رفیق مشکل تو با گزارشگر و این جور چیزا نیست.تو هم می دونی منم می دونم.نقل قول:
هر وقت در مورد تراکتور تاپیک می زنن میای می پری وسط و همیشه ضد تراکتور.....
Printable View
رفیق مشکل تو با گزارشگر و این جور چیزا نیست.تو هم می دونی منم می دونم.نقل قول:
هر وقت در مورد تراکتور تاپیک می زنن میای می پری وسط و همیشه ضد تراکتور.....
تراکتور خوب بازی کرد تا حالا سپاهان جلوی هیچ تیمی اینطوری کم نیاورده بود
با من که نبودی ؟نقل قول:
من فقط از سایت گل خبر نقل قول کردم والسلام !
:46:
به این میگن تعصب دیگه!(نمی دونستین!)فرقش همینه!(جای تامل داره!)بیخود نیست!نقل قول:
تا توپ در هر جای زمین دست بازیکنان تراکتور میومد طوری فریاد میزد که انگار طرف گل زده!!!!!
جدا از اینکه هر اتفاقی هم به نظرش پنالتی بود و ماشالا یپا کارشناس
و جالب اینجا بود مداوم تراکتور رو مایه سر بلندی ایران معرفی میکرد و همش از جالب بازی نکردن بازیکنان سپاهان در مقابل تیم الشباب حرف میزد
این در حالی هست که اون بازی یک بازی ملی حساب میشه نه باشگاهی که این گزارشگر این حرف ها رو میزد
اگه حتی تراکتور یک بازی در لیگ آسیا هم داشت از این حرفها دلمون نمیسوخت
بازی های مزخرف اسیا با تیم های درپیتش!تراکتور شانش اروپاست:31:!
انصافا انتظار داشتم تراکتور بزنه حیف شد واقعا شانس اوردن تراکتور که این همه هوادار داره از عشقشون قید کلاس رو میزنن میرن بازی خوب این سربلندی فوتبال ایران نیست چیه!؟
نه شما که کاری نکردی . من سایت گل را می گم و کسانی که طرفداری می کنند.نقل قول:
سپاهان اصفهان قهرمان داوران
ترختور قهرمان قربانی داوران
اینا دو طرفه هست !نقل قول:
الان سایت هواداران سپاهان نوشته :
تراکتور از شکست مقابل سپاهان گریخت !
من نمی دونم تراکتور چیکار کرده گریخته ! اگه مثلا" گل تساوی رو تراکتور زده باشه اونم دقیقه 94 و البته تو اصفهان بهش می گویند گریختن ! ولی وقتی هر دو تیم به اندازه هم موقعیت گل داشتن دیگه از چی گریختن ؟!
5 دقیقه از بازی دیدم داشت حالم بهم می خورد:2:. ولی همه میگن بازی جذابی بوده:41:
عجب شانسی داشتم :دی
تساوی هم مبارک دو تیم باشه :دی
یکبار نشد بیایم انجمن ورزش بیخودی سر یک تیم دعوا نشده باشه.......نقل قول:
11- بهمنظور پیشگیری از مشکلات غیرقابل حل گذشته ، از ایجاد تاپیک برای خبرهای "یک باشگاه خاص" خودداری و برای هر یک خبر ، یک تاپیک جدید ایجاد شود.
برای بحثهای مربوط به تحولات باشگاهی از موضوعات موجود در گروههای اجتماعی میتوانید استفاده کنید.
اگر ظرفیت ندارید اینجا تاپیک نزنید ....
تراختور فلان ..تراختور اینجوریه... با این کارا فقط وجهه ملیتون
رو لکه دار میکنید .... و هیچ سودی هم به حال تیمتون نداره..
