دوستانی که مودم دارن به همراه قیمت پ خ بدن
Printable View
دوستانی که مودم دارن به همراه قیمت پ خ بدن
سلام
من مودم رومیزی وایمکس مبین نت دارم .
الان که روشن کردم چراغ آنتن دهی مودم بعد از چند دقیقه قطع میشه فقط (از 5 خط آنتن که کیفیت سیگنال رو نشون میده ) چراغ بالایی چشمک میزنه بقیه خاموش میشه تاحالا کسی به این مشکل برخورد کرده ؟
نگران نباش عادیه.منم وقتی استفاده نمیکنم همینجوری چشمک میزنه وقتی استفاده کنی انتن برمیگردهنقل قول:
گوش شیطون کر دیشب با سرعت 245 الی 250 دانلود کردم. کل دریافتی 4.2 گیگابایت :n19:
امیدوارم برای بقیه هم اوضاع خوب بشه :n16:
من دیروز تلفنی به سایت زنگ زدم ثبت نام کردم دو ساعت بعد مودم جیبی رو برام آوردن حالا مشکل اینجاست که من 430 پول دادم واسه سرعت 2 مگ 18 گیگ 6 ماهه ولی برام نوشته تو سایت سرعت 128 12 ماهه شروع سال 91 اعتبار تا بهمن 92 به هر کسی هم چه پشتیبانی چه دفتر مرکزی میگم منو به هم پاس میدن و میگن هم اسم شما تو سیستم ثبت نشده و مودم به نام کس دیگریه من چیکار کنم بتونم یا حقمو بگیرم یا مودمو پس بدم پولمو بگیرم در ضمن نه فاکتور دادن نه رسید پول بهم
زنگ زدم دعوا کردم دوتا فحش هم دادم درست شد سرویسمو فعال شد عین آدمیزاد سرعتشم عالیه
کار خوبی کردی ! شاعر میگه :نقل قول:
چونکه با کودک سر و کارت فتاد --- پس زبان کودکی باید گشاد
یعنی با هر کسی باید با زبون خودش حرف بزنی ، اینها احترام نمیفهمند چیه ، ولی ناسزا گفتن رو بهتر هضم میکنند.
من روز اولی که رفتم سمت مبین نت ، بیعانه دادم بعد 9 روز آخر نیومدن واسم راه اندازی کنن ! هر روز تلفن میزدم ، دو بار حضوری رفتم.
آخرم بیعانم رو پس گرفتم و مودم کارکرده خریدم .
این نمایندگی ها به نظرم بدون اینکه کاری کنند و فقط به اسم نماینده بودن چیزی به آخورشون واریز میشه و گرنه کار مردم رو درست انجام میدادن.
نقل قول:
من توی محدوده پوشش مودم های خارجی هستم اما از مودم داخلی استفاده میکنم که این مشکل رو دارم شما چطور ؟؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
بله عادیش همون 240-250 هست ...
برای من بعد از این پستی که داده بودم (که ازش نقل گرفتم )
امروز تا 100 رسید اما بالاتر نرفت که قاعدتا باید تا 250 بیاد
این مشکلات از جانب isp هست
انشالا
+ اشتراکتون 1 به 4 هست ؟
+ به نظرم شما یکاری کن ...نقل قول:
منم دانلود شبانه زیاد داشتم واس همین البته احتمال میدم به خاطر ِ دانلود
زیاد سرعتم رفت پایین .
شما اگر از IDM استفاده میکنی بهتره از Speed limiter استفاده کنی
یه وقت همچین مشکلاتی پیش نیاد
آره خوبه سرعت 2 مگ ( من سریال برکینگ بد رو توی 2 شب دان کردم)
ولی خب .. این موارد رو هم باید در نظر بگیری که بالاخره ی جوری منفعت
رو حفظ میکنن