سلام بر همه عزیزان
چند روزی نبودم و می بینم که بحث در رابطه با جن و این جور موجودات ادامه داشته ...
به شدت تایید می شود .
راستش دوستان ، اصلا حرفاتون برام قابل درک نبود . اصلا نمی دونم ترس برای چی ؟ نه اینکه من حالا خیلی شجاع باشما ! نه ، ولی ترس از جن و ... برام اصلا مفهوم نداره . آخه معنی نداره ، چه دلیلی می تونه داشته باشه .
به نظر من هر توع ترسی در رابطه با این خلایق خدا ، زائیده تخیل و توهمات خود آدمه .
از نظر من ، عزیزانی که این ترس درشون وجود داره بهتره به جای اینکه به دنبال روشی ، ذکری ، وردی ، برای مقابله یا دفاع از خطرات احتمالی این موجودات باشن ، بهتره که کاری کنید تا اون ترس از وجودتون ریشه کن بشه . و این رو ضمیر نا خود آگاهتون به معنای واقعی باور کنه . تلقین خیلی موثره . خوب به این موضوع فکر کنید که آخه چه دلیلی برای ترس باید وجود داشته باشه ؟ اون ها هم مخلوقات خدا ، دارن زندگیشون رو می کنن . چی کار به من و شما دارن . مگه اینکه ما خیلی اصرار داشته باشیم باهاشون کار داشته باشیم . که در این صورت هم باز خطری نداره . در صورت احتمال خطری از جانب اونها ( یعنی مثلا جن های پستشون ... وگرنه جن های مومن و خوبی هم هستن که ضرری ندارن ) می تونیم با همون گفتن بسم الله ... به این مفهوم که با یاد و تکیه به نیروی عظیم خدای بزرگ و توکل به اون و به زبون آوردن نام متبرکش ، انرژی منفی اونها رو از خودمون دور کنیم .
بنابراین ترس معنی نداره یه کم زاویه دید رو نسبت به این قضیه تغییر بدیم و جور دیگه ای نگاه کنیم بد نیست . خیلی ریلکس ... بهتره بی جهت با مطرح کردن این مسائل و تفسیر و آب و تاب دادنش ، این مساله رو توی ذهن خودتون بزرگتر از اونچه که هست نکنید تا ترس بیشتر ایجاد شه . چون وقتی اهمیت بیش از حد به موضوع بدین اینطور خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]