سلامنقل قول:
بعد از گذشت 4 الی 6 ساعت از زمان خرید طرح و واریز هزینه اون حجم درست میشه خودش / نگران نباشید
Printable View
سلامنقل قول:
بعد از گذشت 4 الی 6 ساعت از زمان خرید طرح و واریز هزینه اون حجم درست میشه خودش / نگران نباشید
و کماکان از جمعه سیگنال ندارم و همش میگن منتظر باشید . تف
سلام این فایل اپگرید فریمورد که واسه مدل dx350 قرار داده شده واسه چی اپدیت نمیکنه مودم رو؟روی 100 درصد که میرسه از فرمت فایل ایراد میگیره و میگه قابل انطباق نیست.ایا فایل مشکل داره؟باید فرمتش bin بشه توسط خود من؟نه بصورت زیپ نه بصورت باز شده هیچکدوم جواب نداد
مرسی
مدم من از این رومیزی سبزاست
بعد از چند دقیقه کار با wifi دیگه اینترنت مثل این که نباشه یعنی به wifi نشون میده وصله اما سایت بالا نمیاره .در صورتی که اول اتصال قش همه چی اوکی هست .
رسیت کنم درست میشه ؟؟ چجوری ؟؟ تنظیماتش خراب نمیشه اگه رسیت کنم ؟؟ ایا ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
مشکل قبلیم حل شد .اما سرعت من تو idm به زور به 40 میرسه و خیلی نوسان داره .توی خونه دو تا سیگنال دارم .
قبلا 1 مگ داشتم سرعتش 130 بود اما این 30-40 .
512 مگه نباید روی 60-70 باشه ؟! از سرور داخلی هم سرعتش پایینه .
چجوری بعضی از شما یه ایپی دیگه میگیرید تا سرعتتون بره بالا
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
با هر دفعه خاموش و روشن کردن مودم یه IP جدید میگیری.البته از تو قسمت تنضیمات مودم هم میشه دیسکانت زد و بعد دوباره یه IP دیگه گرفت.نقل قول:
سلام .دوستان هرچی تلاش میکنم که با گوگل کروم یا اکسپلور وارد سایتی بشم نمتونم وتو گوگل کروم پیغام میده no data recivedاما با شیلتر شکن بلافاصله وارد میشه برای ورود به همین سایت هم از شیلتر شکن استفاده کردم . لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم .ااز روزی که من طرحم رو عوض کردم هم چین مشکلاتی سرعت کم وبا زنشدن بعضی از سایت ها که قبلا سریع باز می میشدن .همممنونم
نقل قول:
متاسفانه همیشه هم با هر بار ریستارت IP عوض نمیشه و بعضی وقتها بعد از چند بار تلاش باز هم همون IP رو میده. مونده به اونکه در اون لحظه اون IP خاص مورد نظر دردسترس هست یا نه.
دوستان دو سوال داشتم .لطفا جواب بدید.
خرید هر گیگ اضافه برای 2048 چقدره ؟
چون قیمت 1024 10 هزار تومان هست
سوال دوم:
اگر سرعت دونلود رایگان شبانه من در 1024 مثلا 80 کیلوبایت در ثانیه باشه.
ایا در 2048 160 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود و یا حداقل سرعتش بیشتر هست؟؟؟
سلام این فایل اپگرید فریمورد که واسه مدل dx350 قرار داده شده واسه چی اپدیت نمیکنه مودم رو؟روی 100 درصد که میرسه از فرمت فایل ایراد میگیره و میگه قابل انطباق نیست.ایا فایل مشکل داره؟باید فرمتش bin بشه توسط خود من؟نه بصورت زیپ نه بصورت باز شده هیچکدوم جواب نداد
مرسی