم است از سافت گذر گرفتم . خطای کرک نمیده :13:نقل قول:
سلامنقل قول:
الان مشکلتون حل شده یا نه هنوز اون هست؟
تا جایی که یادم میاد گفتین که با گرفتن افزونه ی کروم مشکل حل شد.
ولی اگه با هر مرورگری عمل یکپارچه سازی رو انجام نمیده ، بهتره که یک نگاهی به تنظیمات مرورگر مورد نظر بندازین که به نرم افزارهای Dowloaderاجازه ی یکپارچه سازی رو داده باشه.
Take Care:40:
سلام
منهم جدیدا مشکل viera رو پیدا کردم
مرورگرم هم opera 11.6 است
لطفا راهنمایی کنین
مرسی