سلام
دانشجوی پیام نور هستم
میخواستم بدونم برای مقطع کارشناسی چند سال معافیت تحصیلی دارم؟
سلام
دانشجوی پیام نور هستم
میخواستم بدونم برای مقطع کارشناسی چند سال معافیت تحصیلی دارم؟
نقل قول:
نگران نباش بچه های با معرفت اینجا زیاد هستن حتما میان جواب میدن :10:
من دوبرادردارم که به خدمت رفتن وپدرم هم بالای 60سال داره آیا شامل قانون معافیت می شم؟
خیر.باید تنها پسر بالای 18 باشی تا شامل این قانون بشینقل قول:
سلام
عزیزی میتونه پاسخ بده :
نقل قول:
توی مشهد کجاها میشه امریه گرفت رو کجاها هنوز جا دارند باید چیکار کنم ؟!!! خیلی فوری
به ممد امین جان ... میبینم میخوای از آشخوری فرار کنی ؟ :27: این تهش بن بسته :21:نقل قول:
والا باید بری از روابط عمومی و یا گزینش ادارات بپرسی و یا بری فرمانداری منطقه لیست شرکت ها رو بهت معرفی می کنند :46:
کلا صنایع بزرگ امریه میگیرند : نفت ، فولاد و .... و همچنین ادارات دولتی:2:
سلامنقل قول:
راستیتش من فقط باید مشهد باشم یعنی برای کارم و اینا و چون میخوام برم دوبی امتحان بدم خیلی مشهد بودن برام مهم هست
یک پارتی داشتیم بنده خدا عمرش رو داد به تو اون بود مشهد و سپاه و هرجای ایران خلاصه حل بود
الان یکی دیگه پیدا کردم اینم خرش خیلی میره ولی میخوام این دفعه امریه بگیرم که یک حقوقی هم توی دست و بال باشه و اگه شرکتی باشه همونجا ادمین شبکه اش هم بشم و یکسری برنامه و آرزوی دیگه
پس فرماندهی اطلاع داره از لیست شرکت ها و جاهای خالی آره ؟ مطمئنی ؟ چون این یارو امروز به من گفت نمیدونه
نمیدونی دیگه کجا میدونند ؟
حالا امریه نشد میدونم توی سپپاه هستم ولی میخوام امریه بگیرم
ممنون كه كسي نيست جواب بده
تا جایی که من می دونم متولدین 71 برا شرکت توی کنکور 90 مشکلی ندارن، اما این که چه وقتی باید دفترچه بفرستن رو نمی دونم...نقل قول:
سلام. یه سوال از دوستان داشتم. ممنون میشم اگر سریع و صحیح پاسخ بدید؛ چون میخوام انتخاب رشته بکنم:
با توجه به اینکه در صورت عدم قبولی باید به خدمت مقدس! سربازی برم؛ در صورت پذیرش در رشته های نیم سال دوم، در فاصله زمانی شروع دانشگاه (نیم سال دوم) آیا باید به سربازی برم یا خیر؟
سپاس.