chera Q6600 daraye do geymat 180,210 toman ast
Printable View
chera Q6600 daraye do geymat 180,210 toman ast
زیاده دوست عزیز. تفاوت قدرت زیاده. البته تفاوت قیمت هم زیاده. به نظر من نگیر. یه خورده صبر کن سی پی یو های 8 هسته ای وارد بازار شن بعد قیمت 9450 میاد پایین. پس زیاد عجله نکن. به بنچمارک زیر هم نگاهی بینداز.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- این طور که من شنیدم این پردازنده قیمت نو اش 180 هست. دست دوم رو اقلا باید 30% ارزون تر بفروشی، مگر به آشنا.نقل قول:
- اختلافشون بیشتر توی کارهای تبدیل ویدیویی نمایان می شه (اون هم اگه حجم کار زیاد باشه) ولی توی کارهای گرافیکی شما تقریبا هیچ تفاوتی احساس نخواهی کرد. ولی اورکلاک هر کدوم از این پردازنده ها (بالا بردن فرکانس) می تونه تفاوت محسوسی ایجاد کنه.
اینجا رو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2364857#post2364857
حدود 75 و 2 هسته اي هستنقل قول:
من AMD ATHLON 5000+X2 رو پيشنهاد ميكنم حدودا 72 كه از اون سرتره(نظر من هست)
منظورم اینه که این مدل cpu دو مدل است ؟یا نه؟و کدوم بهتره؟ (به گفته ی دوستان)نقل قول:
خب دو حالت می تونه داشته باشه: 1) شما از دوجا قیمت کنی یه جا بگه 210 یه جا بگه 180. 2)شما می تونی یا با فن برداری یا بدون فن. که قاعدتا بدون فن tray ارزونه و همون 180 تومن هست. اگه شما برای اورکلاک میخوای بدون فن خوبه ولی اگه نمی خوای اورکلاک کنی با فن بخر.نقل قول:
اوني كه گفته 210 گرون فروش بوده چون الا باكس 179 و تري زير 170 هستنقل قول:
ما که متوجه نشدیمنقل قول:
یعنی cpu رو بدون فن ببندیم (یه وقت نسوزه)
باکس یعنی همون بدون فن ؟نقل قول:
اوني كه گفته 210 گرون فروش بوده چون الا باكس 179 و تري زير 170 هست
تری هم یعنی فن دار؟
در کل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
نه...:41: بدون فن نه!!!! یه فن جدا واسش بخری. قیمت فنها و قدرتش هم با هم فرق داره.
باکس یعنی با فن که به نظر من اگه نمی خوای اورکلاک کنی همون باکس رو بخر. اگه میخوای اورکلاک کنی هم یه فن قدرتمند بخر.
اگه من بخام یه cpu q6600 از نوع اورکلاک و از نوع باکس باشه دو تا فن باید داشته باشیم؟ و در کل برای این cpu چه نوع فنی باید خرید؟نقل قول:
نه... بدون فن نه!!!! یه فن جدا واسش بخری. قیمت فنها و قدرتش هم با هم فرق داره.
باکس یعنی با فن که به نظر من اگه نمی خوای اورکلاک کنی همون باکس رو بخر. اگه میخوای اورکلاک کنی هم یه فن قدرتمند بخر.