آره بابا بعدش گرفتم چی میگی!اون موقع صفحه قبلو ندیده بودم.نقل قول:
ولی هنوزم اگه کیفیتشو درست کنه من میام سراغش
آره بابا بعدش گرفتم چی میگی!اون موقع صفحه قبلو ندیده بودم.نقل قول:
ولی هنوزم اگه کیفیتشو درست کنه من میام سراغش
رفيق كلا نشون داده نميشه كه احتمالا از اينترنته منهنقل قول:
بازم ممنون
ولی باز هم ایرانسل بهتره همراه اوله
چون با این حساب بازهم اس ام اساش ارزون تر:40: از همراه اوله:2:
آقا من رفتم یه سیم خریدم داره میشه دو هفته !!!
یارو می گه شبکت یه همچین کوفتی مشکل داره نمی تونی طرحتو فعال کنی
چه خاکی تو سرشون کنم !
آذر هم داره تموم میشه می خوام یه ماهی از طرح قرمز استفاده کنم !
البته اگر بشه !
سلام
آقا من هر دو روز یه کارت شارژ 5000 تومنی میگیرم
امشب برای اولین بار یه 10000 تومنی گرفتم و وقتی خواستم اون قسمت رمز 12 رقمی رو خراش بدم 5 رقم آخرش نابود شد و اصلا چیزی ازش معلوم نیست:41::41:
میخواستم بدونم میشه برش گردوند؟!!!!!!!!!
اینم شماره سریال کارته : Ir373889556676
تورو خدا کمک کنید
از دار دنیا همین 10000 تومن رو داشتم
مگه با چی افتادی به جونش ؟نقل قول:
دوستان من بخوام اس ام اس مفتي بدم طرحي داره؟ :دي
فقط اس ام اس
عزیز باید دقت کنی وقتی میخوای پوشش روی کارت را پاک کنی....نقل قول:
خیر هیچ راه حلی نداره...اگه تونستی یه جوری بخونی اعداد را که هیچ وگرنه متاسفم برات
تمامی طرحها روزهای جمعه از ساعت 12 تا 6 صبح sms به ایرانسل مجانیهنقل قول:
دیگه ایرانسل سر عقل اومده و اس ام اس مفتی نمیده
زنگ بزن 140 شماره سريال كارت رو واسه اوپراتورش بخون خودش واست شارژ ميكنه اين بلا سر منم اومد زنگ زدم 140 واسم شارژ كرد.نقل قول:
جرا اطلاعات غلط ميدي زنگ بزني 140 شماره سريال رو بدي واست شارژ ميكنننقل قول:
فكر ميكنم عمدا يه كاري كردن كه نتوني طرح را فعال كني من هر چي درخواست ميدم ميگه به علت درخواست هاي بسيار زياد امكان استفاده از اين سرويس تا 24 ساعت امكان پذير نيست حالا نميدونم اين 24 ساعت تا كي ميخواد طول بكشه من كه 3 روزه درخواست ميدم همينو ميگهنقل قول:
کسی جواب نمیده 140 که
وصل میشه به اپراتور تا 1000000 دقیقه همینجوری آهنگ پخش میکنه
چی کارش کنم؟
دروغ ميگه ثبت نام تو رو انجام نداده به همين خاطر نمي توني طرح بزني به 120 زنگ بزن ببين ثبت نام شدي يا نه اگه نشدي اپراتور بهت ميگه چيكار كنينقل قول:
اين شماره ها با هم چه فرقي دارن؟نقل قول:
با اوني که از اول رو سيم کارت هست چي؟
فرقي ندارند
فقط بعضي وقت ها از كار ميفتند
2 شب به بعد زنگ بزن خلوتهنقل قول:
اینترنت ایرانسل هنوز تو اصفهان قطعه! کی درست میشه پس؟؟!! کسی دیگه از دوستان همشهری هم همین مشکلو داره یا نه ؟؟؟!:19::19::19:
آقا پس این چیه؟ همش که عوض شده ... اگه یادتون باشه برای طرح پاییز هم یه همچین صفحه های مخفی داشتن که جند روز مونده به اول مهر آپدیت شد فکر کنم اینم جریانش مثل همونه خودتون ببینید...
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=181
فکر کنم که طرح ها هنوزم ادامه داره البته به نظر من اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه هر کسیم که میگه کیفیت شبکه اومده پایین اشتباه میکنه ایرانسل اولش که خیلی بدتر از این بود...
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی خوشحالم کردی
مرسی
زنگ زدم و واسم شارژ کردن
ممنونم ازت
:10::10::11:
سلام من تازه ایرانسل گرفتم ولی به اینتر نت وسل نمی شه لطفان کمک کنید من ایرمز رو وارد میکنم
*130*3*6+ منضور از +ستاره است
اینجا که نوشته تا 29 اسفند همینجوری میمونه ایرانسل که!نقل قول:
1. شرایط عمومی:
1-1- طرح های تعرفه تشويقي تا 29 اسفند 86 قابل اجرا خواهد بود.
1-2- مشترکین می توانند طرح تعرفه فعال خود را از طریق سرویس کنترل حساب اینترنتی (E-Care) مشاهده نمایند.
1-3- تعرفه های فوق همانند تمامی تعرفه های مخابراتی، بدون در نظر گرفتن مالیات فروش و عوارض می باشد. مطابق قوانين مالياتي كشور، ماليات فروش و عوارض مربوطه 6 درصد مي باشد.
نه خیر عزیزمنقل قول:
منظور از + ، # است
یعنی اینطوری *130*3*5# یا *130*3*6#
موفق باشی
فعلاً علما ها هم بر سر این مشکل اختلاف نظر دارند :46:نقل قول:
سلام
آیا در زمستان همون قضیه از هر سی دقیقه تنها مکالمه سه دقیقه محاسبه میشه برای سیم کارت اعتباری پابرجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره منم همین مشکل رو دارم اه گندش بزنند.نقل قول:
مرسی واتسون جان فکر کردم ایراد از خط منه، ولی جون من به ایرانسل اینطوری نگو! دلت میاد؟؟! این همه باهاش حال کردیم، الانم حتما دارن یه تعمیراتی چیزی انجام میدن درست میشه ایشالا....:10::10::10:نقل قول:
خواهش ميكنم وظيفه بودنقل قول:
تو مشهدم چار پنج روز قطع بود ديروز درست شد.
نقل قول:
چی دوست عزیز اینترنت ایرانسل؟!
آقا اینترنت قطه ؟؟ یا من مشکل دارم ؟
سلام دوستان
من يه اعتباري امروز گرفتم از نمايندگي بعد يارو بسته رو تحويل داد و كار خاصي نكرد
الان من بايد ثبت نام كنم؟ ميتونم تماس بگيرم با سيم كارتم
ولي فرم ثبت نام رو پر نكرد باسم بايد كار خاصي كنم؟
الان من كد قرمز رو زدم گفت تا 24 ساعت ديگه فعال ميشه بايد فرم رو پر كنم تا فعال بشه
ممنون ميشم جواب بديد
نقل قول:
جوابتون رو تو كلوپ ايرانسل دادم
سلام این خبر راسته یا شایعه که ایرانسل دیگه طرح هاشو فعال نمی کنه من از شانبه دارم میزنم اما قبول نمی کنه قبلن هم 2 بار زدم.
دوست من قراره طرح زمستانی هم باشه ولی چیز رایگانی نداره متاسفانه تموم شد:41:
یه نگاهی به اینجا بندازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آیا در زمستان همون قضیه از هر سی دقیقه تنها مکالمه سه دقیقه محاسبه میشه برای سیم کارت اعتباری پابرجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا پس این الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=181
سلام
امروز نامه ای از طرف شرکت برای دارندگان سیم کارت های دائمی ارسال شد و در آن رسماً طرح های زمستانی توضیح داده شده و تائید شد. :41:
قیمت سیم کارت ها چی ؟؟
همون قیمت هاست؟ یعنی 75 تومن و 15 تومن ؟!!!!