اره فقط چنتا مشکل جزیی هست.اونم اینکه بعضی سرورا مستقیم نیستن و اینکه سرعت فقط در چند ساعت خوبه و شب ها که اصلا ارزش نداره این ترفند .حالا ببین عجب دنیاییه که باید سرویس نامحدود بگیری بعدش با کلک و ترفندو دزدی دانلود کنی :sq_25:نقل قول:
Printable View
اره فقط چنتا مشکل جزیی هست.اونم اینکه بعضی سرورا مستقیم نیستن و اینکه سرعت فقط در چند ساعت خوبه و شب ها که اصلا ارزش نداره این ترفند .حالا ببین عجب دنیاییه که باید سرویس نامحدود بگیری بعدش با کلک و ترفندو دزدی دانلود کنی :sq_25:نقل قول:
ظاهرا" فیلم طرفدار زیاد داره :31:نقل قول:
تو تاپیک پارس آنلاین کسی پارس آنلان نداره جواب ما رو بده ؟؟ :؟نقل قول:
برای دانلود شبانه باید 1مگ بگیری اونم بگیر نگیر داره.ی شب 3-4 گیگ میگیری ی شب 1-2 گیگ!نقل قول:
من قبلا 1مگ داشتم که با ترفند و ... 3 گیگ دانلود داشتم الان 256 گرفتم رنج دانلودم 700 تا 1.5 هستش. دیگه خود دانی!
سلامنقل قول:
منطقه مخابراتیتون خیلی مهمه و اینکه خلوت باشه ! هرچقدر که خلوتتر باشه سرعت شبانتون بیشتر میشه ! کیفیت پارس انلاین هم تو شهر های مختلف حتما فرق میکنه و یکی نیست !
در کل ، من سرویس 256 داشتم که به طور متوسط شبی 1.5 گیگ دانلود میکردم ( بعد از تغییر ساعت ها ) ، البته شبایی میشد که 1.2 یا 1.9 گیگ دانلود کنم !
الان هم 512 دارم که با اونم به طور متوسط 2.3 گیگ هر شب دانلود دارم ( اینم بگیر نگیر داره ! شاید شبی 2.7 گیگ بگیره ! شایدم 1.8 بگیره ! ولی اکثرا بالای 2.2 گیگ هر شب میگیره ! )
1 مگ هم که گویا دانلود شبانش بیشتره !
سرویس های محدود هم محدودیتی مشابه سرویس های نامحدود نداره ! از این بابت خیالت راحت
دوستا ن تکلیف این اکانت های سا ک س چی شد؟ماله من دیگه اصلا کار نمیکنه با هیچ پورتی جواب نمیده حتی با 443 که جدیدا همه سرورها اومدن رو این پورت برای بقیه چطوره اوضاع مگه میشه همه پارس انلاین باشیم بعد یه عده کار کنند با این سرور بقیه نه؟
کمک گیرم هیچ سایتی به درد بخوری دیگه باز نمیشه..............
س ا ک س برا منم دیگه کار نمیکنه.در ضمن از سایت ف ی ل ت ر ش ک ن هم تا استفاده میکنم انگار ینفر نشسته و منو کنترل میکنه و سریع ف ی ل ت ر میکنه:sq_3:نقل قول:
فیلم خیلی فوللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لل HD :sq_2:نقل قول:
س . ا . ک . س پورتهاش به دلیل تست شبکه ملی بسته شده!نقل قول:
پورتهاش به شبکه ملی وصل شده! معلوم نیست کی دوباره پورتهاشو آزاد کنن
یه نرم افزار تو پشتیبانی برا همه ست کردن تا IP عوض میشه خط رو قطع میکنه!نقل قول:
باز برا شما خوبه ف ی ل ت ر میشه! برا من قطع میشه!
و :sq_6: ی :sq_25: پ :sq_8: ی :sq_17: ا :sq_16: ن که اینطور شده!