[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گزارش اخبار ۲۰:۳۰ از گران شدن بسته های اینترنت ایرانسل
کد:http://www.aparat.com/v/xJ4vM/
جوابیه وزیر ارتباطات در سایت کلوب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
57 دقیقه پیش
دوستان سلام
با توجه به کامنتهای بسیار زیاد شما در مورد قیمت بسته های اینترنت ایرانسل، لازم می دانم توضیحاتی در این باره ذکر کنم.
1-متولی تعیین نرخ خدمات ارتباطی کمیسیون تنظیم مقررات است. سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
2-برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند. ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
3-مشترکان می توانند براساس نرخ های مختلف اپراتورهای فعال، اپراتور خود را انتخاب و سرویس های مورد نظر را دریافت کنند.
در حال حاضر دو اپراتور دیگر تغییری در نرخ بسته های خود نداشته اند.
حرفهای ایشان یعنی :نقل قول:
1. افزایش قیمتشان قانونیه و تا هر کیلوبایت نیم ریال یعنی هر گیگ 52.000 تومان که ما تعیین کرده بودیم جا دارد!
2. افزایش قیمتشان قانونیه. ایرانسل دوست داره 52000 تومان هر گیگ ترافیک را بده 13000 تومان!
3. دوست نداری برو یک اپراتور دیگه!
وزیر که نمیتونه بگه ایرانسلو تحریم کن
با این عکس خیلی غیر مستقیم گفته از ایرانسل بسته نگیرید از همه گرون تره !
با آمدن بالون گوگل ایرانسل به گدایی خواهد افتاد جوری میگن برو اپراتور دیگه که انگار اینجا رقابت وجود داره اگر قوانین بین المللي اینجا بود ایرانسل اصلا مجوز نمیگرفت چون به بی سوادها مجوز نمیدن به افراد واقعا کاردان مثل کارکنان گوگل مجوز میدن نسل 3 و اعتماد به سقفش مثال زدنیست
خب با این وضع اگه همراه اول چند وقت دیگه که نسل سومش وارد مرحله تجاری شد, بسته هاشو گرون کرد چه غلطی بکنیم؟
رایتل هم احتمالش هست یکم قیمتاشو بالا ببره(بعید نیست)
وزیر ارتباطات هم بطور تلویحی ایرانسل را تحریم و مردم هم تشویق به تحریم گران فروش کرد.
همه با هم پیش به سوی تحریم گران فروش
#تحریم_ایرانسل
بالون گوگل چیه دیگه
ایرانسل اگه کیفیتشو افزایش بده خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیگه اونوقت اینترنت 3g میشه برای پولدارها!نقل قول:
البته فکر نمیکنم به این زودیها این اتفاق بیفته چون دیگه اکثر کاربرها از اینترنت گوشی استفاده نمیکنه! و میروند طرف wifi!
اگر همراه اول زرنگی کنه و قیمتش را افزایش نده خیلی از مشتریهای ایرانسل را جذب میکنه!
