یک سوال الان دانلود از هاست هایی که سروراشون اسیاتک وشاتل هستن مشمول داخلی می شه؟نقل قول:
Printable View
یک سوال الان دانلود از هاست هایی که سروراشون اسیاتک وشاتل هستن مشمول داخلی می شه؟نقل قول:
مطمئنا همه سرعت ها مثل قبل زاز خواهد بود فقط می خواستن با پنبه سر ببرن گرچه مردم همه چی رو می دونن برید ببینید چی می نویسن تو صفحه این اقانقل قول:
اما کو کسی که ذره ایی دلش به حال ملت بسوزه
مقایسه "های وب" و "مخابرات" در تعرفه های جدید
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 20 گیگ خارجی +10 گیگ داخلی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 28 خارجی + 14 داخلی
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 38 گیگ خارجی+19 گیگ داخلی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 64 گیگ خارجی+ 32 گیگ داخلی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 86 گیگ خارجی+ 44 گیگ داخلی
شاتل هم اگه دو شرکت دیگه اسیاتک و پارس تعرفه هایی بهتر از اون ارائه بدند باید بفکر اصلاحیه بیفته!!
نقل قول:
بله اونها ip ایران هستند
الان دانلود شبانه چی میشه تکلیفش؟کلا حذف شده؟
برای متوجه شذن اینکه چه سایتی رو سرور ایران هست و چه سایتی نیست این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید برا کروم ....
نقل قول:
اطلاعیه داد شاتل که دانلود شبانه رایگان سرجاشه و فلان ولی تا این لحظه به هیچ وجه قیمت این خدمات روشن نشده. که به احتمال خیلی زیاد هم دوباره گران خواهد شد.
گفته اگه از قبل دارید تا پایان این دوره میتونید استفاده کنید. هنوز برای آینده مشخص نیست!نقل قول:
اصلا شرکتی تا الان شبانه رایگان گذاشته؟نقل قول:
با این قیمتا و جداسازی داخلی و خارجی و پینگ افتضاحی که جدیدا داره به من میده همون بهتر تخلیه کنیم
اتفاقا بدتر میشهنقل قول:
شما وقتی سرعتت رفت بالا قظعا ناخوداگاه حجمت رو سریع تر مصرف میکنی مجبور میشی گیگ اضافه بخری ....
خب اینکه الان هم دقیقا همینجوریه دیگه! الان من 128 دارم ولی دانلودم خیلی بالاتره و حجمم زود زود تموم میشه! تو تعرفه جدید هم همین سیاست رو دارن.نقل قول:
دلشون که برا مردم نسوختهنقل قول:
قرارم نبود به نفع مشتری تموم شه این طرحای جدید....
نقل قول:
فعلا اطلاع رسانی ها خیلی ناقصه و پر از ابهام هست به این موارد هم پرداخته نشده تا واکنش مشتری گرفته بشه.
ولی اگر برای شما شبانه مهمه بتون پیشنهاد میدم یه سیم کارت همراه اول تهیه کنید با یه طرح اینترنت شبانه(1 تا 11 صبح 1ماه 29 هزار تومان) اگر پوشش نسل 4 داشته باشید خیلی راحت شبی بالای 30گیگ میتونید دانلود داشته باشید.
بعید نیست بعد برن سمت به اصطلاح خودشون
(اصلاح نتهای همراه)
فعلا که پیج شاتل داره از شدت خشم میترکه فکر کنم الانه که کامنتارو ببندن
خب این چطوریه؟ الان همه سایت های ایرانی رو پرچم ایرن میزنه ولی آیا تو اون سایت ترافیک داخلی هم ثبت شده؟ مثلا رپید باز رو ایران میزنه.نقل قول:
این سایتا چیزی هم داره که حالا دنبال داخلی بودنش هستین
ایران که تولید محتوا نداره
همون اپارتش ۷۰ ۸۰ درصدش کپی یوتوبه یا کیفیتی فاجعه وار
الان گیم اپدیت میخاد خارجی
خود محتوای استریم بخای اونم خارجه
امازون پرایم خارجیه
و... میتونم همینطوری لیست کنم :n28:
اسن بگن داخلی مجانی چ سودی داره واقعا برای کسی هم سودی داره
نقل قول:نقل قول:نه دیگه توجه نکردید :n02:نقل قول:
قبلا مثلا سرعت 1مگ تا 16 مگ ترافیک تقریبا مشابه داشت
ولی الان 1 مگ مثلا 6 گیگ حجم داره و 16 مگ 20 گیگ
اگه اینا رو سرعت 1مگ سرعت 16 مگ رو هم بدن در واقع ترافیک خیلی زودتر تموم میشه
چون ترافیک با توجه به سرعت نت مشخص میشه
اینجا یعنی سرعت 1 مگ فقط ترافیک چندگیگی داره که سرعت رو بالا ببرن ترافیک زودتر به اتمام میرسه
ولی کسی که سرعت 16 مگ بگیره ترافیک اولیش خیلی بیشتره
خب نتیجه این همه کامنتا جواب داد
بسته شاتنلد حذف نمیشه
:n01:
همه سایتای ایرانی هاست شون ایران نیست مثل همین سایت اما اونایی که پرچم ایران میزنه یعنی رو ایران داره میزبانی میشه ...نقل قول:
وزیر اختلالات گفته به محض اجرای طرح همه سایتای ایرانی که تو ایران میزبانی میشن ترافیکشون نصف محاسبه میشه یعنی هرسایتی پرچم ایران رو نشون داد یعنی نصف ....
البته من فک نکنم درست اجرا شه چون من خودم های وب دارم تا ماه قبل نصف محاسبه نمیکرد کلی شکایت و پیگیری کردم و کارشناساشون اومدن رو سیستمم و با یه بدبختی قبول کردن که حق با منه و اصلاح کردن نحوه محاسبه رو برا همین اگر خواستی دانلود کنی با احتیاط اینکار بکن تا مطمئن شی که همه چیز درسته .......
نقل قول:
حالا من سرویس های بالاتر رو استفاده نکردم و نمیدونم چند بوده . ولی خب منطقی هم نیست که مثلا کسی سرعت 16 بگیره و بخواد فقط در ماه یک گیگ گیرش بیاد.
در هر صورت بله مثلا من اگه 1 مگ بگیرم زود زود گیگم تموم میشه و باید دوباره شارژ کنم ولی اونی که 16 مگ گرفته حجم گیگش بالاتره و گیگش دیرتر تموم میشه ولی در عوض همون اول پول گیگ بیشتر رو داده!
پیش به سوی کره شمالی شدن ...
دوستان یه نکته
تو سرویس های جدید همونطور که وزیر گرفته سرعت باید تا 90 درصد تضمین بشه
یعنی اگه شما 16 مگ بگیرید باید 14 مگش تضمین بشه
ولی شاتل داره با عنوان مشتری مداری ( شما هم باور کنید ) میگه سرعت 1 مگ هم اگه راه داشت تا 16 مگ بالا میبریم
در این صورت مشترک فکر میکنه با گرفتن 1 مگ همون سرعت 16 مگ رو داره و ترافیک اضافه رو میخره
بعدش هم سرویس 1 مگ میگیره
اینجا اگه سرعت اولیه شما 16 مگ باشه ولی بعدش یهو بشه 512 کیلوبیت شما نمیتونی اعتراض و شکایت کنید
چون 90 درصد 1 مگابیت میشه 128 کیلوبیت
فریبشون رو نخورید
چون با این هدف دارن میرن جلو تا همه سرعت 1 و 2 مگ بگیرن و از اون طرف شرکت سرعت بالا رو تضمین نکنه و فقط 256 کیلو تضمین کنه
اگه هدف تمدید دارید سرعت 8 و یا 16 بگیرید تا سرعت بالا تضمین بشه
حداقل اینجوری همیشه یه پهنای باندی در اختیار مشتری هست
ما که سود نکردیم حداقل خودشون کمتر سود کننن:n02:
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
خب من مثلا الان برم 1مگ بگیرم و سرعت 128 واقعی بهم بده که همین حجمی که بهم داده رو هم نمیتونم تموم کنم و دیگه لازم هم نمیشه برم گیگ اضافه بخرم و اینجوری هم ضرر میکنه.نقل قول:
اینجوری نیست.بعد از تموم شدن حجم بر اساس همون مصوبه 266 سرعت میشه 128!!یعنی قانونا این کار رو انجام میدن و مجبورننقل قول:
اونجاست که حجم خوری شروع میشه و ایکی ثانیه حجم پر:n02:
اینا راهشو بلدن
نه دیگه متوجه نشدی :n02:نقل قول:
من منظورم قبل از تموم شدن ترافیک بود
در واقع شما وقتی 1 مگ بگیری شاید سرعت در طول روز به 16 برسونن ولی وقتی مشکل داشته باشن و یا ترافیک زیاد باشه و ..... سرعت رو میتونن تا 900 کیلو ( 90 درصد تضمینی )پایین بیارن
ولی اگه 16 بگیری در تمام روز حتی اگه مشکل هم داشته باشن باید 14 به شما بدن و سرعت پایینتر دست شما رو واسه شکایت باز میزاره
در واقع تو سرویس های جدید سرعت 14 مگ واسه سرویس 16 مگ باید ثابت بمونه و کم نشه
یعنی همیشه در اختیار مشترک باشه
اگرچه شک دارم در دراز مدت این کار رو انجام بدن
چون اگه مشترکین سرعت های بالا بگیرت تصمین 90 درصدش واسشون سخت میشه
مثل الان که نیست سرعت بشه 128 نتونی شکایت کنی :n02:
احتمالا همین قانون هم دور میزنن
اینجا که بیشتر از توان خط نمیفروشن کلا.یعنی من 16 نمیتونم بخرم کلا.خط هم هر چقدر جواب بده همون رو میدن.من تا حالا افت سرعت نداشتم چونخطم رو 8 بسته شده!نقل قول:
سرویس 1 ماهه که 30 تومان میدادم زده 120 تومان ؟؟؟ این چطوریه الان
بیت و بایت حساب کردین دیگه :n02:نقل قول:
چون بقول شما ۱مگ بگیریم در ساعت حلوت تا ۱۶ هم بازه درست
ولی در ساعت پیک سرعت میاد ۱۲۸ که عملا برای من حکم دایال اپ داره
پس باید چ کنم باید برم سرویس بالاترهارو بخرم که در زمان شلوغی بشه حداکثر گرفت
اونم که گرون می افته :n03:
دقیقا منظورم همین بودنقل قول:
نقل قول:
پس باید چ کنم باید برم سرویس بالاترهارو بخرم که در زمان شلوغی بشه حداکثر گرفت
ملت یادتون باشه از دهم به بعد دیگه نیایید تو پی سی ورلد سرورش خارجیه :n02: مصرف بین الملل براتون میفته!!! یا اینکه من بعد پی سی ورلد یه شارژ ماهیانه به کاربراش بده :n09:
داستان درست کردن برامون
سرویس های غیرحجمی جدید شاتل در صورتی به صرفه میشه که ماهی 5 ترا شاتللند هم روش فعال بشه
ولی شاتللند ظاهرا فقط برای سرویس اکو هست
من الانم هم راضی نسیتم باوانقل قول:
100 تومن دادم واسه سرعت زپرتی به زور 400 کیلوبایت
مخابرات ثبت نام کردم تماس بگیرن تخلیه میکنم وسلام
شاتل ع ن ش رو در آورد.
چون ازش تعریف تمجید کردیم اینطور شد
مخابرات هم نشد میرم یه رادیو میگیرم حداقل 7 تا هفت صبح دانلود رایگان دارم
خرید بسته شاتلند فعلا حذف شدهنقل قول:
کلاه برداری شاتل طبق اظهارت ریاست محترم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کاملا مشهود می باشد:
لینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک زمان شاتل خوب بود الان دیگه نیست . من خودم شاتل هستم الان
شاتل طمع کرد و خواست از تعرفه جدید بهره حداکثری رو ببره.
جاهای دیگه تعرفه های بهتری دارند مثل های وب . میرم اونجا . اعصاب خوردی نداره که
ما انتظار داشتیم با توجه به جشنواره های ترافیک حجیم و همینطور سرویس شاتلند . شرکت شاتل بهترین تعرفه رو ارائه بدهد اما بدترین تعرفه رو دادن واقعا اون کسی که این لیست رو داده باید اخراج کنن چون چنین لیست تهوع آوری باعث آبروریزی هست در مقابل شرکتهای کوچک و گمنام مثل دیده بان و شبدیز و...
خیلی به این چیزا دل خوش نباشین اگر قانون بود که این وضعمون نبودنقل قول:
ملت به تعرفه های جدید اعتراض دارن
اونوقت اینجا همه فکر و ذکرشون حذف نشدن شاتل لنده
یعنی فقط دانلود شبانه شون برقرار باشه... دیگه گور پدر بقیه کاربرا که تو روز استفاده دارن
برای اینکه تنها مزیت و برتری شاتل نسبت به باقی isp ها همین بسته شاتللند هست...نقل قول:
اگه شاتللند نباشه isp شاتل یک ثانیه هم ارزش موندن نداره که بخوایم به باقی چیزها فکر کنیم...
وقتی بسته شاتللند یا بسته دانلود شبانه برقرار باشه به طور خودکار هم نیاز دانلودر برطرف میشه، و هم تقریبا حجم کمتری برای مصرف روزانه به هدر میره...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk