لعنت بر پدر و مادر این مدیر شرکت اشغال اسیاتک
الان دیدم باز قیمتا رو گرونه کردن شبانه هم یک ساعت کم کردن
مملکت شده دزد بازار فقط
هر کی واسه خودش هر غلطی میخواد میکنه
این وزیر ارتباطات هم فقط ... میگه یکی از وعده هاش تا حالا عملی نکرده
Printable View
لعنت بر پدر و مادر این مدیر شرکت اشغال اسیاتک
الان دیدم باز قیمتا رو گرونه کردن شبانه هم یک ساعت کم کردن
مملکت شده دزد بازار فقط
هر کی واسه خودش هر غلطی میخواد میکنه
این وزیر ارتباطات هم فقط ... میگه یکی از وعده هاش تا حالا عملی نکرده
آقا من امروز ( دوشنبه ) صبح درخواست جمع آوری دادم ساعت یک ظهر تماس گرفتن از طرف آسیاتک گفتن درخواست جمع آوری رو میفرستن به مخابرات منطقتون الان ( ساعت 12 شب ) دیدم اینترنتم داستان داره !! یه سری سایتا باز نمیشه وای فای گوشیم کلا قطعی داره ، تماس گرفتم با اوپراتور اسیاتک گفتن سرویستون قطع شده و درخواست رانژه همون ساعت یک ظهر ارسال شده به مخابرات محلتون !! حالا نمیدونم الان چجوریه که یه سری سایتا برام باز میشه !!!!
میخوام ببینم میتونم الان درخواست اینترنت بدم یا نه ؟؟؟؟؟ خود اوپراتوره گفت یک هفته کاری طول میکشه که از رانژه دربیاد سرویستون !!
حالا چجوریاست اوضاع من ؟؟؟؟؟ چیکار لازمه انجام بدم ؟؟؟؟؟
آقا من امروز ( دوشنبه ) صبح درخواست جمع آوری دادم ساعت یک ظهر تماس گرفتن از طرف آسیاتک گفتن درخواست جمع آوری رو میفرستن به مخابرات منطقتون الان ( ساعت 12 شب ) دیدم اینترنتم داستان داره !! یه سری سایتا باز نمیشه وای فای گوشیم کلا قطعی داره ، تماس گرفتم با اوپراتور اسیاتک گفتن سرویستون قطع شده و درخواست رانژه همون ساعت یک ظهر ارسال شده به مخابرات محلتون !! حالا نمیدونم الان چجوریه که یه سری سایتا برام باز میشه !!!!
میخوام ببینم میتونم الان درخواست اینترنت بدم یا نه ؟؟؟؟؟ خود اوپراتوره گفت یک هفته کاری طول میکشه که از رانژه دربیاد سرویستون !!
حالا چجوریاست اوضاع من ؟؟؟؟؟ چیکار لازمه انجام بدم ؟؟؟؟؟
سلام. 2 مگابیت 10 گیگ 2 تا 8 رایگان که زده حداقل 18 گیگ تا چه حجمی میشه رایگان دانلود کرذ؟ بعد از یه حجم خاص دانلود سرعت کم میشه؟
حیف که فقط آسیاتک منطقه مخابراتیمونو پوشش میده وگرنه هیچوقت سمتش نمیومدم!
سرعتم تو روز یهو میشه 40!!!!!!!!!!!!!! سرویسم 10 مگ 20 گیگ یک ماهس!
شبانه ازم حجم میدزدن،مودم روشنه با هزارتا پسووردو رمز سکوریتیو اینا میبینم یهو 300مگ کم شده!درحالیکه اون ساعات اصن محل کارم نیستم و هیچکس هم نیست که استفاده کنه!!
متاسفم واسه خودمون که فقط باید بسوزیمو بسازیم تو این ممکلت...
اگه رانژه به صورت فیزیکی قطع بشه کلا دیگه چراغ ADSL مودمت روشن نمیشه چه برسه که وصل بشه و چند تا سایت هم باز کنه :n02:نقل قول:
احتمالا اختلال شبکس البته احتمال داره فردا واست کاملا از رانژه دربیاد و بتونی از شرکت دیگه سرویس بگیری :n06:
نقل قول:
چه بهتر مخابرات الان شبانه رایگان 1 تا 7 هست/ ولی محدودیت سرعت نداره
شبانه رو سایت آسیاتک زده 2 تا 8
سرعت سرویس 512 برنزی همین الان بین 8 تا 20 در نوسانه/لعنت به شرف همچین شرکتی.واسه یه همچین سرعتی 40تومن واریز کردم!!!!!!!
دانلود شبانه همونیه که تو پنلتون میزنه!
مال من هنوز همون 1تا 8 هستش.