ببخشید این طرح 512 پر مصرف....1 ماهه 15 گیگ 60000 سرعتش چطوریاست؟ چرا انقد ارزونه؟ تازه هر گیگ اضافی 6 تومن
Printable View
ببخشید این طرح 512 پر مصرف....1 ماهه 15 گیگ 60000 سرعتش چطوریاست؟ چرا انقد ارزونه؟ تازه هر گیگ اضافی 6 تومن
همینه دیگه قیمت 512 .طرحها هر چقدر سرعتش بیشتر باشه گرون تره مثلا 1 مگ یا دو مگ . بنظرم ماهی 60همچین هم ارزون نیست لااقل برای مننقل قول:
WPA2/WPA Mix modنقل قول:
SSID Hidden یا Disable
پسورد بیش از 8 کارکتر و استفاده از اعلام !@#$$%#@^)_
توصیه اول : برای راحتی کار، در مرحله اول SSID رو مخفی نکن، بعد از اینکه دستگاه ها رو به SSID متصل کردی اقدام به Hidden کردن SSID بکن.
نقل قول:
اگه با مثال بگم راحتتر متوجه میشید. اینها مثل دنده هستن برای ماشین که وقتی جاده خراب و سربالایی هست برای جا نموندن، دنده عوض میکنید ولی باعث میشه که از سرعتتون کم بشه. اینجا هم وقتی نویز، وضعیت جوی و یا مشکلات فنی مشابه باعث ایجاد مشکل در سیگنال میشن، برای اینکه تماس قطع نشه مودم اتوماتیک از حالت QAM به QPSK میره، ولی خوب باعث میشه که سرعت کمتری رو بتونه جواب بده.
نقل قول:
توضیحات اصلی رو که Firebirds عزیز قبلاً گفتن. این رو اضافه کنم که بیشتر از نوع رمزگذاری، تغییر مداوم اون توی امنیت تاثیر داره. بعد هم اگه مواقعی هست که هیچ دستگاهی به مودم وصل نیست مگه اونهایی که با سیم شبکه وصل هستن، میتونید برای اطمینان موقت وایرلس رو خاموش کنید. روشن و خاموش کردنش از طریق کنترلپنل مودم چند ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه.
من میخام شبها دانلود رایگان بکنم ، میگن که شب ساعت 2 ، قبل از دانلود باید مودمو خاموش روشن بکنم .چه راه حلی وجود داره که این کار رو نکنم . اصلا راه حلی هست که اون موقع شب نخوام بیدار شم ؟
سلام به همگی.مبین نت چطوریه سرعتش ؟ با ای دی اس ال یکیه؟ میخواستم یکدونه 128 یکساله با 30 گیگ حجم 350 تومن بگیرم .خوبه؟
من امروز مبین نتم وصل شد. از سرورای ایرانی بدون وی پی ان نمیتونم دانلود کنم مشکل چیه؟
من الان همین طرح رو دارم و سرعت روز و شب 64 هست.نقل قول:
البته همچین هم ارزون نیستا! تا همین چند وقت قبل 1مگ نامحدود رو میداد 50 فکر کنم که متاسفانه برداشتش.
والا من اکثرا قبل از 2 مودمم روشنه و هیچ مشکلی برام پیش نیومده و نیاز به خاموش و روشن کردن نبوده.نقل قول: