چه سرویسی؟نقل قول:
Printable View
چه سرویسی؟نقل قول:
یعنی فامیلی-آشنایی نداری که از مخابرات نت داشته باشه ؟اکانتشو وارد مودمت کن ببین شاید برا اونا از کار افتاده باشهنقل قول:
واقعا خوش به سعادتتون. داره بهتون حال میده. واسه من که دقیق حساب میکنه تو اکانتینگ. سرعت هم همون. هیچی دیگه شما تا میتونید لذتش رو ببرید : دی
چرا یه خط دیگه دارم ولی وقتی میخوام کانکت بشم میگه از این پورت نمیشه وارد بشی ! پ.خ کن برام خیر ببینی :n19::n19::n19::n20:نقل قول:
هیچی دیگه پورتت هم که بستس(قفله) از اکانت دیگه هم نمیتونی استفاده کنی وگرنه واست اکانت میفرستادم حالشو ببری:n19:نقل قول:
روشش رو بگو با اکانت دوم خودم یه امتحان بکنم ! شاید شد حالا :n09::n19: یادمه نمایندگی میگفت هر اکانتی یه تیک امنیتی داره که وقتی فعال باشه کس دیگه ای نمیتونه بهش کانکت بشه ! احتمالا از توی IBS هستش !!! :n21: وقتی مثلا میخواست توی دفتر خودشون اکانت رو تست کنه تیکش رو ورمیداشت تا بقیه بتونن کانکت بشن !نقل قول:
یه چیزی شبیه همین دقیقا نمیدونم :n02:
اگر مینویسه you cannot login from this port هیچ راهی نداره مگر اینکه تخلیه و دوباره رانژه کنی اونوقت دیگه خودتی و شانست یاپورتتو دوباره قفل میکنه یا باز میزاره دست نمایندگی هم نیستنقل قول:
من 300مگ ترافیکم مومنده بود تا الان 2گیگ دان کردم ولی چیزی ازم کم نکرده.
پورت من نه پورت اکانت دوم باید باز باشه :n09: پورت من قفل باشه کسی نمیتونه به اکانت من وصل بشه ولی من میتونم اگر کسی پورتش قفل نباشه بهش وصل باشم ! اکانت دوم باید پورتش آزاد باشه نه من :n02:نقل قول:
اگر پورت تو قفل باشه و پورت من باز من میتونم از اکانت تو استفاده کنم ولی اگر پورت من قفل باشه و پورت تو باز من نمیتونم از اکانت تو استفاده کنمنقل قول: