سلام برادر هیچکدومشون جالب نیس اگه به باند در حد اینا میخوای بخری و حتی خیلی بهتر از اینا جی وی سی 7158 رو بگیر 200ت.نقل قول:
سلام برادر هیچکدومشون جالب نیس اگه به باند در حد اینا میخوای بخری و حتی خیلی بهتر از اینا جی وی سی 7158 رو بگیر 200ت.نقل قول:
سلام خیلی ممنون.نقل قول:
از دو رده مختلف تولید هستند. B سریه بلو و پائینترین رده محصولات هلیکس هست. خیلی جالب نیست این رده از این برند.
E سریه اسپریت هست و دارای کیفیت قابل قبول.تو کامپوننت جدیدشون 15 وات به توان RMS بامدل جدید E62C 2 افزوده شده و به 75 وات رسیده.
به نظر من کامپوننت گلیدن سریه m که پائینترین رده این کمپانی هست واقعا یک سر و گردن از بلو هلیکس بالاتره.تقریبا میتونید با سریه E مقایسش کنید.
متوجه این بخش سوالتون نشدم؟"اگر می شود سوالم توی تاپیک پایین هم جواب بدهید--" :n13:
سلام.نقل قول:
در مورد USB خور کردن پخش اطلاعی ندارم.
بله خروجی pre out 2.2volt داره.
بدون آمپ ببند با همین جی وی سی البته 80 واتی هست ولی فکر نمیکنم نیاز به هزینه کردن برای امپ داشته باشه.
[QUOTE=hamidR15;8782045]
متوجه این بخش سوالتون نشدم؟"اگر می شود سوالم توی تاپیک پایین هم جواب بدهید--" :n13:
سلام---
منظورم این سوال است--
منظور ازحداکثر قدرت وتوان اسمی یک باند یعنی چی؟؟؟؟/
بگذارید با مثال سوال را بگویم----
مثلا باند هیلیکس e69x حداکثر قدرت ان 150 وات است و توان اسمی ان 50 وات است-- و روی اکثر پخش نوشته 4*50w یعنی اگر ولوم پخش را تا حداکثر بچرخانیم وبه 50 وات برسد فقط از یک سوم قدرت این باند استفاده کردیم----درست فهمیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ادرس---
[QUOTE=poloton7;8782124]اون توان پیک هست.یعنی حداکثر توانی که تو یک لحظه میتونه تحمل کنه.یعنی برای مدت زیادی توانی خیلی بیش از توان rms که همون 50 وات هست بهش بدی اسپیکر مرخص میشه. توانی رو که میتونه بطور مداوم تحمل کنه 50 وات هست که البته یه مقدار بیشتر هم هست چون این شرکت یه ذره از وات واقعی کمتر اعلام میکنه.نقل قول:
پخش هم حدود 18 وات میتونه به صورت مداوم خروجی بده.با پخش الپاین صداش تا 20 خوبه که بعد دوره بریک این که خوب اب بندی شد ! یکی دو ولوم بالاتر ازون 20 هم ببری کیفیت صداشو حفظ میکنه .البته بدون امپ رو ذکر میکنم حجم صداش راضی کننده هست .یه امپ براش در نظر گرفته بشه عالیه.
در مورد توان و حجم صدا تو چند صفحه قبل (حدود 8-10 صفحه قبل فکر کنم) کامل در این مورد مطلب نوشتم میتونید اون رو مطالعه کنید کامل تمام سوالهاتون در این مورد پاسخ داده میشه.
سلام . من دیروز یه کنوود 8019 گرفتم الان شنیدم 7056 بهتره ؟ لطفا بهم تا قبل ظهر که پخش بفرستن جواب بدین که فرصت جایگزینی داشته باشم .مرسی
سلام دوست عزیز پخش 7056 با 8019 فرق تو صدا ندارن و فقط تو چند گزینه که مهم هم نیست تفاوت دارننقل قول:
در ضمن پخش 8019 بسیار ظاهر زیباتر از 7056 داره
7056 سی دی را از جلوی پنل ساپورت می کنه، در حالیکه 8019 سی دی را از پشت پنل اصلی ساپورت میکنه
7056 دو ورودی USB دارد، یکی از جلو و یکی از پشت ، 8019 فقط از پشت
7056 کارت sd را ساپورت نمیکه ، در حالیکه این ویژگی در 8019 داره
چون 8019 در بازار کم شده و قیمتش هم کمی گرونتره بیشتر مردم 7056 میخرن وگرنه از صدا و تنظیمات صدا هردو در یک رده هستن
موفق باشید
سلام بر همه دوستان یه خواهش داشتم می خواستم بدونم کسی پیشنهادی برای یه سیستم خوب حرفه ای برای سراتو سایپایی داره ؟ متاسفانه نمی خوام طاقچمو دست بزنم تمایلم به اینه که کومپوننت تو درهای ماشین بزارم و ساب
اگر هم کسی جایی رو میشناسه که چند نوع سیستم رو تست کنه برام بعد ببنده ممنون میشم یه نشونی بهم بده
با تشکر
سلام دوستان
ابتدا از عزیزانی که وقت ارزشمندشون رو برای کمک و راهنمایی بنده و سایر دوستان صرف می کنند، کمال تشکر رو دارم:n16:
لطف کنید با توجه به موارد زیر بنده رو برای خرید اسپیکر خودرو راهنمایی کنید:
خودرو:
206 صندوقدار V1 (اینو برای موارد مربوط به سیستم برق رسانی خودرو و تأمین برق باند گفتم و...)
پخش خودرو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجه:
نهایت 200 تومن...
و نکته مهم اینکه میخوام باند رو بدون خرید امپلی استفاده کنم!
نظر خودم بیشتر روی برند پایونیر و گزینه های زیر هست:(برای دیدن لینک ها اون نقطه بین digi و kala رو حذف کنید!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون هیچکدوم از این گزینه ها بدون خرید امپلی فایر هم جوابگو هستن یا خیر؟؟؟
و اینکه اگه تجربه ای در مورد هر کدوم از این مدل ها دارید لطفا بگید تا انتخاب اشتباه نکنم و با بودجه اعلام شده بهترین انتخاب رو داشته باشم...(بیس، بلندی صدا،خش خش صدا توی ولوم خاصی و ...)
ممنون
-----------------
یه سؤال دیگه: این پخش 4050UB اصلا امپلی فایر رو ساپورت میکنه؟؟؟!!:n41:
آقا خیلی ممنونم از پاسخ گویی ت
برای سوال آخر می خوام بپرسم با این باندای جی وی سی پخش 6450 بهتره یا 3850 ؟
تو این پست گذاشتم عکساشو :
باسلام خدمت اساتید می خواستم بپرسم که برای امپلی 847f کنوود که تو حالت بریج رو 4 اهم 180 وات خروجی میده چه سابی مناسبه و سوال بعدی اینکه ایا میشه روی دواهم یه ساب دو کویله مثل پایونیر 308d2رو بهش بست یا خیر؟