نقل قول:
این مورد رو توی قوانینشون داشتن ولی برای حال دادن به مشتریها اجرا نمیکردن. معلومه که رفتن سراغش و اجراییش کردن. اینجوری شاید چیزهای بدتری هم در راه باشه، مثل یکی کردن ترافیک مجانی و پولی در صورت ریستارت نکردن مودم که قبلاً اجراش میکردن.
Printable View
نقل قول:
این مورد رو توی قوانینشون داشتن ولی برای حال دادن به مشتریها اجرا نمیکردن. معلومه که رفتن سراغش و اجراییش کردن. اینجوری شاید چیزهای بدتری هم در راه باشه، مثل یکی کردن ترافیک مجانی و پولی در صورت ریستارت نکردن مودم که قبلاً اجراش میکردن.
من موندم چرا بعضی دوستان سرعت شبانه بالایی دارن ما نداریم:n28:
مگه ما چه مرتکب شدیم اینجوری باید بسوزیمو بسازیم،نامحدود که برداشتن شبانه هم سرعت نداریم پس چه خاکی تو سر مبین نت کنیم:n28:
دیشب از شب تا صبح 112 مگ دانلود شد،پدر کامپیوتر دراومد:n28:
سلامنقل قول:
یکی از دوستان همین فروم قبلا به بنده گفت سرعت 2 مگ مثل تخم مرغ شانسی هست... باید بگم درست میگفت .
من یکشب سرعتم 240 تاست شب دیگه 140 !
مثلا دو شب قبل سرعتم بین 240 و 245 ثابت بود و تا صبح 4.2 گیگ دانلود شد ، ولی دیشب بین 110 تا 150 در نوسان بود و تا صبح 2.3 گیگ دانلود شد !
ممکنه امشب سرعتم باز بالای 200 باشه ممکن هم زیر 150 باشه.
آیپی عوض کردن هیچوقت برای من جواب نداده، مثلا دیشب 7 بار مودم رو ریبوت کردم و آیپی رو عوض کردم ولی سرعت همون بود .
به نظرم هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید. در واقع زیاد کاره ای نیستن.نقل قول:
همون شماره ای که دوستمون داد برای پرس و جو بهتر هست.
مودم من که اصلا به نام خودم نیست فکرم نمیکنم در آینده مشکلی پیش بیاد.
2 گیگ شما کجا 112 مگ من کجا:n28:نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم از مبین نت وایمکس بگیرم گفتم قبلش اینجا سئوال کنم که آیا سرعتش خوبه یا خیر واینکه برای کارهای دانشجویی نیاز داشتم بنده ساکن خوزستان شهرستان خرمشهر هستم کلا مودم و اشتراک چقدر پام در میاد
سلام
من بین بین 3 جا در هفته در حال نقل و انتقالم الان برای 2 جاش adsl گرفتم و در جای سوم هم از اینترنت سیم کارت ایرانسل ایتفاده میکنم که خیلی آشغاله. دوستان با تجربه بهترین راه حل در حال حاضر بریا کسانی که مثل من در چند جا هستند چیه؟
1-آیا اینترنت مودم قابل حمل مبین نت بدرد میخوره؟شنیدم آنتن نداره و کلا نمیشه ازش استفاده کرد!
2- آیا میشه 2 تا سیم کارت رایتل با یک شماره داشت که یکیش همیشه داخل گوشی باشه و یکیش داخل مودم سیم کارت؟یعنی لازم نباشه مرتب سیم کارت را از گوشی دربیاری و بندازی داخل مودم سیم کارت!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 اطلاع ندارمنقل قول:
ولی 2 1 شماره فقط یه سیم کارت میدن شما دیتا بگیری به صرفه تره 512 4 گیگ 4 گیگم شب میده 3 ماه 40
نمیدونم چرا انقدر مبین نت هر سال داره حجم طرح هاشو کم میکنه وقیمت هاشو بالا ...ولی اینجور که پیش میره بعید نیست که همین شبانه رو هم کم کم حذف کنن .
یعنی اگه رقبش ارانسل نبود شبانه رایگان رو بر میداشت ...
واقعیت اینه که اکثرکسایی که وایمکس دارن انتخاب دیگه ای نداشتن و اگه مبین نت و ایرانسل با هم همکاری کنن و شبانه رو بردارن افراد زیادی مجبور میشن طرح هاشون رو بازبخرن و تمدید کنن !
منکه رایتل یا رقیبهای دیگه ای اضافه بشه ...
بنظرم روزی اینترنت مبین نت فقط واسه مایه دارها میشه همین الانشم کمو بیش شده
نقل قول:
به نظر شما مشکل ترافیک منطقه دارین. این بحث شانسی بودن برای سرعت سوای ضعف و قدرت سیگنال به ترافیک محل مودم هم ربط داره. بزنه جایی باشید که مخابرات خوب ADSL رو ساپورت نکنه یا ساکن محلهای باشین که اهالی اونجا مشتری دانلود بالا باشن، سرعتتون پائین میشه و برعکس.