45 میلیون نفر دارن از همراه اول توی کشور استفاده میکنن خب شما هم یکی مثل اونا
والا من از دیشب دارم از همراه اول استفاده میکنم از ایرانسل بهتر جواب میده اینترنتش
همراه اول اگر هم نرخ رو بالا ببره به اندازه ایرانسل اینکارو نمیکنه چون هدف بزرگتری داره و اون قبضه کردن بازار اینترنت همراه کشور هست طی 5 سال آینده
گوگل مثل ایرانسل نیست گوگل به کاربرانش اهمیت میده به خاطر همینه روز به روز پیشرفت میکنه همانطور که برای جذب پول بخشش مهمه برای گوگل خیلی مهمه گوگل الکی وعده سر خرمن نمیدهد وقتی بالون آمد سلام میکنمنقل قول:
به نظر من همراه اول کاملا حساب شده داره کار میکنهنقل قول:
داره لفتش میده تا ببینه ایرانسل داره چی میکنه و بزنه رو دستش
از اونجایی ک همراه اول مال مخابراته و مخابرات مال سواه پشتوانه خیلی خوبی داره و به این راحتیا کم نمیاره مخصوصا تو پهنا باند
این وسط رایتل خیلی ساکت بوده و مثله اتیشه زیر خاکستر شده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگه اون بالون همون بالاها بمونهنقل قول:
و دچار سقوط بر اثر اصابت نشه:n02:
وزیر پست جدید گذاشته
یکی از دوستان پیش بینی کرده بود
کجاست ؟ این علم غیب از کجا بدست اورده؟:n02:
همراه اولم مشکل داره : 1. آنتن دهی و پوششش خیلی ضعیفه هنوز.2. گدا بازی راه میندازه .بستت تموم میشه میخوای بسته بخری نمیذاره بسته بخری.
3.سرعت آشغال....
جواب وزیر هم آب پاکی رو ریخت
بهتره دلمون رو به اون دو تا اپراتور دزدتر از ایرانسل دیگه هم خوش نکنیم که 100% اونام الان تو کاره بالا بردن قیمت رفتن . مخصوصا اون رایتل دزد سرگردنه انحصار طلب...
اینا همش نقشه ی همراه اول و رایتله به نظرم .اون موقع که 3G میخواست راه بیفته مدیر عامل همراه اول گفت : مردم که صف نکشیدن برای 3G!!! خیلی ریلکس .چرا ؟ چون نقشه هاشو ریخته بود و میدونست که تنها اپراتوری که حالت رقابت با همراه اول رو ایجاد کرده و کلا پدر همراه اول رو از اول تاسیسش در آورده همین ایرانسله. حالا دیگه مجبور نیستن برای سرعت بالاتر هزینه کنن و تجهیزات بخرن همون 3G 128 کیلوبایت رو میدن به خورد ملت ، ملتم میگن دستت دردنکنه ...اونم بدون دردسر و خیلی راحت
:n02:
بر چه اساسی میگین سرعت آشغاله ؟؟ سرعت من هیچ وقت از 5 مگابیت پایین تر نیومده . تو رشت هم خوشبختانه کل شهر آنتن دارمنقل قول:
همراه اولم مشکل داره : 1. آنتن دهی و پوششش خیلی ضعیفه هنوز.2. گدا بازی راه میندازه .بستت تموم میشه میخوای بسته بخری نمیذاره بسته بخری.
3.سرعت آشغال....
جواب وزیر هم آب پاکی رو ریخت
بهتره دلمون رو به اون دو تا اپراتور دزدتر از ایرانسل دیگه هم خوش نکنیم که 100% اونام الان تو کاره بالا بردن قیمت رفتن . مخصوصا اون رایتل دزد سرگردنه انحصار طلب...
اینا همش نقشه ی همراه اول و رایتله به نظرم .اون موقع که 3G میخواست راه بیفته مدیر عامل همراه اول گفت : مردم که صف نکشیدن برای 3G!!! خیلی ریلکس .چرا ؟ چون نقشه هاشو ریخته بود و میدونست که تنها اپراتوری که حالت رقابت با همراه اول رو ایجاد کرده و کلا پدر همراه اول رو از اول تاسیسش در آورده همین ایرانسله. حالا دیگه مجبور نیستن برای سرعت بالاتر هزینه کنن و تجهیزات بخرن همون 3G 128 کیلوبایت رو میدن به خورد ملت ، ملتم میگن دستت دردنکنه ...اونم بدون دردسر و خیلی راحت
:n02:
قیمتشم که مناسبه . تنها بدیش اینه که در ماه 2.5 گیگ بیشتر نمیشه استفاده کرد وگرنه عالی بود
البته در خصوص اون اتمام بسته اینو بگم خدمت شما این مشکل در سیم کارت اعتباری هست فقط که باید رفع بشهنقل قول:
وگرنه روی سیم دائمی همراه اول شما 1روزه 2/5گیگ رو تموم کن بلافاصله میتونی دوباره بسته بخری.
شما یه تست بذار ببینیم .من که تو رشت ماکزیمم 150 کیلوبایت داشتم .نقل قول:
اصلا همچین سرعتایی رو من ندیدم از همراه اول و ایرانسل تا حالا توی رشت.
قابل توجه وزیر محترم سقف اعتباری 0.75 رياله نه نيم ريال پس سقف تا گیگی هفتاد و پنج هزار تومن جا دارخ حداقل در مورد ایرانسل اکثریت مشترکها اعتبارین. واقعا که دولت امیدی!نقل قول:
تنها راه مقابله با این توهین استفاده نکردنه
البته نه فقط اینترنت بلکه خود سیم کارت
ایرانسل با ورودش از دزدی های همراه اول کم کرد
دزدی هایی مثل فروش سیم کارت گرون گرفتن تعرفه های فضایی مثل نمایشگر و ...
اما حالا خودش شروع کرده به دزدی و مقصر اصلی هم خودمونیم نه کسه دیگه
چون اجازه این کارا رو بهشون دادیم
اینا دارن طبق قانون عمل میکنن و همون چیزی که تصویب شده رو اجرا میکنن
قبلا اون قیمتها رو میدادن دیدن مردم اعتراض کردن گفتن حالا که اعتراض میکنید
در راستای مشتری مداری بفرمایید تعرفه جدید تا دیگه صداتون در نیاد
مقصر خودمونیم
اون موقع که دیتابیس این شرکت لعنتی ه-ک شد و اون همه شماره تلفن لو رفت چه اتفاقی افتاد ؟
کسی اعتراض کرد ؟
کسی عذر خواهی کرد ؟ کسی جریمه شد ؟
حریم خصوصی مردم لو رفت و اون همه اطلاعات پخش و هنوزم داره خرید و فروش میشه تو اینترنت
کافیه یه سرچ کوچیک بکنید تصویر این شماره های لو رفته رو پیدا میکنید
آدرس شماره شماره ملی و ...
اما بازم چسبیدیم به این اپراتور لعنتی
پس حقمونه هر چی سرمون بیاد
این شکایت و شکایت کشی هم الکیه من امتحان کردم در مورد گداگستر صبانت
فقط خودمونیم که میتونیم با تصمیم درست حق و به خودمون بدیم وگرنه کسی دلش واسه ما ها نسوخته
بالون گوگل!!! ... کافیه یاد پارازیت و اینا بیفتین و ...
من موافق این افزایش قیمت نیستم!
اما ایرانسل قیمت بستههایاش را قانونی افزایش داده
وقتی تعرفه هر کیلوبایت اینترنت را 0.5 ریال اعلام کردند یعنی اپراتورها میتوانند هر گیگ اینترنت را 52000 تومان بفروشند!
حالا ایرانسل تخفیف داده و میخواهد هر گیگ اینترنت را 13000 تومان بفروشه
یعنی ایرانسل در هر گیگ 39000 تومان داره تخفیف میده!
تا 52000 تومان هنوز جا برای افزایش قانونی وجود داره!
اگر تعرفه اینترنت را به جای هر کیلوبایت نیم ریال بر حسب گیگ تعریف کرده بودند مثلاً هر گیگ 6000 تومان! اپراتورها هم مجبور بودند چه بصورت آزاد و چه بصورت بسته این رقم را رعایت کنند!
دقیقا مشکل همینجاست که واسه نسل 3 و 4 اومدن پایه رو بر کیلوبایت قرار دادن
درحالی که در نسل 3 و 4 اصلا کیلوبایت دیگه معنی نمیده
اینا باید میومدن مبنا و پایه قیمت گذاری رو بر حسب مگابایت قرار میدادن
مثلا هر مگابایت 50ریال نه هرکیلوبایت 0.5ریال
بچه ها من هم به این نتیجه رسیدم ایرانوِل خوب کاری کرده گرون کرده
تازه ایرانوِل باید قیمت هاشو بازم افزایش بده
آخه از روزی که قیمت هاشو افزایش داده کیفیتش به شدت بالا رفته این هم نمونه اش:
خدایی کیفیت نسل 2 تو موزامبیک در این حد بالا نیست!!!!
ما که از صبح تا شب وب گردی صفر فقط از 2 تا 8 میشه وب گردی کرد واژه کیفیت خز و خنده دار شدهنقل قول:
در تکذیب فرمایش شما(!!!) اول این رو بپرسم که این ضرب المثل رو شنیدین که به مرگ گرفتن تا به تب راضی بشیم؟نقل قول:
و در ادامه بگم که جالبه همه جای دنیا ولو بورکینافاسو، شاخ آفریقا، بین الکپلین آفریقا یا هر جای دیگش برای مگابایت و گیگابایت مصرفی کاربرا نرخگذاری های منصفانه میکنن اما توی ایران برای کیلوبایت نرخ گذاری میشه!!!!!
فکر کنم فرداست که وزارت نیرو هم یاد بگیره و برای هر قطره آب مصرفی مردم نرخ گذاری کنه. وزارت نون!! هم برای هر دانه گندم!!! و ... و ...
یاد اون آنونس تبلیغ صاایران افتادم: هر روز بهتر از دیروز ... دینگ دینگ!
نقل قول:
یه مدت همراه اول قیمت بسته های 3G رو گذاشته بود تو سایت که حذف کرد
نقل قول:
بهتره هیچ چیز کشورمان را با جاهای دیگه مقایسه نکنیم!!!
اینجا همه چیز هر روز بهتر از دیروز داره میشه!!!
اگر آخر آن مطلب من را خوانده باشی متوجه میشوی که مشکل همینه که وزارت ارتباطات تعرفه را بر حسب هر کیلوبایت نیم ریال یعنی هر گیگ 52000 تومان تعیین کرده است و دست شرکتها را برای افزایش قیمت باز گذاشته!
جواب وزیر را هم در صفحات قبلی بخوانی همین مطلب را به زیان دیگری گفته! که اگر از سقفی که ما تعیین کردیم بیشتر نباشد اشکالی ندارد!!!
اینو بزارم روحتون شاد شه:
- فرزندم یه سیب داریم قیمتش ۱۰۰۰۰ تومانه.اگه قیمتش رو ۹۵% کاهش بدیم چقدر میشه؟
- آقا میشه ۲۰۰۰۰ تومان!
محاسبه قیمت به شیوه ایرانسل.خخخخخخ
لطفا سنگ همراه اول رو به سینه نزنید که اون از همه بدتره!
شبکه مخابرات بالای 60% پهنای باندش فقط داخلیه، بعنوان مثال ای دی اس ال میده با سرعت 10مگ اما سرعتش با سرور خارجی خیلی زور بزنه یک مگه شبا هم که کلا تعطیله سرور خارج.
در مورد ایرانسل هم حالا که گرون کرده من بجای اینکه ماهی13تومن بدم پول بسته میرم آزاد استفاده میکنم یا نهایتا بسته 1روزه 500تومن و فقط باهاش ایمیل چک میکنم و وایبر که کلش در ماه به ۳هزار تومن هم نمیرسه و مصرف اصلیم رو با وای فای انجام میدم،اینجوری بدون تحریم مستقیما باعث ضرر ایرانسل میشه اگه همه اینکارو کنن،حرص خوردنم نداره.
پ. ن: سری به تاپیک همسایه( ای دی اس ال مخابرات) بزنید و ببینید که دل همه خونه ازش
دوستان بالاخره کم اوردن بسته شبانه مجددا فعال شد.
دوستان اگر براتون امکان داشت بسته های روزانه رو نخرید تا بفهمن ملت هالو نیستن.
منبع توییتر ایرانسل
Sent from my iPhone using Tapatalk
قیمتشم همون 10 تومنهنقل قول:
ایشالا بقیه قیمتا هم برگرده
#تحریم_ایرانسل
طی پیغامی که ایرانسل تووئیت کرد
بسته های شبانه مجددا فعال شد
یه سری چرت و پرت هم گفت
در ادامه هم گفت منتظر بسته های جدید باشید :n28:
همین یک ماه پیش بود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد هزینه اینترنت تلفن همراه ، هر کیلوبایت نیم ریال شده است .
پس از این اعلام با یک حساب سرانگشتی به این نتیجه می رسیم که هر گیگابایت اینترنت تلفن همراه در شرایط فعلی یعنی یکدهم تعرفه سابق به پنجاه هزار تومان می رسد .
اما این هزینه قابل توجه نارضایتی اپراتورها را به همراه داشته است و ایرانسل همزمان با کاهش اجباری تعرفه اینترنت آزاد ، تعرفه برخی بسته های تخفیفی اینترنت خودش را هرچند به صورت قانونی اما تا دو برابر افزایش داده است .
مدیر کل بازاریابی ایرانسل در این زمینه می گوید: وقتی تعرفه ها به یکباره یک دهم شد ، این کاهش شدید این امکان را در اختیار اپراتور قرار نمی دهد که بازگشت سرمایه مناسب را برای سرمایه گذاری آتی داشته باشد .
وی همچنین می گوید: این کاهش قیمت اپراتورها یا هر بنگاه اقتصادی را مجبور می کند تا دست به تعدیلاتی در قیمت های خود بزند .
البته علاوه بر قیمت کیفیت خدمات نیز یکی از دغدغه های همیشگی مشترکان اپراتورهای تلفن همراه به شمار می رود.
خبر بازگردوندن بسته شبانه منبعش کجاست؟ چون من الان موقع خرید همچین بسته ای را نمی بینم :(
- بسته شبانه 1روزه 1گیگ ایرانسل با کد دستوری *555*5*1*7# برای مشترکین دائمی و *555*521# برای مشترکین اعتباری قابل فعال سازی است.
- بسته یکماهه 24گیگ شبانه با قیمت 10هزار تومان با کددستوری *555*5*3*9# برای مشترکین دائمی و *555*518# برای مشترکین اعتباری
در ادامه هم گفته منتظر بسته های جدید باشید.
دوست عزیر تو خودتم داری سر سفره ایرانسل نون میخوری پس بایدم از دزدی ایرانسل خوشحال باشینقل قول:
کجابهتر میشهنقل قول:
هر روز داره بد بختیها اضافه تر میشه
بچه ها برا هممون ثابت شده ایرانوِل کلاه برداره (غیر مزدوراش که میان اینجا تعریف میکنن :n08:)
و خیلی برام زور داره به این کلاه بردار پول بدم ولی چون اینترنت شبانه ندارم درد مجبوری بسته شبانه رو باید بگریم
خیلی داره بهم فشار میاد :n34:
به گزارش سیتنا، دکتر "محمود واعظی" پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران در مزار شهدای شهر گیلانغرب، در خصوص افزایش قیمت بستههای اینترنتی با وجود کاهش تعرفههای تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها عنوان کرد: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه گرانتری را ارائه دهد.
وی گفت: سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
واعظی ادامه داد:برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند.
وزیر ارتباطات افزود: ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
وی گفت: در ارایه بسته های پیشنهادی فعلی یکی از اپراتورها قیمت بسته خود را بالاتر اعلام کرد ولی چون از سقف تعیین شده تجاوز نکرد تخلفی صورت نپذیرفته است.