اوه برادر عزیز! پستهای قبلی رو بخونین ببینین چه خبره.نقل قول:
اصلا مثالی که وزیر محترم ارتباطات زده دقیقا 3 گیگ اینترنت بین الملل + 6 گیگ اینترنت داخلی هست
البته برای سرویس 512.
الان مثلا ایشون 512 نامحدود هستند!:n27:
Printable View
اوه برادر عزیز! پستهای قبلی رو بخونین ببینین چه خبره.نقل قول:
اصلا مثالی که وزیر محترم ارتباطات زده دقیقا 3 گیگ اینترنت بین الملل + 6 گیگ اینترنت داخلی هست
البته برای سرویس 512.
الان مثلا ایشون 512 نامحدود هستند!:n27:
1 گیگ 3 هزار تومن میفرختن , حلا نامحدود بدن مگه میشه مگه داریم ؟:n27: معلوم نیست چه نقشه کشیدن :n02: ماه بعد معلوم میشه :n13:
من از حجمی که گفته شد باگه، بیشتر از 40 گیگ شو مصرف کردم و هر روز هم دارم مصرف میکنم تا حالا که مشکلی پیش نیومده:n19::n19:نقل قول:
یکی از دوستانم تعرفه ی جدید نامحدود رو دیده بود و میکفت یکی از طرحهاش اینطوریه :
۴ گیگ اینترنت بین الملل + ۴۰ گیگ اینترنت داخلی سایتهای بانک ملی و ورزش ۳ وغیره... ماهی ۳۵ هزار تومن.
بقیه طرحها رو میکفت حتی از این هم بدترن...
چیییییییی؟!؟!؟!!نقل قول:
یا خدا.
خب بیچاره شدیم که!! :|
Sent from my ASUS using Tapatalk
دوست گرامینقل قول:
مثل این میمونه که یه نفر آدم رو دعوت کنه رستوران بگه هر چی دلت خواست سفارش
بده من حساب می کنم. مثلا بعنوان جایزه
ولی اگه غذای خارجی سفارش بدی فقط میتونی 2 لقمه بخوری
اما اگه غذای ایرانی سفارش بدی میتونی 4 لقمه بخوری.
در جهت حمایت از کسب و کار داخلی ( رستوران داری و آشپزی سنتی ایرانی )
همینطور هم نوشابه خارجی 2 قلپ و نوشابه ایرانی 4 قلپ میتونی نوش جان کنی.
ببین هیچ محدودیتی در انتخاب نوع غذا و نوشابه نداری ها! نا محدود میتونی سفارش بدی
بدون نگرانی از قیمت غذا هر چی که دلت خواست سفارش بده
من خیلی سخاوتمند هستم!
راحت هر چی میل داری دستور بده بیارن واست!
بعد تیتر بزنه : غذای نامحدود + نوشابه نامحدود ارائه میشود.
دقیقا اینترنتی که به ما وعده میدن مثل این رستوران بردن مثال من هست.
من اصلا و ابدا به این طرح ها امیدوار نیستم.
فقط کاش میزاشتن ما همین اینترنت حجمی خودمون رو تمدید کنیم.
آقا ما اصلا اینترنت نامحدود بدون نگرانی از اتمام حجم نخواستیم.
سلامنقل قول:
اینا یعنی یه کار میخوان بکنن آدم بگه ترو خدا همون طرح های همسفر 1،2،3،4 مسخره تون رو ارائه بدید گیگی 1000 تومنش هم بکنید گیگی 2 تومن ولی این طرح های نامحدود:n08: رو نمیخوایم
مثال جالبی زدیدنقل قول:
تازه ماهی 35 تومن هم اصلا مبلغ کمی نیست برای این طرح بیخود که ادعا می کنن میخوایم اینترنت رو "ارزون" کنیم!
سلام بچه ها
از سایت مخابرات ازبخس ecare چطور میتونم حجم و ترافیک بخرم ؟ خراب شده نه میشه سرویس تغییر داد حجمی هم که میده برای 30 گیگ 6 ماه 550 تومان هست.ممنون میشم یکی سریع راهنمایی کنه چه جوری 6 گیگ حجم ماهانه بخرم نه 6 ماه.مرسی
تعرفه جدید اینترنت نامحدود از طرف رگولاتوری ابلاغ شده،این محدودیت حجم واقعا مصخره و غیر قابل باور هست درسته جاهای دیگه دنیا هم اینترنت نامحدودشون شاید محدودیت داشته باشه(نه همه جا و نه تمام اپراتور ها) ولی اون محدودیت که اونها دارن از 200 گیگ و 500 گیگ هست تازه بعدشم سرعت شما کم میشه و اینترنت قطع نمیشه،اینها مشخص نکردن که مثلا تو سرویس 6 مگ بعد از رد کردن سقف 10 گیگی چه اتفاقی میوفته؟سرویس با کف سرعت 6 مگ تا سر برج پا بر جا خواهد بود؟یا اینکه سرویس قطع میشه؟یا باید سرویس تمدید بشه؟اگر قرار به قطع و تمدید باشه که عملا با زمانی که حجمی بود تفاوتی نخواهد داشت
سرعت اینترنت سقف اینترنت بین المللی سقف اینترنت داخلی قیمت ماهانه (تومان) 512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه 10 گیگابایت 20 گیگابایت 20.000 512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه (کم مصرف) 3 گیگابایت 6 گیگابایت 10.000 2 مگابیت تا 6 مگابیت بر ثانیه 10 گیگابایت 20 گیگابایت 35.000 6 مگابیت تا 20 مگابیت بر ثانیه 10 گیگابایت 20 گیگابایت 50.000 بیشتر از 20 مگابیت بر ثانیه (تجاری) تا 200 گیگابایت 1400 گیگابایت 250.000 50 مگابایت بر ثانیه (فیبر نوری) تا 200 گیگابایت 1400 گیگابایت 300.000