سلام آقا من یه سئوال داشتم می خواستم بدونم اگر آداپتور XBOX همینطوری تو برق باشه واسه مدت 1 ساعت مشکلی براش پیش میاد
در حالت اینکه کنسول خاموش باشه منظورمه
سلام آقا من یه سئوال داشتم می خواستم بدونم اگر آداپتور XBOX همینطوری تو برق باشه واسه مدت 1 ساعت مشکلی براش پیش میاد
در حالت اینکه کنسول خاموش باشه منظورمه
من 1 ساله اداپتورم تو برقه هیچ مشکلی پیش نیومده:10:نقل قول:
نه عزیز مشکلی نیستنقل قول:
حتی اگه 10 یا 12 ساعت هم باشه باز هم مشکلی نیست
ولی اگه برای طولانی مدت مثلا بالای 24 ساعت استفاده نمیکنید کنسول رو از برق درش بیارید بهتره
مشکل که دقیق نمیدونم ولی بچه هایی هستند که اصلا از برق درنمیارن و فقط زمانیکه میرن مسافرت از برق درمیارننقل قول:
سلام
دوستان اکانتی که من باش بازی میکنم لایوه . البته الان دیسکانته و به شبکه وصل نیست اخرین باری هم که وصلش کردم چندین هفته پیش بود . از حدودای 20 اکتبر به اینور وصل نکردم. اما سوالم اینه که الان که دارم بازی کال اف رو زودتر از موعد مقرر از طریق این اکانت بازی میکنم بعد که وصل شم به لایو ( حالا مثلا یه ماه دیگه یا نهایتا دو ماه ) ممکنه اطلاعات بازی ارسال بشه که من زودتر بازی کردم و اکانتم بن بشه؟
میشه سوالات من راجب به کینکت رو جواب بدبد
توی بخش خودش پرسیدم:8:
مرسی از تمام جواب دوستان گلم
اما بچه وقتی همنجوری تو برقه یه چراغ داره که نارنجیه وقتی روشن میکنی زرد میشه و اون فن تو آداپتور شروع به کار کردن می کنه
من تو همون حالت نارنجی منظورمه ها !!
نقل قول:
همه نظر دادن منم از سره بیکاری یه نظر بدم!:31:
من خودم تا یادمه پاور تو برق بوده و درش نیوردم! اصلا هم دلیلی نداره درش بیارم! مگه PC که پاورش همش تو برقه مشکلی داره ) که اگه پاور کنسول تو برق باشه مشکل دار بشه! ( با احترام به نظره داش پدرام!):31: به این میگن برهان (مثال) نقض !!:31:
شما تا زمانی که با این بازی به LIVE نرید مشکلی نداره!نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره ما این cod:black ops رو بخریم یا نه؟یکی میگه nuke یکی میگه کامل نیست ....چیکار کنیم؟؟:18:
راستی نیازی به اپدیت داشبورد که نداره؟
سلام. بیشتر بازی ها ی قشنگ اولش با این مشکل کامل نبودن رو به رو هستن ولی نه همه سورس ها.نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره ما این cod:black ops رو بخریم یا نه؟یکی میگه nuke یکی میگه کامل نیست ....چیکار کنیم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نیازی به اپدیت داشبورد که نداره؟
نه به اپدیت نیاز نداشته