بابا نمی شه دیگه! مثل این میمونه که بخوای رو 1100 نرم افزار سیمبیان رو نصب کنی!
Printable View
بابا نمی شه دیگه! مثل این میمونه که بخوای رو 1100 نرم افزار سیمبیان رو نصب کنی!
دوستان دوباره می پرسم.آیا برنامه ای برای N95 هست که بشه با اون از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده کرد یا نه؟با نرم افزار NTorch_Lite_v1.00 که نشد!چون اصلا رو گوشی نصب نمی شد(خیلی برام مهمه،لطفا زود جواب بدید)...
موقع فيلمبرداري ميشه از فلاشش استفاده كرد ؟
یه سوال دیگه.شد 2 تا.نقل قول:
یه چند وقتیه که بالای نمایشگر گوشی سمت راستش یه شکلی رو می بینم که یه بار هست یه بار نیست.نمی دونم شاید قبلا هم بوده و من ندیده بودمش!
شکلش "4 تا مربع کوچولو که کنار هم شدن یا مربع دیگه" هست.شاید یه کم خوب نگفته باشم فقط اینجوری بگم 4 تا مربع ریزه میزه هستن که یا یه بار هستن یا نه!
می خوام بدونم این آیکون برای چیه؟برای چی یا بار هست یه بار نیست؟لطفا خیلی زود بگید...
اینم عکسش که با Paint درستش کردم(آیکونش یه چیزی هست مثل شکل زیر):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جوابم...
تازیخش رو به چند ماه عقب بر گردون...تو تاپیک نرم افزار های سیمبیان 9.2 امتحان شده و کار کرده.نقل قول:
دوستان دوباره می پرسم.آیا برنامه ای برای N95 هست که بشه با اون از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده کرد یا نه؟با نرم افزار NTorch_Lite_v1.00 که نشد!چون اصلا رو گوشی نصب نمی شد(خیلی برام مهمه،لطفا زود جواب بدید)...
تاریخش رو به چند ماه عقب بر گردون...تو تاپیک نرم افزار های سیمبیان 9.2 امتحان شده و کار کرده.نقل قول:
سلام دوستان
لطفا يه برنامه كه بشه روي فولدرها قفل گذاشت معرفي كنيد...
و همچنين يه فايل منيجر
باتشكر نيما
سلام دوستان عزیز.
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
لطفا به من بگید رو N95 چینی (Nokla) میشه نرم افزار نصب کرد؟؟؟
اخه sis رو نمیشناسه و به صورت علامت ؟ نشونش میده.
فوریه!!! می خوام ببینم نگه دارمش یا بدم بره.
باتشکر.
نمیشناسه دوست من ... ردش کن بره ...
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم اون علامتی که شما گفتین مربوط به wlan میباشد توی دفترچه گوشی هم در صفحه 13 همون علامت رو نشون داده نگاه کن ببین همون علامته یا یکی دیگس چون من خودم از wlan استفاده نکردم دقیقا نمیتونم بگم:10: