با سلام یک درخواستی داشتم برای معرفی این مد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر لطف کنید و توضیح دهید که چگونه می توانم این را دانلود کنم متشکر می شوم
Printable View
با سلام یک درخواستی داشتم برای معرفی این مد
اگر لطف کنید و توضیح دهید که چگونه می توانم این را دانلود کنم متشکر می شوم
با سلام استاد
در مورد این لینک سوالی داشتم
این یک نرم افزار هست یا نه نقشه ؟
چی و چطوری می شود اون دانلود کرد متشکر می شوم
با سلام
من هرچه به دنبال این مد می گردام لینک دانلودش را پیدا نمی کنم
می شود من راهنمایی فرماید
با تشکر
سلام وقتی مد را نصب می کنید بازی یک اتوران دارد که فر مان اجرای بازی از آن طر یق صادر می شود و قتی ران را می زنید باید به اینتر نت ول باشید بازی شما را مستقیما به سر ور متصل می کنه و جدید تر ین ورژن را بر ای شما دانلود می کنه :20:نقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
این مد modern wars مد بسیار زیبای به نظر می اومد و هیچ وقت ساز ندش آقای :Qsn بر اش لینک دانلود نزاشت که دلایل مختلفی داشت و یکی اش استفاد ه ایشون از دارائی های مد های دگه بود که سازند گان اون مد ها هرگز اجازه نشر نداد ند ...:41:و همینجوری چند سالی هست که بلا تکلیف ما نده و ما از این مد الهام گرفتیم و دست به ساخت بازی فاینال بتل زدیم که الان سا خته شده و در مرحله تست و در یافت مجوز و مشغول مزاکره با ناشر هستیم ....نقل قول:
نه اینها به نظر نقشه اند من دانولد کردم نقشه اند .... تو قسمت دانلود ور ژنهای جنرال زرو را دانلود کنید .نقل قول:
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
بله این هم مد( رم )بود که به سر نوشت ده ها مد بلا تکلیف مثل مد مدرن وار دچار شده ....:41: این مد ها اگه دانلودی داشته باشند در قست دانلود مشا هده خو اهید کرد موفق باشید ....:46:نقل قول:
اولین دموی بازی نبر د نهایی
حجم :7.2 مگابایت
سلام
اقای منصوری خسته نباشین دموی شمارو دیدم خیلی بی کیفیت بود نمی شد چیزی رو تشخیص داد
واقعن اگه امکان داره یک دموی با کیفیت بدین
بسیار سپاس گزار
موفق باشید یاعلی:11:
تشکر درست شد ایر اد از سایت آپارات بود مثل اینکه خودش اتو ماتیک کیفیت را کم میکنه
سلام
خیلی بهتر شد ولی بنظرم اگه میشد از این هم کیفیت بیشتر باشه خیلی خوب میشد
مهم حجم فایل نیست مهم کیفیت فایله باز هم بسیار سپاس گزارم
اقای منصوری یک پیام خصوصی بهتون دادم نمی دونم اونو دریافت کردید یانه چون نفهمیدم برای شما سنت کردم یانه چند باری فرستادم
یک پیگیری کنید ببینید فرستادم یانه
با تشکر
موفق باشید یاعلی:11:
سلام من چه طوری میتونم توی سربازخونه یا هر ساختمونی یه سرباز یا تانک یه ارتش دیگه رو اضافه کرد؟ ببخشید اگه تکراریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]