پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و... نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.نقل قول:
Printable View
پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و... نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.نقل قول:
دوست عزیز، اینچنین پچی برای این فریمور وجود نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
:31:نقل قول:
اشالله تو عروسیت پچ بریزم سر مردم..دمت گرم خیلی لطف کردی :31: ولی من که نمیدونم این پچ ها چه کار میکنن :31: یعنی فینگلیشش رو خوندم یه چیزایی فهمیدم اما من دو تا پچ باحال میخوام یکی واسه اینکه رو گوشیم قفل بذارم keylock و رو اس ام اسهام هم قفل بذارم :31:
کسی نمیخواد جواب مارو بده؟نقل قول:
کسی بلد هست جوابمو؟
ممنون میشم
نقل قول:دوست عزیز اگه پچ رو درست نصب کرده باشید (در آخر نصب، No زده باشید) ، و هیچ تغییری دیده نشه، دو تا احتمال وجود داره:نقل قول:
1- CID گوشی شما، 53 یا 50 هست. که برای این CID ها پچ نداریم. (پچ، فقط برای CID های 36، 49، 51 و 52 نصب میشن.)
2- شاید هم فریمور پچ با فریمور گوشی یکی نیست.
موفق باشید :11:
ممنونم :31:نقل قول:
دوست من در مورد پچ دومی که گفتید، تا اونجایی که من میدونم، تا به حال چینین پچی تولید نشده :18::18::18:.
ولی در مورد اولی پچ اولی باید بگم که اون پچ فقط در R8BE001 نصب میشن.
موفق باشین :11:
نه عزیز سید من 52 قرمزهنقل قول:
کا810 فریمور 024
نصب شه چی فرق میکنه؟
واسه من همون لیسته آخه
هوم؟
چییییی مییییگییییی؟نقل قول:
یعنی منظور شما این بود که فرمور پچ با فریمور گوشی یکی نبود؟؟؟ :18::18::18:
خوب اونوقت، همینطوری میشه :31::31::31:
کار نمیکنه دیگه . . . :46:
:11:
آخه قربون اون قد و بالات من کی گفتم فریمور پچ و گوشی به هم نمیخوره نه خدایی کجا گفتم؟نقل قول:
مشخصات گوشیمو دادم
اگه شما ریختی لطف کن بگو چه تغیری تو گوشی اتفاق میافته؟
طرز کار پچ چجوریه؟
هوم؟
برايk810 R8BA024نقل قول: