سلام دوستان...من رو ماشین پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...موضوع اینه میخوام بیس باند بدون کاهش کمی از حالت کوبشی در بیاد ...ایا راهی هست؟
سلام دوستان...من رو ماشین پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...موضوع اینه میخوام بیس باند بدون کاهش کمی از حالت کوبشی در بیاد ...ایا راهی هست؟
بستگی به بودجتون داره عزیز.نقل قول:
به نظرم تو رنج زیر 300 تومن اگر بخواید اکبند بخرید کنوود 300uvm و x400 پخشهای جالبی هستن و خوش صدا.قیمت جفتشون هم باهم برابره 280تومن.
همه چی بستگی به هدف و بودجتون داره :n02:
سلام برادر اگر بدون امپ بستین باید با تنظیمات پخش بیس باند رو تنظیم کنین اما کلا پایونیر صدای کوبشی داره نوع بیس رو فکر نمیکنم بتونید تغییر بدید فقط میشه کم و زیادش کرد .نقل قول:
اگر میتونید تنظیمات پخشتون رو اینجا بنویسید راحت تر میشه راهنمایی کرد.
سلام.نقل قول:
دوسته عزیز این فلش خورها تاثیر چندانی نداره عوض کردنشون اگه راضی بودید که نگه دارید.
اگه حجم صدا راضیتون نمیکنه یه باکس خوب پرتد برای سابتون مدل کنید و باکس رو به پرتد تغییر بدید حداقل صداتون میتونم بگم 2/3 حجمش بیشتر میشه نوع بیس ساب هم فرق میکنه و بسته به سابتون و لیتراژ و تیون باکس صدای بیس هم تغییر محسوسی خواهر کرد.:n02:نقل قول:
اما این که میگین یهو صدای بیس کم میشه یه جای کار اشکال داره چون تو سیلد هم نباید این اتفاق بیفته.
تنظیماتتون رو اگر بگید خیلی خوبه.رو چه فرکانسی هست و کلا تنظیمات پخش و امپ برای ساب.:n13::n16:
bass boost:1نقل قول:
loud:mid
equlizer:flat
sound retriver:off
sub 1 هم اگه اشتباه نکنم ۷۰ هرتز
بیس بوست رو خاموش کن به جاش sound retriver رو بزار روی اولین حالتش ببین بهتر نمیشه؟
سلام.اقا حمید خسته نباشی.کامپ هلیکس سری c تو ایران موجوده؟قیمتش چنده؟از نظر کیفیت خیلی تفاوت داره با سری pاین شرکت؟پیشاپیش ممنون به خاطر جوابتون
نقل قول:
نه دوست عزیز یهوو بیس کم نمیشه ولی با افزایش ولوم رفته رفته کم میشه تو ولوم پایین ویبره خوبی داره ولی تو ولوم بالا هیچی . تنظیمات پخش jcv R456 بیس بوست خاموش و میزان بیس اکولایزر +1 هست از 6
تنظیمات امپلی هم LPF و X-OVER گذاشتم رو 80 هزتز و 12db
نقل قول:
باکستون از این اماده هاس یا مدل کردید ساختید یا از روی منوال ساب ساختید ؟
سابتون چیه ؟
این 100% از باکستون هست برادر من.