در مورد تورنت اطلاعی ندارم ولی من خودم به شخصه تو این 1 ساله که adsl دارم تا حالا 1 مگ هم از تورنت دانلود نداشتم البته افرادی هستند که با تورنت کار میکنند و میدون باید چیکار کنندنقل قول:
موفق باشید
Printable View
در مورد تورنت اطلاعی ندارم ولی من خودم به شخصه تو این 1 ساله که adsl دارم تا حالا 1 مگ هم از تورنت دانلود نداشتم البته افرادی هستند که با تورنت کار میکنند و میدون باید چیکار کنندنقل قول:
موفق باشید
آره....... :18::18::18:نقل قول:
ف_ل*تر شدن اين سايت و gamespot و ign و هزارتا سايت ديگه كه تو اين يكي دو روزه انجام شده همه از طرف مخابراته و هيچ ربطي به شاتل بنده خدا نداره... (يه تيكه طرفداري از شاتل اومدم حال كنن! :31:)
امروز واسم SMS اومد که بدلیل لینک برگردان !!!، امروز شاتل در کرج با اختلال مواجه میشه .
مرد تویی !
خودت رو آماده کن:نقل قول:
ضمنا کسی به سوال من جواب نداد:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4927430&postcount=19662
نقل قول:
دوستان speedtest براتون بالا میاد؟؟
آره بالا میاد اینم یه تست از سرعتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چند روزه شاتل سرعت هارو زیاد کرده
تا چند روز پیش هرچی تست میگرفتم از 50 یعنی اولین عدد اون عقربه تو سایت بالاتر نمی رفت
دو سه روزه میاد رو 1
اما هیچ تغییری در سرعت شبانه ایجاد نشده فقط روزانه از 66 که فیکس بود حدوده 120 شده
بقیه تغییری ایجاد شده یا نه ؟ :19:
برای منم دیشب عالی بود امیدوارم همش اینجوری باشه!نقل قول:
فکر میکنم نرم افزار فیلترینگ مخابرات دچار مشکل شده! کسی هم نیست رفع باگ و اینا کنه دیگه...:2:
نقل قول:
اگه با شبانه مشکل داری بعد از ساعت یک 2-3 بار مودم رو خاموش روشن کن سرعت درست میشه .من دیشب بااین کار 2.5گیگ دان داشتم .:5::8::21::18:
خوش به حالت بابانقل قول:
من به خوابم نمیبینم یه شب 2.5 گیگ بگیرم
حتی اگه 100 بار هم مودمو خاموش روشن کنم:41:
کدوم مرکز مشهد هستی ؟
من قرشچی هستم
دوستانی که از شاتل مودم گرفتن
یک سوال دارم
این مودم zyxel که شرکت خودش میده مدلش چیه ؟
wireless نه خود مودم adsl معمولیش
و قیمت بازارش چنده ؟