سلام.
خیلی ممنون این سیو منه:
کد:http://sajad2006.persiangig.ir/Saved%20Game.rar
Printable View
سلام.
خیلی ممنون این سیو منه:
کد:http://sajad2006.persiangig.ir/Saved%20Game.rar
سلامنقل قول:
الان تست کردم سیو های شما رو بازی نتونست بشناسه خوب البته طبیعیه چون مال شما نسخه تقلبه و به نسخه اصلی سازگاری نداره
من دیگه مطمعن شدم این نسخه که دارم اصلیه
شما از همون لینکی که بهتون دادم خرید کنید اصلا انقدر هم اروزن میده که ارزش ریسک داره
هر دی وی دی 400 تومان دو تاش میشه 800 تومان پول پست هم به فرض هزار تومان که بگیریم میشه 1800 تومان اصلا تا حالا بازی به این ارزونی خریده بودید؟ سیدی رو هم به این قیمت نمیدند :31:
امیدوارم تهیه کنید و حالش رو ببرید
موفق باشید
:20:
خیلی ممنون دوست عزیز.
سفارش دادم ولی هنوز جواب ندادند.
چند روزه حاضر میشه؟
نمیدونم ولی اگه سرشون خلوت باشه شاید تا دو روز دیگه پست کنندنقل قول:
اگه پیغام خصوصی بهش نزدی بزن چون ممکنه به تاپیک سر نزنه
در این باره هم اگه سوالی داشتی بهم پیغام خصوصی بزن چون تاپیک رو داریم منحرف میکنیم ملت شاکی میشند :31:
موفق باشید
:20:
سلام
اقا یه زحمت براتون داشتم
عکس این ترینری که اینجا گذاشتم یکی میتونه برام توضیح بده دقیقا هر دکمه چه کار تو بازی تنجام میده؟
من فقط میدونم دکمه 1 جون هستش و دیگه تموم نمیشه و شماره 9 هم به ماموریتهایی که زمان دارند زمان اضافه میکنه
حالا یکی بی زحمت بقیش رو برامون توضیح بده من دیگه خسته شدم بس که با این سرباز ها درگیر شدم چیزی داره که از شرشون به کل خلاص شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام خیلی ممنون.نقل قول:
چشم.
از بقیه دوستان هم معذرت خواهی میکنم.
ما كه هنوز توي كف نسخه اصلي هستيم
آقا شرمنده من باز تاپیک بی مورد زدم ولی سجاد جان فکر کنم انباکست پره نمیتونم پیغامت رو جواب بدمنقل قول:
اینا رو مینویسه
Sajad2006 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Sajad2006 from the recipient list and send the message again
-----------------
برای اینکه تاپیک کمی مرتبط بشه:
آقا کسی نبود این ترینر ها رو ترجمه کنه؟
ممنون
منم تو كفم شديد من رفتم اون سايتي كه دوست عزيز گفته بود ولي كيه گوش كنه براش پيغام خصوصي هم دادم
اميد جان منو هم در غم خودت شريك بدون احيانا پيدا كردي يا خبري شد مارو بيخبر نذار
خيلي سخته براي يك بازي خور D:
سلام.نقل قول:
اشتباها یه تیک رو زده بودم.
حالا پ.خ. رو بفرست.