اصلا منتظر بودن من لینک های آواتار رو بدم به idm مشکل فقط با راپیده
از PSN سرعت دانلودم خوبه
آرت 1
Printable View
اصلا منتظر بودن من لینک های آواتار رو بدم به idm مشکل فقط با راپیده
از PSN سرعت دانلودم خوبه
آرت 1
بله تایید میکنم ممکنه یه لحظه خیلی عالی باشه...نقل قول:
باید میانگین گرفت خلاصه....با 128 سرعت 65 کیلوبایت سرعت دانلودمه خوبه؟؟
سرويس نامحدود داري؟؟؟نقل قول:
از خوب یکم اونورتره....نقل قول:
خوب شد نمردی و لذت اینترنت 512 رو هم چشیدی .نقل قول:
من یه نظری دارم دوستان
بیاید بریم به سایت رییس جمهور و اونجا ازش درخواست کنیم که به وضعیت اسفناک اینترنت در ایران توجه کنه .
بخدا پیگیری میکنن وحشتناک .
اگر 10 نفر پاشیم بریم اونجا و یه درخواست بدیم که چرا وضع اینترنتمون اینجوریه ، مطمئنم توجه میکنن .
براش بنویسیم که :
شرکتها میگن اینترنت بالای 128 به خونه نمیدیم ، بعد از اینکه قرار داد بستیم ، به اسم 128 بهمون 512 میدن .
اگر مشکلی با سرعت ندارید و پهنای باند هم در کشور مشکلی نداره پس این قانون مسخره رو بردارید تا اینکه شرکتهای دزدی مثل این شاتل با این ترفند کثیف اقدام به جذب مشتری نکنن :21: .
بعد هم براش توضیح بدید که هزینه ی اینترنت در کشور ما سرسام آوره . بخدا همین افغانستان اینترنتشون از ما سریعتر و ارزون تره .
اینم آدرس ارتباط با رئیس جمهور :
[HTML]http://cp.president.ir/fa/[/HTML]
بخدا سر 1 هفته جوابتون رو هم میدن .
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه : سنگ مفت ، گنجشک هم مفت :27: .
سلام به همه دوستان
من از دیروز از تورنت نمی تونم دانلود کنم. سرعتش خیلی پایینه و حتی همین سرعت پایین هم سریع به صفر میرسه. الان که زنگ زدم پشتیبانی، گفت که این که با تورنت مشکل دارین برمیگرده به مخابرات و گفت که تمام مشترکین شاتل این مشکل رو دارن. می خواستم ببینم بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن.
راستش من دیگه به حرفای شاتل اعتماد نمی کنم. الن چند ماهه که به شدت سرویس دهیشون بد شده، سرعت اینترنت شبانه اومده پایین، دائما شبا قطع میشه. دیگه کلافه شدم از دست شاتل. تو این چند ماه هر چی زنگ زدم هی گفتن مشکل از مخابراته، یا اینکه مشترکین زیادن واسه این سرعت شبانه اومده پایین یا .............:19:
بااااااااااااااززز چی شده ه ه ه ؟! 4shared دوباره فیل شده ه ه ه ه ؟!!!!!!!!!!!!!!:19::13:
دادا با چی دانلود میکنی از چه سروری ؟ خیلی مهمهنقل قول:
مثلا من از سرور کمیاب با 60 دانلود میکنم ولی سایر سایتها 20
دقیقا از لحضه ای که ساعت 1 شد سرعت من اومد روی 16
سرعت دانلود من از یوتیوب و مدیافایر 15 است،اما دانلود اپرا را با 64 انجام میده.مشکل از چیه؟کلا شبکه را محدود کردند یا منطقه ای است؟قبل از 1 دانلود من از یوتیوب و مدیافایر 64 بود