سلام...یه سوال فنی داشتم :دی
اگه بخوایم خودمون سرور بسازیم با دوستامون بازی کنیم...اگه آی پی valid نداشته باشیم ، نمیشه سرور شد؟
Printable View
سلام...یه سوال فنی داشتم :دی
اگه بخوایم خودمون سرور بسازیم با دوستامون بازی کنیم...اگه آی پی valid نداشته باشیم ، نمیشه سرور شد؟
راه حلش استفاده از برنامه هاماچي هستنقل قول:
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
داداش اينجا ماله cs 1.6 هست نه source !نقل قول:
ahvaz 79.175.165.135:27015نقل قول:
10.7.95.236:27011 Center match
دوست عزیز طبق قوانین سایت باید مطالب خود را فارسی بنویسیدنقل قول:
سرور پابلیک پرشین گیم : 10.7.95.213:27015
سرور گان گیم پرشین گیم : 10.7.95.213:27016
سرور زامبی پرشین گیم : 10.7.95.213:27017
سرور ایم پرشین گیم : 10.7.95.213:27018
سلام دوستان.
من يه مشكل با Counter-Strike Source دارم !
لباس اولين نفر گروه CT واسه من خراب هست :19:!
عكس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوري درستش كنم :19: ؟؟؟؟!!
و اگه ميشه آدرس چندتا سرور ايراني (بجزء شاتل) رو بهم بديد:46:.
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
داداش اينجا ماله cs 1.6 هست نه source ![/QUOTE]
آقای خوشمزه
به جای اینکه جواب بدی اسپم میدی؟
بالای همین صفحه رو نگاه کن ، نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که "1.6" نمیبینم :5::27:
در ضمن برای تمام آقایون بگم که ویندوزمو عوض کردم مشکلم حل شد ، از بقیه به خاطر اینکه حداقل نظر چرت و پرت ندادین ممنونم :11:
ازچی ؟؟!!نقل قول:
بیشتر توضیح بده
بله...ممنون میشیم اگه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
راه حلش استفاده از برنامه هاماچي هست
سلام رفقا
می خوام کانتر انلاین بازی کنم محبت کنید یه لینک درست واسه دانلود بدین همینطور واسه پچ هاش
ممنون
seerver ke dadi yek nafaram tosh nabod
:))
yek seervere dorost share konid
دوست عزیز در سرور پابلیک همیشه 20 نفر آنلاین داره، چطور شما میگین سرور خالیهنقل قول:
فقط یاد بگیرید هد شات کنید کانتر یعنی کشتن با هرتفنگی
سلام
این هم آدرس چند تا سرور ایرانی ... توصیه میکنم از سه تای اول استفاده کنید :
91.99.100.246:27016 : *Novingame.net CS 1.6 - Aim *Secure
Novingame.net CS 1.6*Secure* : 91.99.100.246:27015
CSnini.net Public #2 Server [B-G] : 91.99.100.15:27015
Nutrex-GSN.IR / Iran Yahoo Awp Aim Map : 10.7.229.202:27018
New MASTERGAME.IR: 10.56.130.133:27015
آقای خوشمزه
به جای اینکه جواب بدی اسپم میدی؟
بالای همین صفحه رو نگاه کن ، نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که "1.6" نمیبینم :5::27:
در ضمن برای تمام آقایون بگم که ویندوزمو عوض کردم مشکلم حل شد ، از بقیه به خاطر اینکه حداقل نظر چرت و پرت ندادین ممنونم :11:[/QUOTE]
اول اينكه ادب رو رعايت كنيد چه حق با شما باشه چه با كس ديگري ،متأسفانه يا خوشبختانه ادب صحبت كردن در يك جمع رو به شما ياد ندادند ،اما اشكالي ندارد مقصر شما نيستيد .
دوم اينكه اين تاپيك براي 1.6 زده شده ،از پست اول ميتونيد اين موضوع رو بفهميد ، متآسفانه عنوان تاپيك واضح نيست.
نقل قول:هاماچي يه نرم افزار هست كه با نصب اون يك لن در شبكه شما معرفي ميشه و بر اساس نام كاربريتون يك Mac Address اختصاصي و يك ip Address اختصاصي كه با *.*.*.5 شروع ميشه بهتون ميده ، و فقط كساني كه هاماچي رو دارند ميتونند آيپي رو ببينند . پس بايد روي همه رايانه هايي كه ميخوان بازي كنند نصب باشه ، آدرس سايتش هم اين هستش :نقل قول:
سؤالي داشتيد در خدمتمکد:http://download.cnet.com/LogMeIn-Hamachi2/3000-2651_4-10605260.html
موفق باشيد
قصه نخور مال من بدتر از شما شدهنقل قول:
من قبلنا سیستمم درست بود و مشکلی نداشتم (صفحه آبی نمیامد لااقل تو کانتر 100 در صد نمیامد):13:
اما حالا بله زیاد و تقریبا بیشتر تو سرور پرشین گان گیم میاد:19: لااقل گان گیم و دید مچ چیترا سطحشون پایین تره از منن :دی:8:
وقتی وارد سرور میشم اینطوری میشه و البته اینم بگم وقتی وارد سرور میشم قفلیه مثلا اگه دارن تیر میزنن و وقتی من وارد سرور میشم صدا تیر تکرار میشه (هنگ میکنه و بعد چند ثانیه اگه شانس بیارم ابی نشه):2:
تازگی ها کشفیدم پنجره میزنم 3-4 ثانیه بعد میرم تا آبی نشه:21::27:
اما در کل اعصابمو خورد کرده بعد صفحه ء آبی ریست که میکنم چک دیسک اتوماتیک(اجباری:2:)کار میکنه و بعدش
لود پایان قفل میکنه دوباره که ریست میکنم صفحه سیاهه و ویندوزم لود نمیکنه دوباره که ریست میکنم شاید بیاد شاید یه ریست دیگه بخواد:2::41::2:
(شد مشکلات تخصصی سیستم موقع اجرای کانتر:31::21:)
کسی اگه وارده کمک کنه منو از بدبختی دربیاره لطفا :40::11:
در کل از وقتی این SXE جدید اومده اینطوری شده:18::2:
حالا من نمیدونم چرا خارجی ها که پیشرفته ترند اصلا SXE ندارند تک و توکی این سرورهای ترکیه دارند مثلا 10 تا از 100 سرور کشوریشون حتی کمتر (دست بالا گرفتم)
همه VLC دارن هر طرف پیت بزنه طرف سریع لو میره اونم عمومی (البته همه عمومی نشون نمیده:31:)
اما یه ا رفتم بعد رعد و برق زد (صداش نه نورش:31::27:)بالا نوشت فرناندو فلانی -- کرده فلانی هکیده آبرو واسشون نمیزاره:21:لااقل مردی همه میدونن هکیده:2:
حالا خوبه اگه SXE واقعا جلوی این چیترارو بگیره نمیگیره که هیچی بیشتر از سرورهای خارجی چیتر و هکرند:2:
همین سرور nini گندشو درآورده پر چیتره هم ندید هدو رفتن با یه تیر بخدا قسم حالم از سرور نی نی بهم میخوره و هی ادعاشونم میشه تو نوبی :41: آخه بدبخت تو نوبی. نوب باباته ک....:27: که وال -- داری بدبختا بعضی بچه ها نمیدونن و میگن اوه اوه چه وارده نمیدونن طرف پشت والو میبینه نمیدونن طرف تیرش هرجا ول کنه میاد تو موخ اون بنده خدا:2:
به خدا حالم از سرورای پابلیک ایرن بهم میخوره بخصوص نی نی اما فقط به خاطر پینک میام:19:
طرف اینقدر تابلویه نصفش میره تو زمین (جدی)
بیشتراشون اینکارو بصورت تابلو عمومی میکنن یا تو هوا:18:
اکثرشون رفقای ادمینن :2:
ادمینای نی نی هم که همه بی...:27:
نه بانی نه کیکی هیچی..:19:
دل خیلی پره از این سرورا باید برم WC:31:
عجب پس منم چند وقته واسم صفحه آبی میاد از sxe بودش!!! (خیلی دنبال علت بودم)
البته تو سرور گان گیم بیشتر اتفاق میوفته یا /music تو سرور های پابلیک
سلام من قبلا خیلی کانتر بازی میکردم اونم آنلاین و با برنامه sxe
ولی بعد از چند وقت که آنتی ویروسم رو عوض کردم و کاسپر نصب کردم برنامه sxe رو ویروس میشناسه
پس فکر کنم صفحه آبی که میاد به خاطر همین ویروس باشه
شما برنامه دیگه ای سراغ ندارید که بشه باهاش آنلاین بازی کرد؟ خیلی دلم تنگ شده!!!!!!!
سلام
ورژن 11.8 این نرم افزار عامل اصلی BSOD یا همون صفحه مرگ بود ... واسه رفع این
باگ , شرکت sXe Injected e-games ناچار به ارائه Fix 1 شد .
خود من هم با این ریلیز مشکلم حل شد .
به شما هم توصیه میکنم از آپدیت جدید استفاده کنید .
ضمنا واسه اونایی که کارتهای Nvidia دارن توصیه هایی شده که بهتره خودشون تو سایت
مرجع مطالعه کنن .
این هم لینک آخرین آپدیت ... البته Fix 2 که شخصا تست نکردم .
sXe Injected v11.8 Fix 2 Released!
(+) Add: Cheats blocked
(+) Add: New validations
(+) Add: Anti-NoFlash
(!) Fix: Blue Screen of Death (BSOD)***
کد:http://sxeinjected.localstrike.net/sXeInjectedSetup.11.8.Fix.2.exe
من که کلا قید کسپر رو زدم خیلی وقت پیش به همه چی گیر میده ویروسی هم میشه هیچ غلطی نمیکنه:27:نقل قول:
(یه ویروسی گرفته که نمیتونه کاری روش انجام بده:13:البته بی آزاره اما اگه کسپر فعال بشه میآزاره:31:)
البته خداییش از همه ء آنتی ویروس های حال حاضر و غایب:31: بهتر بوده و هست چون یه موقعی کامپوترم بالا نمیومد
هیچ آنتی ویروسی سیستممو درست که نکرد هیچ بدتر و خرابتر هم کرد زد فایل های سیستمیمو پاک کرد و فقط کسپر درستش کرد اما حالا که درسته بزار ویروس ها حال کنن کسپرو بردم به خواب زمستونی و تابستونی:27:
پوسش زدم:21:
اما در کل کسپرو واقعا قبول دارم نصبت به همه آنتی ها:40:
ممنون که خبر دادی فیکس داده:31:نقل قول:
من فهمیده بودم از SXE جدیده و حالا خوبه خودشون اقرار کردن از آنتی چیتشونه:27:
من فیکس 1 رو میخوام کجاست؟؟؟
راجب nvidia کجای سایت نوشته من پیدا نمیکنم:18:
----
پیدا کردم اما نه عکس مربوط به تنظیمات نویدیا که توصیه کرده نمیاد چرا! ارورر میده صفحه
این فیکس 1 رو دانلودشو هنوز پیدا نکردم
اگه یکی چیز پی ان داره امتحان کن یه جای دیگه آپ کنه نوشته این آپشنو غیر فعال کنن یوزرهای نویدیا
کد:http://kb2.adobe.com/cps/530/cpsid_53099/images/image001.jpg
مشیه ساده تر توضیح بدی؟نقل قول:
در ضمن کرک نداره ؟
خودت امتحان کردی ؟
كسي نبود كمكم كنه :19:؟!نقل قول:
کانتر 1.6 با کانتر سورس چه فرقی داره؟!
کانتر 1.6 ورژن قدیمیه که سیستم پایین هم میتونن باهاش بازی کنن و گرافیک نسل امروزی رو اصلا ندارهنقل قول:
اما سورس گرافیک بالاست و از موتور هالف لایف 2 نشعت میگیره و سیستم و گرافیک بالا میخواهد
و حرکات و تیر خوردن ها خیلی طبیعی تر هست و...
اما لازم به ذکره مسابقات کانتر با ورژن 1.6 انجام میشه و سرورهای ایران همه 1.6 هستند و ورژن 1.6 محبویت خودش رو هنوز که هنوزه داره:31:
تو منوی انتخاب اینطوریه یا کلا ...نقل قول:
اولا مشکل جدی نیست که عزیز جان...:31:
دوما دوباره نصب کن حتما درست میشه اگه نشد
اسمشو (اسم مدلو ) و ورژن کانتر + ارجینال
تو گوگل بزن دانلود کن و جای Cstrike/model/player بریز و اوررایت کن حتما مشکلت حل میشه:20:
اگه آنلاین با SXE بازی میکنی ارجینالشو بریز وگرنه هرچی گیرت اومد جابجا کن تنوعه:27:
اين عكس :نقل قول:
اون sxe جديد هم فيكس 2 هستش نه 1 ، اين لينك (برای دانلود رو اون نوشته آبی بالا صفحه كليك كنين) :کد:http://up.--------.com/images/n5bhb43euxgxdh8zfdgt.jpg
حالا يك سوال جديدا هر سروری به جز معمولی ها میخوام برم (GG - Zombie - Aim) بازی هنگ ميكنه ، جريان چيه ؟ ويندوز 7 دارم میخوام ببينم يه xp بريزم دوباره تست كنم يا اينكه فايده نداره ؟ بدون SXE مشكلی نيست و وارد سرور ميشه ولی كيك ميشم ديگه باالطبع.کد:http://upwap.ru/1546650/
ماشالله 500 صفحه
اینکه تاپیک درباره ی کانتره ، پس چرا لینک دانلودش نیست لطفا لینکش قرار بدهید تا ما هم استفاده کنیم
البته حوصله نداشتم 500 تا صفحه بگردم
سلام
دوست عزیز یه بار دیگه پست منو ببینید ... من هم گفتم لینک واسه Fix 2 هست که هنوز
خودم تست نکردم .
به هر حال اگه کسی Fix 1 رو میخواد ... این لینکش :
کد:http://sxeinjected.localstrike.net/sXeInjectedSetup.11.8.Fix.1.exe
من ویندوز Xp استفاده میکنم اولش که وارد سرور میشم اینطوری میشه فرقی نفوکوله:13:نقل قول:
(البته دوباره میگم اولش که وارد میشم نه الباقی)
پرشین اینطوریه واسه من
بابت عکس ممنون:11:
من میدونم فیکس 2 جدیدتره اما 1کشو میخواستم:31:
بعد در ضمن زامبی پچی چیزی میخواد؟؟؟ اگه آره آدرسشو بده دوست عزیز:19::11:
شرمنده نگرفته بود نوشتی 1:27::31:نقل قول:
برای آنلاين با سرورهای داخلی :نقل قول:
کد:http://dl.persian-game.ir/files/cs16full-v7.exe
برای آفلاين با بات و گرافيك جالبتر :کد:http://dl.persian-game.ir/files/cs16patch_full_V21.exe
کد:http://www.wupload.com/file/1411004/Counter-Strike1.6.update2011.part1_by_ANOBATIM.rar
http://www.wupload.com/file/1411007/Counter-Strike1.6.update2011.part2_by_ANOBATIM.rar
خير ، پچی نمیخواد ، همون پرشين گيم هم فكر كنم داشته باشه (10.7.95.213:27017)نقل قول:
جماعت همه خسته نباشید. مثلاً دوران امتحاناته ها:41:
همه پلاسین اینجا:31:
دوستان لطفاً سوالاتون رو کامل و درست بپرسین.
جهت اطلاع دوستانی که با ارور صفحه آبی مواج میشن. این ارور علاوه بر این که می تونه منبع سخت افزاری داشته باشه از ویروسی بودن سیستم نیز نشئت میگیره.
توصیه می کنم که یک بار با آنتی ویروس درست و حسابی سیستمون رو اسکن کنید و در هنگام کار با آنتی چیت آنتی ویروس رو غیر فعال کنید.البته کسپر و نود آنتی ویروس درست و حسابی حساب نمی شن:31:
دوست عزیزی فرق سورس با 1.6 رو پرسیده بود که بهش جواب دادن بچه ها. البته باید ذکر کنم که کانتر سورس به مفت هم نمی ارزه چون فقط و فقط به عنوان یه بازی خونگی و عشقی میشه روش حساب کرد و نباید با 1.6 مقایسه که تعداد سرورهاش تو دنیا از تعداد موهای بازیکنای سورس هم بیشتره:31:
البت نباید تعداد مسابقات رسمی 1.6 رو هم نادیده گرفت. از من می پرسی سورس رو پاک کنی بهتره.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
دوست عزیز ممنو از نظر و توصیتون.نقل قول:
ولی باید ذکر کنم که کانتر فقط و فقط تو کشتن معنی نمی شه. اون هم با هر تفنگی. کسی که بتونه با یه تفنگ مثل اسنایپ کار کنه شاید بتونه با تفنگ های دیگه هم خوب کار کنه ولی دلیل نم شه تو اونها هم مثل باقیه تفنگ ها خوب باشه.
مثلاً اسنایپ اول دنیا توی هزارنفر اول کلاش هم نیست. (ولی می تونه کلاش بزنه)
بیشتر از قدرت شوتینگ تو کانتر استراتژی و هماهنگی مهمه.:5:
اول اينكه ادب رو رعايت كنيد چه حق با شما باشه چه با كس ديگري ،متأسفانه يا خوشبختانه ادب صحبت كردن در يك جمع رو به شما ياد ندادند ،اما اشكالي ندارد مقصر شما نيستيد .نقل قول:
دوم اينكه اين تاپيك براي 1.6 زده شده ،از پست اول ميتونيد اين موضوع رو بفهميد ، متآسفانه عنوان تاپيك واضح نيست.[/QUOTE]
اول ، سلام
ادبو به من یاد دادن به ایشون هم همینطور...!
این مربوط به ادب نمیشه ، مربوط به فروم میشه ، خودشون گفتن از دلسرد کردن سوال کننده بپرهیزید ، اسپم ندید و ...
دوم ، وقتی من توی گوگل سرچ میکنم این تاپیک میاد من نمیرم صفحه اولوکه نگاه کنم ، میام عضو میشم بعدشم صفحه های آخرومیگردم و اگه نبود سوالمو میپرسم به امید اینکه یه نفر که یه چیزی بارشه جواب سوال و مشکل منو بده . . .
هیچکس نمیاد 780 صفحه رو بخونه !
سوم ، اسم تاپیک موضوع رو واضح مشخص نمیکنه من مقصرم ؟:13:
سلام عرض کردیم خدمت گانگستر های عزیز . فکر کنم دوستان اگر اسم توی بازی خودشون هم بزارند خیلی خوب میشه
سلام عرض کردیم خدمت گانگستر های عزیز . فکر کنم دوستان اگر اسم توی بازی خودشون هم بزارند خیلی خوب میشه
من fix 2 رو امتحان کردم و مشکل بلو اسکرین همچنان باقی بود
من فیکس 1 کو نصبیدم حل شده مشکلم:21:نقل قول:
شما عزیز بهتره اگه نویدیا داری 1-2 صفحه قبل یه عکس گذاشته شده اون آپشنو غیر فعال کن تا حل شه نشد فیکس 1 کو بنصب:27:
نقل قول از خودم:31:نقل قول:
جدیدا حالا احتمال 80% کار فیکس 1 است
وقتی پنجره میزنم تو کانتر یا خارج میشم بعد یه ارورر ران تایم میده کامپیوتر میهنگه
مجبور یشم اکپلور رو اند پرکسس کنم (پروکسس تسک):18:
اجب گیری کردیم از این SXE لعنتی بیخاصیت:2::19:
اگه پایه هستید خودمون هرشب 11به بعد یکی سرور شه و بازی کنم
به هاماچی
سلام
مطمئن باشید با فیکس 1 مشکل حل میشه ... غیر از این باشه اشکال از ویندوز شماست .
فراموش نکنید آنتی چیت هم مثل خود چیتها وابستگی شدیدی به Open Gl داره ... پس
توصیه میکنم درایور گرافیکتونو آپدیت کنید .
منم با دوستمون که گفتند کانتر سورس مفت نمی ارزه موافقم .
اگه دوست دارید با هم بازی کنیم ... شبا بیاید نوین گیم یا ایران یاهو ... آدرس سروراشونو
تو پستهای قبل میتونید پیدا کنید .