[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضیت من بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قسمت auto هست ولی تو استاتوس نوشته G.DMT :(نقل قول:
زنگ بزنید بگید یک بار پورت من رو خاموش/روشن کنید. خودتون کماکان ماجولیشن رو روی auto بزارید.نقل قول:
سلام
تمام سرویسها فشفشه داره؟چه سرویسی پیشنهاد میدید؟
اره همه داره. 1مگ به بالانقل قول:
خوب اینو که گفتم نمیگن واسه چیته یا چرا میخوای خاموش اینا کنی اونوقت چی بگم؟نقل قول:
با تشکرنقل قول:
سرویسهای محدود(حجمی)فشفشه داره؟
بله به غیر نامحدود کلیه سرویس های دیگه میتونید فشفشه استفاده کنید بدون محدودیتنقل قول:
نه کاری ندارن. اصلا میتونی بگی خط من با ماجولیشن ADSL2+ بالا نمیاد.نقل قول:
کسی احیانا تو زنجان از های وب خط داره الان ؟
دوست عزیز فعلا های وب اصلا کیفیت نداره گول تبلیغات و نخورید. کمبود پهنای باند دارند گول فشفشه هم فعلا نخورید ضمن اینکه های وب حجم دزدی داره زیاد کم می کنه و همچنین در فشفشه مثلا 3 گیگ و 2 یا 2.5 گیگ حساب میکنه. اگر هنوز نیومدید تصمیم با خودتونه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان اگه سرویس 1 مگ حجمی 8 گیگ بگیرم بعد حجمم تموم شه یه فشفشه فعال کنم، باز ساعت رایگان دارم ؟؟؟؟؟؟
من همین امروز مهلت فشفشم تموم شد تو بازه رایگان هم دانلود داشتم ولی ازم حجم کم نکرد.نقل قول:
نه
فشفشه ساعت رایگان نداره
اگر حجم 8 گیگت تموم شده باشه ، ساعت رایگان کم میکنه
ولی اگه 8 گیگت تموم نشده باشه شب که دانلود کنی از هیچیت کم نمیشه، نه از فشفشه نه از حجم معمولیت
بابا سرعت دانلود من صبح ها تا 3.5 مگ می ره بخدا!!
تو speedtest.net می زنم میگه 1.5 مگابایت ولی سرعت دانلود دو رو بر 2 مگ هستش.
:n12:
برای من زده بود که ترافیک تموم شده و پنل هم زده بود در حال تغییر اته و نمی تونستم شارژ کنم. اما نمی دونم چطوری به صورت خود جوش بدون شارژ وصل شده
آقا من بخوام درخواست تخلیه بدم، کجا باید درخواست بدم؟ یا تلفنی باید اینکارو بکنم؟
بازم این بای وب شد در حد دایل اپ , پهنای باند کم اورده اونم ناجور !! :n15:
دوستان الان 4:30 صبح وقت بازه رایگان رسیده ولی پنل کاربری وارد نمیشه میگه در حال تغییرات هستیم از طرف دیگه بر عکس هر شب سرعت رو محدود نکردن الان دان کنم از حجمم کم میشه؟
نوع مدولاسیون را کارشناسان های وب با توجه به وضعیت خط شما و نویز اون براتون تعیین می کنند.اونا در ظاهر بهش میگن پروفایلتو روی فلان پروفایل ست کردیم و ... (وقتی اونا براتون مدولاسیون خاصی تنظیم کردن و شما مودمت رو دستی روی مدولاسیون دیگری میزاری ، دیگه مودم نمی تونه با تجهیزات اونا ارتباط برقرار کنه و برای همین چراغ دی اس ال روشن نمیشهنقل قول:
در کل فرق خاصی هم براتون نداره / تفاوت بین این مدولاسیون ها توی اینترنت هست.
ای بابا 2روز بود مشکل باز کردن صفحات حل شده بود امروز باز کند شده اصلا باز نمیشن :|
دوستان پینگ شما هم 300-200 شده الان؟ خیلی بد شده :n04: الان 3 هفته است که گند زده2ساعت پیش 190 بود الان پوکید لطفا یکی لطف کنه وضیعتش رو الان بگه اوضاع جاهای دیگه چطوره یا مشکل مرکز مخابرات منه:n16:
بله دوست عزیز داغون به معنی واقعی. چند صفحه اخر راجع همین کیفیت بد های وب هستش اگر دقت کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفانه پینگ من بالای 400 هستش . از پارس آنلاین که چاله بود افتادم تو چاه های وب :n21:
برگرد پارس خودتو نجات بده:n01:نقل قول:
فکر میکنم مشکل مرکز مخابرات شهرتون باشه
دوست عزیز میشه یه tracert 8.8.8.8هم برام بگذاری ممنون میشم چون مسیر های وب چند هفته ای برام به کل عوض شده رفته ترکیه وگرجستان در صورتی که این مسیرها مسیرای خوبی هستن ولی نمیدونم چرا برای من مسیرای قبلی بهتر بودن که اذربایجان بود وایتالیا:n16:نقل قول:
من دیگه پارس برنمیگردم انتخاب بعدیم یا شاتل هستش یا مخابراتنقل قول:
مخابرات یه بدی که داره سرعتش کمه ..خودت میدونی دیگه روی 2 مگ نهایت میبندن اونم حتما باید خودت اتخاب کنی..128 بگیری 128 میبنده 2 مگ بگیری 2 مگ میبندن..مثل شرکتهای دیگه نیستش که 128 میگیری میبینی روی 9 مگ بستن..نه مخابرات یه فضای خیلی دولتی داره ..میدونی که چی میگم خیلی رسمی و خشک و پشتیبانی کلنگ..و خیلی هم دیسکانکتی دارم اینم پینگ:نقل قول:
یکی خارج یکی داخل
دوستان کسی میدونه کدوم شرکت الان وضعیت از همه بهتره و سرعت ثابت و خوبی میده ؟
آخه این چه "1 مگ" ی هست که نمیشه باهاش یه فوتبال آنلاین با بدترین کیفیت دید ! واقعا یه مشت آشغالن همشون !
دو مگ شما نامحدوده؟ ارزش داره ماهی هفتاد تومن هزینه کرد؟نقل قول:
راستی با دو مگ میشه یوتوب رو 480p بدون لگ باز کرد؟ ممنون
Sent from my HTC One using Tapatalk
درود خدمت دوستان
کسی از شرکت --های وب --- اینترنت گرفته ؟؟؟؟
-- من سرویس 8 مگابیت 1 ماه با حجم 16 گیگ را گرفتم و گفته تا 5 روز دیگه وصل میشه --بهم گفته سرعت بین 800 تا 1200 کیلو بایت هست
ایا این عدد که گفتن واقعی هست ؟؟؟؟
---------------------------------------------------
روی خط دیگه از شرکت پارس انلاین 512 --شش ماه 30 گیگ دارم و سرعت دانلود بین 400 تا 500 در موقع های خوب هست
داداش اون سرعت 800 تا 1200 در صورتیه که وضع خط تلفنت از لحاظ نویز و اینا خوب باشه. یعنی اگه خطتت رو روی 8مگ بست snr خطتت کمتر از 20 نشه. کلا های وب اگه خطتت بکشه سرعت رو خوب میبنده و دست و دلبازه.نقل قول:
من امروز های وب رو تخلیه کردم و رفتم پارس آنلاین. های وب دانلود شبانش حرف نداره. من 1 مگ داشتم و خطم رو 6 مگ بستند و شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشتم.
نقل قول:
پارس انلاین خطم را روی 6 مگ بسته و snr خط من 7 هست و با این snr سرعت دانلودم روی 500 هست
روی این خط جدید هم که درخواست های وب دادم قبلا snr خطم روی 8 بود نمیدونم -- حالا چه کار کنم ؟؟؟
شاتل افتضاحه ، ١٢ مگ صبا بگير شبي ٢٠ گيگ دانلود بزننقل قول:
متاسفانه شهر ما صبانت نداره دوست عزیزمنقل قول:
شاتل یه وی پی ان داره سرعت شبانشو زیاد میکنه از آشنایی که از شاتل داره بپرس ببین تو منطقتون کار میکنه یا نهنقل قول: