دوسش داری ؟نقل قول:
Printable View
دوسش داری ؟نقل قول:
درود فراوان.
چند هفته ای نبودم.
اومدم عرض ادب و ارادت کنم.
:n16:
سرعت افتضاح.قطعی زیاد.مخابرات گندش را بالا آورده.هر نیم ساعت آی پی عوض میکنه!!!!!!!!!!
تست همین الان دو مگ محدود .... همیشه 0.2 مگابیت ازم میدزدن .............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ امروز خوب شده
با اون تستی که من گذاشتم چه جوری روت میشه این تست های دیال اپی رو بزاری ؟(شوخی):n19::n19::n19::n19::n19:نقل قول:
سلام ایمان جان دلمون برات تنگ شده بودنقل قول:
پارس آنلاین چطوره ؟؟؟؟
لطفا" یه توضیحی در مورد سرعت شبانه و روزانش بده .......:n16:
خواستم عقده ی چند ماهمو خالی کنم:n02:. تو که لو نمیدی چیکار کردینقل قول:
دوستان رفتم ضحی دیدم اسمش شده اشنای اول مثل اینکه دیگه نمایدنگی ضحی نیست و شده خود مخابرات چند روز پیش تو یه سایتی خوندم نوشته بود شرکت ضحی کلا تو ایران به خاطر بدهی به شرکت زیر ساخت لینکاش بسته شده.خواستم ثبت نام کنم اونجا گفت فعلا پورت خالی نداریم حالا باید بمونم تا پورت بخرن:n01: ترافیک شبانش هم شده 1تا7
اقا فهمیدم این دی وی بیه لو رفتی:n09:نقل قول:
نه عمو اولا که --- نیاز به اکانت خاص داره که هر جایی نمیفروشن ثانیا اگر بود ای اس پی رو مثل قند شکن ها میزد نه مخابرات..وقتی نوشته مخابرات یعنی نته مخابراته.اگر قبول نداری از کسی که دی وی بی داره بپرس.حالا فردا صبح که سرعت زیاد میشه میام تست جدید میزارم.:n19:نقل قول:
دان استریمت رو چنده؟نقل قول:
نقل قول:
روی 2048 هست ولی..........
این نمودار پهنای باند از ibs
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:نمودا ر پهنای باندت بر حسب مگابایته!!!!!!!!!!!مال من بر حسب کیلوبایته!!:n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n04::n04::n04::n04:نقل قول:
نکنه سیستمشونو ه/ک کردی
فرشاد یعنی برای من هم که از قبل ضحی بودم 1 تا 7 میشه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خودت چی فکر فوکولی ؟نقل قول:
نمیدونم والا فقط تو این برگه که گرفتم زده از1تا7 بامداد رایگان و سرویس 2مگ و 1مگ با 0گیگ هم زده 2مگ:12000تومن و1مگ:7500 تومن فکر کنم دیگه ترافیک ماه های قبل نمیسوزه که اینو زدننقل قول:
2راه بیشتر برای این کار وجود نداره یا ه/ک یا داشتن اشنا تو ماناماد از این دو حالت خارج نیستنقل قول:
من هم میدونم چند تا راه وجود داره اما میخام بدونم خودت فکر میکنی کدومه ؟نقل قول:
گزینه (ب)؟نقل قول:
توی این واسه ماناماد زده 1 تا 7 رایگان
سلام دوستان
یکی از دوست های من توی اهواز نت مخابرات گرفته و خیلی افتضاحه و همش پینگش تایم اوت میشه.میخواست از شاتل نت بگیره اما میگه که یه عده گفتن
اگه قبل از 3 ماه از مخابرات نت رو قطع کنه مخابرات هم خطش رو از حالتی که بشه روش adsl داد در میاره.(pcn میگن چی میگن).
کسی در این مورد اطلاعات داره؟شایعه است؟واقعیته؟چه کنیم؟راهکاری چیزی :(
احتمالش کمه قبلا" از این سنگ اندازی ها انجام میدادن ولی PCM کردن خط مربوط به سیم کشی محلی هست و مخابرات هیچ وقت نمیاد برای یه محل این کار رو بکنه .......نقل قول:
شاید یه هفته یا کمتر خطش تخلیه بشه البته از اونجایی که هیچی سر جاش نیست ممکنه هم یه ماه کشش بدن کلا" شیر تو شیره ......... :n16:
سلام عزیزم.نقل قول:
والا من همون روزی که پارس گرفتم به دلیل بیماری رفتم مسافرت تا الان.
تست میکنم چند روز و نتیجه رو میگم.فعلاً که دانلود روزانه با سرعت 130 انجام میشه(سرویسم 512 حجمیه)
ظاهراً شب سرعت واقعی میشه.البته به بررسی بیشتری نیاز دارم.
فعلاً که واقعی شده:
با دو دانلود همزمان چی؟نقل قول:
تست نکردم.امشب تست میکنم.البته دیشب سرعت روی 75 نموند ها.رفت روی 100 تا 120.نقل قول:
سرعت روزانه هم اشتباهاً نوشتم 130.اون سرور رایگان بود.وگرنه روزانه روی 2مگ هستش.یعنی بالای 200.اینم لان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=-=-=-=-=
پارس آنلاین پنل فوق العاده بهتری نسبت به مخابرات داره واسه تمدید سرویس.به این صورت که شما حتی اگه128 هم داشته باشی با تیک زدن گزینه ی بعداً مدارک تحویل میدم میتونی خودت به 2مگ ارتقا بدی.
خدا بهت سلامتي بده.نقل قول:
حالا يعني مخابرات اينقدر بد بود كه ما رو تنها گذاشتي؟!!
130 هم شد سرعت؟ شبانه هم كه ساعتي 200 مگ مي گيره شبي يه گيگ!
سلام
از دوستان اگر کاربرانی تمایل به داشتن تاپیک اینترنت استان خوزستان دارند لطفا به من اعلام کنند
با تشکر
موافق داشتن تاپیک "اینترنت ADSL استان خوزستان" هستم.نقل قول:
سلام محمد عزیزم.نقل قول:
این پست رو ندیدی ظاهراً:
نکته ی آخر اینکه من الان فقط سرویسی میخوام که مداوم برقرار باشه با سرعت بالای 100.همینی که دارم واسم کاملاً کافیه.نقل قول:
به به ایمان خان.از این ورا؟:n18::n05:
من از خود نمایندگی پارس انلاین پرسیدم که 1مگ سرعت دانلود روزانه و شبانش تو اهواز چنده گفت:شبانه100کیلوبایت و روزانه تا 500 هم میره.اگه الان با 512 اینقدر میکشی که خیلی خوبهنقل قول:
آره.دوست خودمم همینجا 1مگ داره سرعت دانلودش روزانه 450 هستش.نقل قول:
نکته ی جالب توی سرویس 128 نامحدودشه که 20 گیگ اول رو با پهنای 1مگ بهت میده و بعدش میشه 128.ماهیانه 25 تومن.
فدای تو داداش:n16:نقل قول:
2مگ:n21::n21::n21::n21:-محدود-دیگه شنبه میرم تخلیه میکنم تا اون موقع که تخلیه بشه ضحی هم پورت خریده:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21:
مطمئن باش فرقی نمیکنه وقتی پهنای باند مخابرات باشه همینه تعویض نمایندگی چه فرقی میکنه اخه ؟حالا یعنی هر کی ضحی داره سرعتش نمیاد پایین ؟نقل قول:
من که قبلا ضحی بودم الان وقتی مقایسه میکنم میبینم اونجا خیلی بهتر بود هم پشتیبانیش بهتر بود هم قطعی هاش کمتر بود هم ملی نمیشد هم رو 3مگ بسته بود و وقتی سرعت خوب بود speedtest میزد2.25مگ الان تو بهترین حالت speedtest میزنه 1.75 مگ.512فامیلمونو دیدم داره 140کیلوبایت سرعت میده اومدم ماناماد فکر کردم برا همه اینجوریه.از بس شرکتشون خلوته هر روز هی دان استریمارو دستکاری میکنن سرویس 2مگ گرفتم دان استریممو بست رو1مگ 3روز رو1مگ بود و هی میگفت عددای تو مودم اشتباهن تا بعد از20بار زنگ زدن گذاشت رو 2مگ فکر کرده مردم هالوننقل قول: