دوستان ممنون از تبریک همتون. ببخشید که نمیتونم همه ی پیام هاتون رو نقل قول کنم ولی سعی میکنم که به سوالاتون پاسخ بدم . آره مادر بردش فالکونه چون سال ساختش 2008 هستش. من تقریبا روزی 6 ، 7 ساعت بازی میکنم بدون مشکل و هنگ و کندی ، کنسولمم تو اتاقمه و فکر نکنم اتاق هیچکدوم از شما به گرمی اتاق من باشه !! جدی میگم فکر کنم واسه اتاقمم یه اینتر کول باید بخرم !! اینتر کول رو به نظر شخصی من حتما تهیه کنید چون به راحتی میشه با یه دست زدن پشت کنسول فهمید چه خبره ( اگه حرارت فن مثل دور کند یه سشوار معمولی بود کم کم داره خطری میشه ) ، راه دیگه تشخیص بدون اینتر کول اینه که چون xbox360 کنسول خیلی قدرت مندی ، بازی ها رو به سرعت لود میکنه به همین دلیل گاهی اوقات که لود یه ذره زیاد از حد طول بکشه کاملا محسوسه و موقع استراحت دادن به دستگاه ( با کنسول دوستم داشتیم بازی میکردیم یه لحظه احساس کردم لود یه مقداری طولانی شد و افت فریم پیدا کرد ، همین که گفتم دستگاه داغ کرده خاموشش کن یهو سه چراغ رو روشن کرد و خاموش شد البته همونطور که قبلا گفتم چیزی نشد بعد نیم ساعت دوباره روشن کردیم و بازی کردیم ) پس با دستگاهتون راه بیایید و از چراغ قرمز نترسید چون قبلا گفتم معنیش چیه . من از دنیای دمو تو توپ خونه خریدم خیلی خوش برخورد بود و تخفیف هم داد به نظر من اگر قصد خرید دارید حتما از اون بگیرید و مثل من به حرف آقا p3yman گوش کنید و ریجن J بخرید چون تا حالا هر بازی گذاشتم خونده و نه نگفته . آدرسشم که میدان امام خمینی پاساژ لباف طبقه هم کف پلاک 12 ( اصلا یه تابلو گنده زده DEMO WORLD ) شماره تلفن :33938691 _ 09355341522 . تازه کلی باهاش رفیق شدم !!