این سؤال منم هست. لطفاً سرعت آپلود رو هم بگین. ممنون.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
Printable View
این سؤال منم هست. لطفاً سرعت آپلود رو هم بگین. ممنون.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
سرعت دانلود را باز میذارن, بستگی داره چقدر خط تلفن شما کشش داشته باشه. سرعت آپلود هم یک مگ هست.
اتفاقا سوال خوبیه !نقل قول:
بزار یه جور دیگه من سوال رو مطرح کنم، آیا سرور دی ان اس گوگل 8.8.8.8 فقط یه دونه سرور هست که روش یه آی پی پابلیک ۸.۸.۸.۸ سٍت شده ؟
جوابش قطعا نه هست
ولی این وسط یه تناقضی پیش میاد، چون ما میگیم ما سیستم های کامپیوتری رو به واسطه IP شون در شبکه متمایز میکنیم، اینکه بگیم دو تا سیستم هست که یک ای پی یکسان دارد خودش تناقض هست.
ولی واقعیت این هست که این مورد در شبکه های کوچک ممکنه ایجاد تناقض کنه ولی در شبکه بزرگی مثل اینترنت یه امر کاملا معمولی هست.
حالا چه اتفاقی داره می افتد ؟
کار رسیدن ما به مقصد به عهد ی مسیریاب ها ( روتر ها ) ست. و اگه این مسیر یاب ها بدونن کوتاهترین مسیر برای رسیدن به یک IP چی هست، تناقض ما برطرف میشه.
مثلا برای سرویس دی ان اس گوگل : اینکه شما به سرور آمریکا وصل بشی یا ترکیه در نوع سرویسی که میگیری فرقی نمیکنه / تنها تفاوتش این هست که اگه به سمت سرور ترکیه هدایت بشی، سریع تر خواست ات مرتفع میشه.
حالا داستان ۴.۲.۲.۴ هم همین هست، بسته شما لزوما با پینگ کردن این ای پی تا آمریکا نمیره و بر نمی گرده، همین دو رو اطراف شاید یه سرور اضافه کردن، که درخواست های خاورمیانه رو پاسخ بده.
برای مطالعه بیشتر میتونی در مورد BGP Routing سرچ کنی.
خیلی متشکر.انوخت چرا برای گیمیگ از این روش استفاده نمی کنن که این قدر دردسر نکشن ملتنقل قول:
یه سوالی اینا سرعت 16 رو چطوری روی dsl با کابل مسی میدن؟ توی تنظیمات مودم دان استریم که روی 2 مگابیت بیشتر نیست
بیشتر بشه میزان کیفیت سیگنال افت میکنه که
دوستان حجم مصرفی شما هم باگه ؟
Up to 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرور ایروان
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
چجوری اپلودت رو ۲مگ هست؟!نقل قول:
من تا حالا اپلود رو انقدر رو adsl ندیدم
annex عوض کن ببین بهتر نمیشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه ماکسیموم ۱۱۲۸ بسته میشهنقل قول:
من تا حالا جایی ندیدم ۲مگ اپلود بدن
خیلی جالبه
Snir اپلودت چقدر هست الان؟!