سلام بچه ها اگر ميشه راهنماي بازي سايبريا 2 رو بهم بدين
با تشكر
Printable View
سلام بچه ها اگر ميشه راهنماي بازي سايبريا 2 رو بهم بدين
با تشكر
به نظر من که سمند بهتره . چون به نظر من در حالت عادی 10 برابر 405 قشنگ تره .با خرج کمتری میتونی یه کم قشنگترش کنی.از نظر سرعت کلی هم که بیشتر از 405 میره فقط از نظر شتاب یه خورده کم میاره ولی به نظر من دو مورد اخر به دلیل اختلاف اندازه چرخها ایجاد شده .نقل قول:
سخت در اشتباهی :31:نقل قول:
از نظر سرعت که هر دو تا سرعتشون یکیه
از نظر شتابم که سمند به گرد 405 هم نمیرسه ولی حیف که این 1.8 ها اومدن بازار اگه 2000 میزدن باور کن از زانتیا هم بهتر بود ولی خب دیگه ایرانه و این چیزا خیلی عادی
از نظر اصطهلاک هم که 405 خیلی خیلی بهتره سمند خیلی زود به صدا در میاد
من نظر خودمو گفتم . و هنوز رو حرفم هستم بعلاوه سمند امکاناتش بیشتره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
آقا 1.8 چیه؟
منظور حجم موتورهنقل قول:
1.8 میشه 1800 سی سی
سلام به دوستان گلم.دلیل اینکه نبودیم مخفی خواهد ماند:5: .اما در مورد انتخاب بین سمند و 405.محض اطلاع
دوستانی که از 405 دفاع می کنن.100% شک نکنید سمند 1800 بهتر از 405 1800 هست.چون خودم سمند صفر
دارم می گم.البته دفاع الکی نمی کنم.برای هر کسی هم یکسری معیار ها لازم هست و انتخاب ماشین هم
فقط به اون فردی که می خواد بخره مربوط می شه.
اگر سیاست های ایران خودرو رو در نظر داشته باشین به این نتیجه می رسین که خرید یک ماشین تحت نام ملی
بهتر از 405 فرانسوی هست.به دلیل تنوع در تولید انواع سمند در آینده شما خیالتان از بابت لوازم یدکی و... راحت
خواهد بود.نمی گه کی اما تولید 405 زیاد به طول نخواهد کشید.(نگید پلت فرمشون یکی هست همه می دونن)
قیمت سمند در 1سال نا گهان 1 میلیون افزایش داشت به دلیل همین سیاست ایران خودرو.الان سمند معمولی
11670 هست اما 405 11700.نکته در همین جاست در حالت عادی شما برید آمار بگیرید ببینید سرقت سمند بیشتر
هست یا 405 قول میدم طبق آمار رسمی ناجا 405 خیلی بیشتر هست چرا چون مثل پیکان پراید و ماشین های
قدیمی سیستم امنیتی نداره(همین سیستم ساده ضد سرقت سمند به کلی چیز می ارزد).
یک نکته جالب بگم.زمان سیستم بستن سمند خیلی عالی هست چون همیشه باند هات مخفی می مونه.اگر ساب
رو تاقچه بذاری بازم می تونی مخفی کنی.اما در405 هر کاری کنی بازم باندات مسخص می شه.(ساب باکس اندشه)
در مورد کیفیت تولید طبق چیزهایی که دیدم سمند خیلی بهتر هست آمار هم همین رو ثابت می کنه.
منو ببخشید این رو می گم.405 دیگه مثل پیکان و پراید زیاد شده اما سمند نه.
در مورد ارتفاع سمند واقعآ بهتعرین ارتفاع رو داره چرا:18: ؟اگر اهل گردش و تفریح و اینا باشی می فهمی چی می گم.
من از یه جاهایی رد می شم که فقط عقب سمند ازش رد میشه.یه مثال هم از جلوش میزنم که امتحان کردم
تو یه کوچه قدیمی که از این جوب های مثلثی داشت یه پرشیا که دست به ارتفاع نزده بود دور زد زمانی که از تو جوب
(جوق)رد شد جلوش گرفت.منم کرمم گرفت دقیقآ همونجا الکلی دور زدم اما نه جلو گرفت نه عقب.
همین ارتفاع سمند باعث می شه ماشین جلوت بهتر متوجه نور دادنت بشه:21: .حالا اونا که ارتفاع کم کردن
می یوفته وسط مردمک چشمشون.:21: (مقصر خودشونن من که تقصیری ندارم)
اماااااااااااااااا ترمز سمند.جدیدآ با گذاشتن بوستر ترمز 10 اینچی و عوض کردن یک فنر داخل کاسه خیلی ترمز خوبی
داره تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم.
خیلی دیگه دلیل دارم که بگم سمند خیلی بهتر از 405 هست.:31:
هندلینگش رو که دیگه نگو خیلی عالیه.اگر از ماشین درست استفاده کنی به صدا نمی افته اما هر ماشینی با
رانندگی غلط به صدا می افته.
موفق باشید.
نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد 206 تیپ 3 چیه؟ (در مقایسه با سمند و ریو)
ممنون
بابا هرکی هر ماشینی داره میگه خداست کیمیگه سمند از 405 بهتره هرچی باشه سمند رو از روی 405 ساختن پس طراحیش از اول رو حساب نبوده و فقط کپی شده تازه خیلی تست ها انجام نشده.من تحمل دیدن تنه لش سمند رو ندارم.
خبرگزاري ايسنا در گزارشي بيكيفيتترين و با كيفيتترين خودروها را در بهمن ماه سال 85 به ترتيب ماكسيما و پي كي معرفي كرد.
به نوشته همشهري، در اين گزارش آمده است: در بهمن 85، كيفيت پرايد كه هماكنون با تيراژ بيش از 400 هزار دستگاه پرفروشترين خودرو كشور محسوب ميشود، به امتياز منفي 330 رسيد. كيفيت پرايد 141 نيز منفي 374 و پرايد توليد پارس خودرو منفي 324برآورد شده است.
كيفيت پژو405 توليد ايران خودرو خراسان و تهران نيز به ترتيب منفي 238 و 273 است كه نشان ميدهد كارخانه اين شركت در خراسان با كيفيتتر از تهران، خودرو توليد ميكند. كيفيت پژو 206 هم با يك نمره منفي كاهش نسبت به ماه پيش از آن به منفي 106 رسيده است.
همچنين پژو 206 صندوقدار كه ايران خودرو تيراژ آن را افزايش و قيمت آن را كاهش داده است، داراي كيفيت با نمره منفي 109 است. ضمن اين كه كيفيت سمند با اندكي بهبود كيفيت داراي 263 نمره منفي بود.
بر اساس آمار شركت گسترش و نوسازي صنايع ايران، با كيفيتترين خودروهاي ساخت داخل شامل نيسان ماكسيما، مزدا323، زانتيا، پاجرو و نيسان رونيز به ترتيب با امتياز منفي 79، 92، 99، 102 و 103 است.
خودروهاي پيكي، پاژن، پژو روا و پرايد 141 نيز به ترتيب با امتيازهاي منفي 490، 410، 375 و 374 جزو بي كيفيتترين خودروهاي داخلي بودند.
از نقاط جالب توجه در اين آمار، قرار گرفتن برخي خودروهاي مونتاژ شده به صورت كامل در رتبه متوسط كيفيت است؛ به گونهاي كه ريو، هيوندايي اونته، فولكس گل و هيوندايي ورنا به ترتيب 114، 117، 130و 130.7 نمره منفي دارند.
در اين ماه خودروهاي پي.كي و پرايد 141 نيز از نظر موتور داراي عيوب فراواني بودند؛ به طوري كه به ترتيب 18 و 25 نمره منفي در بخش موتور اين خودروها مشاهده ميشود.