مثال خیلی خوبی بود :)نقل قول:
Sent from my ASUS using Tapatalk
Printable View
مثال خیلی خوبی بود :)نقل قول:
Sent from my ASUS using Tapatalk
واقعا انقدر این وزیر تو این 4 سال خوب بود جدی جدی خام حرکت آخرش شدم!
اونجا که میگفت چون دیدم مردم از اینترنت حجمی ناراضی هستن سپردم کارشناسی کنن این مساله برطرف بشه . جدی جدی یادمون رفت اینجا ژاپن نیست ایرانه :n27:
متاسفانه ایشون 4 سالشو با این کار خراب کرد و کرمی ریخت که متاسفانه حالا حالا ها گریبونمون و میگیره و عوض شدن وزیر و ... دیگه به این سادگی برطرفش نمیکنه .
راستش من اصلا فکر نمیکردم اینترنت نامحدود تصویب بشه.
وقتی تصویب شد تنم لرزید مطمئن شدم یه طرح مسخره ای خواهد بود.
پست هام هست. بعد عید فطر پی گیر این قضیه بودم و خبر هاش رو
هم واسه رفقا میزاشتم.
معلوم بود گرونتر و محدود ترش می کنن.
تو این مدت هم پیچ اینتستاگرام وزیر رو چک میکردم.
خیلی ها می گفتند تورو خدا نرو! بمون ! کارهای خوبت رو ادامه بده!
امروز ببینی تو پیچ چه خبره! :n04:
احتمال داره طرح رو عوض یا لغو کنن. شایدم حجمی ها رو تمدید کنن.
نمی دونم ولی فکر نکنم همین بمونه.
اعتراض ها شدید بوده. همه امیدوار شدن حالا خیلی ناراحتند.
اینستگرم روحانی جهت اعتراض خواهشا انتقال دهید و اطلاع رسانی کنید به گوش همه برسه:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طرح تابستان خوب که پارسال تابستون ارائه شد رو اگه هر کی گرفته باشه، بعد از یکسال تمدیدش میکنن یا باید از یک طرح دیگه اتفاده کرد و خرید کرد؟!
از وقتی این تعرفه های جدید اعمال بشن مشترکین قدیمی نامحدود مخابرات قراردادشون لغو میشه یا هنوز پابرجا می مونن؟
سلام
طرح تابستان خوب که پارسال تابستون ارائه شد رو اگه هر کی گرفته باشه، بعد از یکسال تمدیدش میکنن یا باید از یک طرح دیگه اتفاده کرد و خرید کرد؟!
واقعا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...نقل قول:
اینجا ژاپن نیست که توقع داشته باشیم به قراردادهای قبلی احترام بذارن . ممکنه احترام نذارن !
ما هم حجمی یکساله داریم نمیدونم چه اتفاقی میفته .
خوب اینترنت نامحدودگرفیم برا اولین بار از مخابرات up to16 چجوری دوستان سرعتش اون زنه که پشت خط بهم گفت 512 هست بازنمیدونم دقیق باشد که بترکونیم دانلود رو هردوماه 53تومن:n02:
سلام دوستان. برای کسی که مصرفش حدود 20 گیگ در ماه هست و سرعت دانلود 128 براش مناسبه، چه طرحی رو پیشنهاد میکنید؟ زنگ که زدم خود فروشنده مخابرات بهم طرح همسفر رو پیشنهاد کرده. ضمنا متاسفانه از سرویس شرکت های دیگه نمیتونم استفاده کنم.
ممنون