Kinect کی ایران میاد ؟
ما یه مسافری داریم که 4 شنبه داره میره قزاقستان اونجا تا 4 شنبه Kinect میاد؟
قیمتش همین 150 دلاره؟
Kinect کی ایران میاد ؟
ما یه مسافری داریم که 4 شنبه داره میره قزاقستان اونجا تا 4 شنبه Kinect میاد؟
قیمتش همین 150 دلاره؟
سلامنقل قول:
اگه بعد از عرضه رسمی بازی به لایو وصل شوید هیچ مشکلی پیش نمیاد چون تاریخ کنسول شما برای ماکروسافت ملاک نیست . (اگه هم مشکلی پیش بیاد برای همه پیش میاد و ربطی به اون مورد نداره که قبل از عرضه رسمی شما به صورت آفلاین بازی میکردید):31:
آره دوست عزيز قيمتش همين 150 دلاره+ 150 دلار ديگه واسه خسته شدن فروشنده هاي عزيز(ميثم تو رو نميگم:31:) + 50 دلار ديگه هم واسه يارانه ها .... خلاصه تو ايران بايد 300-400 بخرينقل قول:
الکی قیمتارو نبر بالا ، فروشنده ها خوششون میاد! اگه بالای 200 بدن فرداش میریزیم بیرون اعتراض :دی
دیشب کینکت عرضه شد؟
عرضه جهانیه کینکت کیه؟
منظورم توی اسیا هست نه ایران
دوستان خواهشا کمک کنید .
ماجرا رو که قبلا گفتم کمککککک کنید dg
یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست ولی بازدید کننده اینجا چون بیشتره خواهشا جواب بدبد...
من اگه ال سی دی سونی ex400 بگیرم میتونم هم به عنوان مانیتور pc و هم واسه xbox استفاده کنم ؟ کارت گرافیکم خروجی hdmi داره میخوام مانیتورم رو بفروشم از اون بگیرم
سلام. بله چرا نشه. اگه ال سی دی یه ۲ تا ورودی HDMI داشته باشه که دیگه بهتر هم پی سی رو وصل میکنی هم کنسولتونونقل قول:
پس تو کیفیت pc مشکلی پیش نمیاد ؟ مثل مانیتور برام تصویر میده؟نقل قول:
و یکی هم شما ps move دارین ؟ فقط میخوام دونفره بازی کنم پس از دسته اش دوتا میخوام
دوستان،این قیمت ها واسه کینکت چیه شما میگین؟ : د ی
یکی از دوستان که تو لایو باهاش آشنا شدم،کینکت میاره بین 240-250 ، میرزه به خدا!تازه به من گفت بهتون تخفیف هم میدم چون بحث تبلیغاتی داره!در ضمن من که از این به بعد میرم تو خط بازی اوریج،چون خیلی بهتره،الان limited blackops بدون اون ماشینش ولی با مدالش و دفترچه راهنماشو چمیدونم 2-3 چیز دیگه 110 هزار تومن میده این دوستم،نسخه ماشین دارش هم 250-80 (برای وزنش که میره بالا).
اینجوری هم خیالمون از بن شدن راحته،و هم بازی اوریج رو با همه امکاناتش میکنیم،
دوستان... من یکی دو ماهی میشه که اصلا کنسولمو روشن نکردم :31:
حالا میخام برم فیفا 11 بگیرم.... یه چیزایی میگن بهم که کلا گیج شدم !! قضیه آپدیت و این چیزا چیه؟؟؟
من تا حالا برای هیچ بازی ای مشکل آپیدت و این چیزا نداشتم..... لایو هم نمیرم اصلا.... اگه فیفا رو بگیرم که به مشکل نمیخورم؟؟؟
یکی یه راهنمایی بکنه.... آپدیت firmware و این جنگولک بازیا یعنی چی؟؟؟ wave چیه دیگه؟؟؟ اینا یهو سر و کلشون از کجا پیدا شده؟؟؟ :13: :27: