لطفا یه راهنمایی کنید!نقل قول:
Sent from my LT26ii using Tapatalk
Printable View
لطفا یه راهنمایی کنید!نقل قول:
متاسفانه قبلا هر دو فرمت رو تست کردم و جواب نداده.قانونا میتونه tar باشه چون وقتی تغییر فرمت میدم محتویات توش رو میشه دید ولی باز هم جواب نداد و روی bin هم که اوکی نشد.از دوستانی که مدل dx350 رو دارن درخواست میکنم اگر کسی با این فریمور اپگرید کرده اطلاع بده و بگه به چه ورژنی رسیده.ورژن فعلی من 2.10.14-g1.5.2 هستش که ماه ها اخرین ورژن بودهنقل قول:
مرسی
سرعت به منطقه خیلی ربط داره اگه خلوت باشه سرعت بهتره.(اگه بتونی از یکی مودم بگیری و تست کنی معلوم میشه)نقل قول:
من 512 یک ساله داشتم سرعتم تو روز و شب 95 بود.ولی الان 15گیگ یک ماه(512)گرفتم سرعت دانلودش 64 هست.(طرح های ویژه مثل طرح اول من رو روی سرعت بالاتر میبندن)
البته من اصفهان نیستم اونجا رو نمیدونم.
پس فکر سرعت واقعی هر سرویسو میده درسته؟نقل قول:
مثل adsl نیست که خیلی بالاتر خود سرعت اصلی بره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز ، اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعد فرمت اون رو به gz تغییر بدید. ان شاالله درست میشه ، البته این ورژنی که شما نوشتید آخرین ورژن هست و هنوز ورژن جدیدی نیومده ( احتمالا چون مودم شما آخرین ورژن رو داره اون پیغام خطا ظاهر میشه).
اقا کسی مودم فروشی نداره؟
بچه هایی که وایمکس دارن لطفا راهنمایی کنید . چراغ وایرلس مودمم چشمک میزنه . بجز خودم کسی خونه نیست و هیچ دستگاه وایرلسی الان بش وصل نیست ! کسی داره استفاده میکنه یا کسی داره تلاش میکنه پسورد رو -- کنه ؟؟ پسورد خیلی قوی هم دارم .. حساب استفادمم از دستم خارجه ولی چک کردم چیز غیر عادی ندیدم که مثلا یکی گذاشته باشه واسه دانلود .
یک سوال دیگه برنامه ای هست که بشه بش حجم مصرفی رو تو ساعت مشخص چک کرد ؟ میخوام شبانه روجمع نزنه
موضوع اینه که اگر بحث فرمت بود خود مسئولین مبین نت باید این رو درک میکردن و تا بحال با 2 فرمت قبلی که جواب نداده.ضمن اینکه فریمور من میدونم که اخرین بوده و چون دیدم این فریمور روی سایت اومده خواستم اپلود کنم ببینم تغییرات چیست ضمن اینکه فریمور روی سایت مانند قبلیا دیگه ورژن و تاریخ نخورده و کلا چیز جدیدی هست که احتمالا مشکل هم دارهنقل قول:
فریمور برای چی میخواین عوض کنین؟ همین امکانات فعلیشم نصف بچه ها تاحالا استفاده نکردن. اگه خیلی وارد هستین لطفا بم من بگید چطور دوتا موبایل تو خونه رو به قسمتwhitelist اضافه کنم که دیگه نگران ه ک شدن پسورد نباشم ...قسمت مک رو نمیدونم چطور باید پیداکنم.و اضافه کنمنقل قول:
با سلام .
دوستان اینم وضعیت ما تو یکی دو هفته اخیر جالبه اینکه قبلا همینجا rssi 59 بوده . مودم از جاش تکون نخورده.
پشتیبانی هم میگه همه چی درسته :n04::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]