سرویسهای جشنواره ای هست:n02:همین پارس را 6ماهه با جشنواره 8مگ خریدم 6ماه پبش ماهی 17تومننقل قول:
Printable View
سرویسهای جشنواره ای هست:n02:همین پارس را 6ماهه با جشنواره 8مگ خریدم 6ماه پبش ماهی 17تومننقل قول:
دوباره رفتم مخابرات، البته واحد mdf نرفتم. از کارمندش پرسیدم شمارم رو زد گفت الان از هیچ جا سرویس نداری.نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
جمع اوری سرویس در ابتدا به صورت نرم افزاری از طریق سامانه شاهکار و بعد در مرحله ی دوم مرکز مخابراتی از طریق crm طبق درخواست ارسال شده به صورت فیزیکی جمع اوری میکنه .فقط مرحله اول مهمه چون تا سرویس دهنده قبلی از سامانه پورت رو ازاد نکنه هیچ شرکتی نمیتونه درخواست رانژه ی خط شما رو در سامانه ثبت کنه که با توجه به یکپارچه بودن سامانه به هر شرکتی مراجعه کنید مشخصه خط شما ازاد شده یا نه .جمع اوری فیزیکی هم دست خود مخابرات هست گاهی ممکنه چند هفته هم طول بکشه و اغلب تا زمانی که نیاز به پورت خالی نداشته باشن ممکنه خط رانژه همون شرکت بمونه .و اگر از طرف شرکت دیگری درخواست شود ان را تغییر میدهند بنابراین لینک داشتن مودم شما مربوط به ارتباط با DSLAM هست که بودن یا نبودن ان خللی در روند کار ایجاد نمیکنه .نقل قول:
سلام
بقیه ISP ها هم قرار گرون کنن یا نه؟ یا فقط پارس گرون کرده ؟
خوب احتمالا شما در منطقه ای از شاتل سرویس داشتید که مشکل داشته که حالا از پارس آفلاین راضی هستید بطور موردی پیش میاد و به منطقه خیلی بستگی داره اما در حالت کلی نارضايتي از پارس آفلاین خیلی خیلی بیشتراز شاتل هست البته قبلا اینجوری نبود چند ماهی هست خراب شده. دوم یک کار بدی که پارس آفلاین میکنه میاد سرویسی رو تحت عنوان جشنواره با تخفیف میفروشه بعد از همون سرویس دزدی میکنه و پهنای باند خارجی رو محدود میکنه شاید پیش خودش میگه ارزونتر دادم حق دارم در حالیکه تخفیف که میدی حق نداری از کیفیت بزنی منظورم اینه که تا جایی که دیدم بیشترین مشکلات رو سرویس ۸ مگ یکساله جشنواره دارن و مثل شما ها که ماهانه میگیرند کمتر مشکل دارند. و اما بعدی تداوم کیفیت هست شاتل از ابتدا تا انتهای مدت سرویس کیفیت یکسانی بهت میده حالا مواردی که اختلال هست بکنار اما پارس آفلاین بیست سی روز اول عالیه و همه جا میری تعریفش رو میکنی بعد دزدی ها شروع میشه... برای ما که اینجوری بودنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام،پارس یکی از شرکتهایی بود که دیر گرون کرد.شاتل چند ماه پیش پایه گذارش بود تا جایی که اطلاع دارم.هنوز چندتا شرکت گرون نکردند.یکیش های وب.مخابرات هم جشنواره رنگین نتش خوبه.نزدیک به تعرفه های قبلی پارس.نقل قول:
ولی اینکه بقیه هم قراره گرون کنند یا نه رو نمیدونم.اصلا نمیدونم این گرون کردنشون قانونیه یا غیرقانونی ولی ظاهرا قانونیه که سازمان تنظیم مقرارت صداش درنیومده.
پارس خیلی گرون کردهنقل قول:
سرویس 2 مگ ترافیکش شده 12 گیگ ماهانه !!!!
متاسفانه سازمان تنظیم مقررات فقط قیمت بر اساس سرعت رو در نظر میگیره و حجم رو گذاشته دست خود شرکت ها، اینطوری از نظر تنظیم مقررات گرون نشده چون مثلا 8 مگ همون 50 تومنه! کاش یه کفی هم برای حجم تصویب میکردن تا شرکتا اینجوری از حجم نزنن.نقل قول:
سرعت دانلود از استیم ۸۰ کیلوبایت البته گلایه ای نیست از ماست که بر ماست.
سلام امروز های وب وصل شد. جالبه که کیفیت خطم نسبت به پارس آنلاین رفته بالاتر. قبلا که خطم حداکثر تا 21 مگ میکشید و روی 16 مگ SNR دانلودم بین 10 تا 11 بود الان با های وب حداکثر تا 22.6 مگ میکشه و روی 16 مگ SNR شده 13.6. آپلودم قبلا تا 1200 kbps میکشید الان تا 2350kbps و زنگ زدم آپلودم رو روی 2 مگ گذاشت. ازش خواستم که دانلود رو روی 18 مگ بذاره که بسته نیترو رو امتحان کنم تا 16 مگ سرعت داشته باشم گفت نداریم الان 16 مگه باید تا 16 مگ سرعت داشته باشی اگه اینطور نبود زنگ بزن. گفتم آخه روی پارس آنلاین خطم 16 مگ بود حداکثر تا 14.5 مگ سرعت داشتم.
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 136 123 Attenuation (0.1dB): 190 115 Output Power (dBm): 17.0 15.0 Attainable Rate (Kbps): 23200 2350 Rate (Kbps): 16383 2045 D (interleave depth): 64 8 Delay (msec): 5.68 5.94
پارس آنلاین حالت ADSL روی G.992.5_Annex_A بود ولی روی های وب G.992.5_Annex_M
علت کشش بیشتر آپلودتونم همینهنقل قول:
حالا شما چند روز با های وب کارکنید اگه کیفیت و ثبات پینگ و سرعت تک کانکشن در تمام ساعات شبانه روز و تمام ایام هفته خوب بود اون وقت میشه گفت های وب ارزش خرید داره
چون من قبلا های وب داشتم اون موقع هم از نطر کشش خط و modulation که همین Annex M بود ولی مثلا از صبح تا بعدازظهر خوب بود و شب ها (مثلا از ساعت 10 شب تا 2 نیمه شب که اوج مصرف کاربران هست) افتضاح میشد
3 سال پیش بعد از تخلیه های وب اومدم پارس آنلاین که تا 6 ماه پیش کیفیتش خوب و قابل قبول بود و ثبات داشت که موضوع نقل و انتقال مالکیت به مالک های وب قطعی شد و از اون موقع همون مشکلاتی که تو های وب داشتم تو پارس هم ایجاد شد ولی جالبه که تو پارس تعرفه ها رو گرون کردن و خیلی از کاربرا که براشون قیمت از کیفیت مهم تر بود به سمت های وب سرازیر شدن
حالا امیدوارم الان وضع کیفیت های وب مثل سابق نباشه و شما بتونید از اینترنت با کیفیت استفاده کنید
خب بعد از تقریبا 1 هفته استفاده از پارس آنلاین گفتم نظرمو بگن واسه اونایی که شاید تو شک هستن
من از شاتل اومدم پارس آنلاین کشش خطم خیلی جالب نیست کلا ولی روی شاتل نویز زیادی داشتم و SNR روی 13 تا 15 نوسان داشت با اینکه از سر خط سیم با کیفیت کشیده بودم---ولی از حق نگذریم شاتل سرویس با ثباتی داشت توی 1 سال شاید یک بار قطعی داشتم ولی توی بازی های آنلاین جدیدا خیلی اذیت میکرد که باعث شد تخلیه کنم
خیلی از پارس آنلاین تعریفی هم نمیشد ولی بین گزینه هایی که داشتم اومدم پارس و باید بگم راضیم از کیفیت امیدوارم همینجوری بمونه...پینگم نسبت به شاتل توی بازی هایی مثل فیفا 19 پابجی فورتنایت GTA و... همگی حداقل 10 میلی ثانیه کاهش پینگ داشتم و اصلا فکر نمیکردم انقدر توی بازی تاثیر داشته باشه یه اسکرین هم از پابجی میذارم که یکی از بدترین سرورهارو نسبت به ایران داره معمولا ولی پینگ با ثبات 75 تا 80 میگیرم همیشه---شاتل بین 90 تا 100 بود با نوسان و پکت لاست---
در کل من به کسایی که گیم میزنن پارس رو پیشنهاد میکنم تست کنن البته که ADSL همیشه به منطقه وابستس و شاید واسه همه خوب در نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما با کنسولی ؟ اگه آره چه کنسولی ؟
نه تست هارو با PC گرفتم ولی روی PS4 دوستم تست کردم همه بازی ها بدون مشکل اجرا شد خودش TD-LTE ایرانسل داره با نت تایپ 3 میگفت اصلا نمیشه تو بازی آنلاینا درست بازی کنه با نت من تو فورتنایت کلی کیل گرفت:n02:نقل قول:
میخواستم ببینم پینگ تو کنسول چنده چون خیلی فرق میکنه با PCنقل قول:
الان به کنسول دسترسی ندارم اگه IP خاصی مدنظرته یا بازی خاصی بگو هروقت شد برات تست میگیرمنقل قول:
دقیقا این محصول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام یه نفر خواهشا جواب مارو بده پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا attainable rate هم دست isp هست؟
چرا من که snr تقریبا 18 دارم attainable rate من تقریبا 3 مگه؟
زنگ زدم به پارس میگه خطت مشکل داره؟ درست میگه؟
Attainable rate حداکثر مقداریه که خطت میکشه یعنی مودم بر اساس SNR MARGIN حساب میکنه خطط تا چه حدی میکشه بدون قطعینقل قول:
و خب کیفیت خط رو نشون میده
مشخصه خطط نویز شدید داره اول از همه برو از سر خط تست بگیر معلوم میشه
isp نمیتونه کمو زیاد کنه attainable rate رو ولی تجهیزات خراب isp میتونه کمش کنهنقل قول:
تو پنل درخواست جمع اوری بدم خودشون زنگ میزنن پیگیری میکنن ؟ یا مجبورم حضوری برم ؟
اتفاقا توی پنل درخواست بدید اصلا رسیدگی نمیکنن! زنگ بزنید به بخش تخلیه 02182204030 داخلی 1،تا فرم تخلیه رو ايميل کنن.نقل قول:
سلام
این پشتیبانی شون هم که انگار استخدام شده پاچه بگیره!
میگم چرا چند دقیقه پیش لینگ قطع شد!
میپه مارک مدلت چیه!
میگم چه ربطی داره، می پرسم چرا لینک قطع شد!
میگه نه وصله
میگم چند دقیقه پیش قطع بود
میگه نه وصله
میگم چند دقیقه.... پیششششش....
میگه کل دستگاه های توی خونه ت رو بکن تست کن!
میگم چه ربطی داره! ظاهرا بلد نیستی
میگه آره بلد نیستم!
این رو از کجا میارند؟
خوب وقتی لینک تو چند روز میپره مشکل از مرکز یا پورت بوده دیگه!
بالاخره تخلیه کردم اومدم مخابرات.پینگ مخابرات یه ذره انگار نسبت به پارس بده.مثلا 8.8.8.8 حدود 200 میلی ثانیه اس در صورتی که تو پارس فکر کنم حدود 140 بود.
در عوض کیفیت خطم تو مخابرات کمی بهتره از پارس.مودم حداکثر آپلود رو روی 2 مگ زده.ولی تو پارس حدود 1 مگ زده بود.سرویسم 4 مگ و تو اسپیدتست از 4 مگ هم بیشتر نشون میده حتی تا 5 مگ هم رفت.برعکس پارس که سرویس 2 مگ داشتم به 2 مگ به زور می رسید.البته این اواخر پارس اینطوری شده بود.
در کل سرعت لود صفخات و پینگ مخابرات ظاهرا نسبت به پارس کمی پایینه.مخابرات خوزستان دارم شاید مخابراتهای دیگه بهتر باشه.
سلام از دوستانی که کوچ کردن به شرکتای از نظر ترافیک و سرعت کدوم شرکت بهتره نسبت به هزینه ای که بالا بردن :n28:
مخابرات عالیه فقط میگم مشکل پینگ داره ظاهرا.البته من 4.2.2.4 رو پینگ گرفتم با پارس فرقی نداشت ولی 8.8.8.8 خیلی تفاوت داره در حد 60 میلی ثانیه.یه نگاهی به قیمتهای شاتل هم بندازید.من چون اهل گیم نیستم خیلی برام فرقی نداره پینگ.لود صفحات هم راضی کننده است.اینم بگم من مخابرات خوزستانم و اینقدر افتضحاحه پینگش.مخابرات تهران پینگش راضی کننده است.نقل قول:
شاتل رو یه نگاه بندازید.شاتل درصد گرون کردنش از پارس بهتره به نظرم.شاتل سرویس 2 مگ رو با حدود 35 گیگ میده 31 هزارتومن و اگر شبانه هم بخواین 10هزار اضافه میدید و میشه 41هزارتومن.
این پست رو هم نگاهی بندازید.بروزرسانی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همه سرویس دهنده ها گرون کردن ؟
8 مگ 150 گیگ بعلاوه 180 گیگ شبانه 54 تومن بود الان 90 گیگ بعلاوه 180 گیگ شبانه شده 60 تومن
60 گیگ ازش کم کردن و تازه گرونم شده
باید *** تو همچین مملکتی
از ما میگیرن میبرن واسه یه مشت عرب و بی هویت خرج میکنن.
اکثر ISP ها گرون کردن بقیم منتظرن از ریزش کاربر بقیه استفاده کنن مشتری بکشونن سمت خودشون اونموقع گرون کنننقل قول:
کیفیتم که روز به روز بدتر میشه همه جا
زنگ زدم همین شماره گفت ارجاع میدیم بهتون زنگ میزنننقل قول:
ولی کسی هنوز زنگ نزده !!!
فرستادن مخابرات یعنی؟
فرم رو ایمیل کردن؟نقل قول:
ب من گفت ارجاع دادم باهاتون تماس میگیریمنقل قول:
الان زنگ میزنم دوباره
دوستان چرا حجم ها بشدت کاهش پیدا کرده ؟؟؟ بقیه isp ها هم این کار کردن؟؟؟
شاتل. پارس. و تا جای اطلاع دارم اسیاتکنقل قول:
مابقی هنوز نه کم کردن نه گرون
صبانت و پیشگامان هم گرون کردننقل قول:
بعد از ثبت شکایت در195 چندروز طول میکشه پارس سرویسو قطع کنه؟
یه فیل شکن اندرویدی بگین که با این پار آنلاین کار کنه.
خدایی مخابرات داشتم فی لت رینگش اینقد شدید نبود مث پارس آنلاینه کثافت
پارس آنلاین چند روزه بهم پیام میده مشترک گرامی سرویستون چند روزه تموم شده ،سرویس جدید بخرید.انگار خبر ندارن تخلیه کردم.با اینکه 5،6 روزه تخلیه کردم ولی هنوز میتونم وارد پنل کاربری بشم.
برای من هم جشنواره گذاشته که خوبه به نظرم ولی دیگه دیر اقدام کرد.جشنواره 2مگ 3 ماهه 36 گیگ(12 گیگ ماهانه)شبانه دار با قیمت 46000 و افزایش سرعت هم تا 6 مگ
یه نگاهی به پنلتون بندازید شاید براتون جشنواره فعال کرده باشن.
سایفون اخیرا کار میکنه!نقل قول:
نقل قول:
proton VTN رو یه امتحان بکن.