پس منی که عاشق بازی هستم و بیشتر از دویست تومن ندارم چه خاکی باید تو سرم بریزم ؟:41:نقل قول:
پس منی که عاشق بازی هستم و بیشتر از دویست تومن ندارم چه خاکی باید تو سرم بریزم ؟:41:نقل قول:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
ميلاد جان درست گفتن خريد دست دوم اصلا خوب نيست.
شما يه چند وقت صبر كن انشالا پولت جور ميشه و يه 360 مدل آركيد ميخري.الان همش 30 تومن ديگه لازم داري.
صبر كن(حتي 2-3 ماه) عوضش يه دستگاه نو واسه خودت داري كه خودت خوب نگهش ميداري.منم خودم همينطور هي پول جمع كردم. 5 ماه از عشقم ميومدم تو اين تاپيك:31: با اينكه كنسول نداشتم
دوست عزیز خدا نکند شما بخواهید خاکی بر سرتان بریزید .نقل قول:
کمی صبر کنید تا پس اندازتان بیشتر شود و یک کنسول نو بخرید ، یادتان نرود که شما در ایران هستید .
همین طوریش اونجا گارانتی در کار نیست چه برسه جنس دست دوم .یعنی شما جنس نو هم بخرید باز ممکنه پولتون از دست بره ، جنس دست دو که جای خود دارد .
سلام
یه سوال: مثل اینکه ps3 کاملا -- شده و سی دی هاش هم 6 تومن 7 تومن شده.به نظرتون من ضرر کردم که ایکس باکس خریم؟
طبق این سایت http://maniyasoft.com/category/12/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%5BPS3%5D/
سلام به همه ی برو بچه های گل.......... :31:
بالاخره New Xbox360 خریدم:21: عجب طراحی جذابی داره....دیشب تا صبح بازی میکردم آخ نگفت:27:
نه خیر ضرر نکردید ، ضرر زمانی میکردید که Ps3 هَک شده میخریدید .نقل قول:
برای بازی های مالتی 360 و برای بازی های انحصاری Ps3 هَک نشده .
تازه این سایته هم بعضی از بازیهاشو گرون میده.مخصوصا بازیهای انحصاریشو.گاد او وارو میده 12 تومن.نقل قول:
من یه جاییو میشناسم هر بازی ای بخوای چه انحصاری چه غیر انحصاری فقط 5 تومن.
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
خب مبارکت باشه.نقل قول:
یه کم بیشتر ازش تعریف کن ببینیم چطوریاست؟
چند خریدیش حالا؟کپیش کردی یا نه؟بازیهای اصل میخری براش؟از کجا؟چند؟
جو استیکش غیر از رنگش تغییر دیگه ای نداشته؟
چیا داره تو جعبش؟چه کابلهایی؟چند گیگشو خریدی؟
من یه جا شنیدم که میگن اگه دورو بر کنسولو بگیری یا حتی روش پتو بندازی:31:کنسول خودش خاموش میشه و آسیبی نمیبینه.امتحان کن نتیجرو بگو:31::31:
توش بازی داشت؟کینکت چی خریدی؟
همرو بگو دیگه خودت:20::31:
واقعا با 230 تومن می تونم xbox نو بخرم ؟ واقعا امیدوارم کردید . میشه بیشتر راهنماییم بکنید ؟ چون واقعا سررشته فنی ندارم . نذارید سرم کلاه بره
چند تا سوال دارم ازتون
اول اینکه مدل آرکید که گفتید پایین ترین مدل xbox هستش ؟ چه فرقی با مدل های بالاترش داره ؟ یعنی امکان داره خیلی از بازی ها و قابلیت ها رو نتونم استفاده کنم ؟
قیمت سی دی های ارجینال و غیر ارجینالش چقدره ؟
و اینکه درباره کینکت ، داشبور ، و این جور وسایل برام توضیح می دید ؟ اینا چی هستند ؟ چه چیز دستگاه باید آپدیت بشه ؟ چجوری ؟
سلام
ببخشید من امروز (امشب) توپ خونه بودم
قیمت 315 به به بالا
یه فروشگاه الایت رو میگفت من با کرک نرم افزاری 315 میدم با کرک سخت افزار 350
آیا واقعا کرک سخت افزاری هست یا ما رو سر کار گذاشته ؟
از تایپک خوبتون ممنون:11:
دوستان خواهشا کمک کنید دارم دیوانه میشمنقل قول: