مرسى، درست شدنقل قول:
كليدهاى Ctrl+Shift+7 هم ظاهرا فاصله رو بيشتر ميكنه ، درسته ؟
Printable View
مرسى، درست شدنقل قول:
كليدهاى Ctrl+Shift+7 هم ظاهرا فاصله رو بيشتر ميكنه ، درسته ؟
سلامنقل قول:
اينها كليد ميانبري براي نمايش يا عدم نمايش علامتهاي فرمتبندي (Formatting marks) است
مثلا براي فاصله نقطه يا براي اينتر .... نمايش داده ميشود
مسير ديگر آن گذاشتن تيك گزينه ALL از زبانه View در كادر Word Option هست
موفق باشي
سلام
من مجبورم برای کارم از ویندوز 98 استفاده کنم ولی اکسپی رو هم دارم.
فکر کنم آفیس انگلیسی رو نصب کردم.
اگه آفیس اکسپی تو 98 نصب بشه که کارم راه میفته.
سلام... من فایل های ورد رو که با اسم فارسی ذخیره می کنم باز نمی شن
چیکار کنم تا اشکال بر طرف شود؟
البته اگر انها را دوباره با نام انگلیسی ذخیره کنم باز میشن. ولی می خوام فارسی باشن
البته با برنامه ورد پد باز میشه...wordpad
سلام به همه دوستان
يك فايل ورد داشتم كه تو ورد 2003 تايپ كرده بودم نزديك 80 صفحه و روي سي دي رايت كردم حالا كه مي خوام استفاده كنم متن تايپ شده را بصورت مربع نشون ميده چكار بايد كرد چرا ايجوري شده
:41:
سلام
چند تا سوال دوستان با عرض شرمندگی:
ـ در نرم افزار Word چطور میشه خطی رو که واسه پاورقی گذاشته میشه ، به اختیار خودمون راست ، وسط یا چپ قرار بدیم؟
و آیا میشه طول اون خط رو زیاد تر کرد؟
میشه توضیح بده چرا حالت Footnote Continuation Separator اعمال نمیشه؟
ـ در نرم افزار Word چطور میشه متن رو به Section های مختلف تقسیم کرد. به عنوان مثال من میخوام مقاله ای رو به 4 فصل تقسیم کنم و هر فصل رو جدا گونه ویرایش کنم، مثلا میخوام پاورقی هام در هر فصل از شماره یک شروع بشه نمیدونم منظورم رو خوب بیان کردم یا نه.
ـ در مورد اینکه خط رفرنس رو به سمت راست بیاریم واسه متون فارسی سئوال داشتم ممنون میشم یکی جواب ما رو بده.
بازم ممنون
یا علی
بسيار سپاسگزارمنقل قول:
حــــــــالا با اجازتون اون سئوالـــــــى كـــــه تو تاپيك حروف كشدار بود رو اينجا مطرح كنم
چه طور ميتونم كاركتر " } " رو به صورتي كه يك طرفش بزرگــــــــتر باشه و همچنين افقى باشه رسم كنم يــــا بنويسم ؟
البته من بعيد ميدونم اين مشكل از ورد باشه احتمال ايكه از ويندوز باشه هم هستنقل قول:
شما يه بار با اسم انگليسي اونا را باز كن و بعد از باز شدن اونو با اسم فارسي Save as كن (منوي فايل و گزينه save as)
ببين مشكلت حل ميشه
اگه نشد ميتوني يه بار ديگه هم آفيس رو از اول نصب كني
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
جوابي كه به نظرم مياد اينه كه اگه شما روي همون سيستم امتحان مي كني علتش ميتونه درست رايت نشدن اطلاعات روي سي دي باشه و بعيده كه مورد ديگه اي باشه
و متاسفانه در اينگونه موارد كمتر ديدم كه بشه كاري كرد
موفق باشي
سلامنقل قول:
دوست عزيز سوالاتتون تكراريه و بارها توي اين انجمن پرسيده شده
از قوانين انجمن هم جستجو قبل از دادن پست جديد هست
پس رعايت كنيد لطفا
براي جوابها به اين پستها مراجعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد حالت Footnote Continuation Separator هم بايد بگم متوجه نشدم مشكلتون چي هست
موفق باشي