اولا در کل خبر گذاشتن از هر کلوپ هواداران و سایت مخصوص باشگاه ها ممنوع هست (که این تاپیک به خاطر خبری که در پستهای بعدی از سایت گل گذاشته شد پا برجاست)نقل قول:
ولی در کل سپاهان مهمان تراکتور بوده و در این بازی مساوی گرفته پس این هم که گفته شده سپاهان متوقف شد از این لحاظ اشتباه هست
البته اگه منظور از توقف سپاهان حتما 5 تا 5 تا زدن هاش بوده که در این مورد کاملا درست هست!!!
خب میشه تیتر رو شما بگید؟!نقل قول:
ولی در کل سپاهان مهمان تراکتور بوده و در این بازی مساوی گرفته پس این هم که گفته شده سپاهان متوقف شد از این لحاظ اشتباه هست
البته اگه منظور از توقف سپاهان حتما 5 تا 5 تا زدن هاش بوده که در این مورد کاملا درست هست!!!
من باشم تیتر میزنم:
سپاهان در جهنم سرخ تبریز به یک امتیاز با ارزش دست یافت!:27:
در کل بازی خوبی بود و هر دو تیم خوب بازی کردند
تراختور هم با توجه به میزبانیش در مقابل صدر نشین لیگ برتر بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت
در کل میشه گفت مساوی عادلانه بود
من اگه بودم همون عنوانی که در اخبار ورژشی گفت را میزدمنقل قول:
سپاهان 2 امتیاز ارزشمند را در تبریز از دست داد
ولی جدا از این حرفها کلا نکته جالبی که در اخبار تلوزیون دیدم و دقت کردم اینه که همیشه بردن و یا در کل نباختن تیمهای اصفهانی رو در اخبار با یک کراهت خاصی بیان میکنن که انگار آرزوی باخت این تیم ها رو دارند!!!!
یعنی کلا برد تیم های پایتخت رو با هیجان خاص و دادن القاب مختلف عنوان میکنند ولی ما بقی تیم ها رو ساده و گذرا
چون تیم های اصفهانی بیشتر از بقیه پول بیت المال رو حروم میکنن!خرج های چند میلیونی که سپاهان کرده به یه عده بازیکن که فقط قدرت بدنی دارن!نمی خوام بگم هادی عقیلی تفاوتی با لویس فیگو نداره:31:ولی انصاف رو نگیم!؟نقل قول:
ولی جدا از این حرفها کلا نکته جالبی که در اخبار تلوزیون دیدم و دقت کردم اینه که همیشه بردن و یا در کل نباختن تیمهای اصفهانی رو در اخبار با یک کراهت خاصی بیان میکنن که انگار آرزوی باخت این تیم ها رو دارند!!!!
تراکتور نه یک امتیاز میخواد نه برد انچنانی نه کل کل!!!!!ما ترکیم فرقمون رو همه میدونن تیممونم از 17 تای دیگه زمین تا اسمون فرق داره گزارشگرمونم بالطبع باید فرق کنه!این روم هم اضافه کنم که هوادارای اصفهانی البته کارکنان شریف فولاد و ذوب اهنشون رو نباید دست کم بگیرین!یاد حرف مسخره ای افتادم که میگه مهد فوتبال و فوتسال اصفهان!مربی یه جای دیگه بازیکن به درد بخورش مال یه شهر و کشور دیگه!فقط پول بیت الماله جانم فقط و فقط!یه کم سخته ولی باید حقیقت رو باور کرد!
جمله دوم دیگه کاملا متعصبانه هستش ، دو تیم موقعیت های خطرناک مساوی داشتن و به نظر مال تراکتور خطرناکتر بود ( یه تک به تک و برخورد به تیرک ) . در مورد متوقف شدن هم که شما بهتر از من میدونین که دو تیم وقتی مساوی میشن این واژه بکار میره و فقط مختص این بازی نیست و بیشتر وقتی به کار میره که یه تیم قویتر در مقابل تیم دیگه ای مساوی کنه .نقل قول:
صفحه اول هم گفتم که دو باشگاه از زمین تا آسمون از نظر مالی فرق دارن و اگه این هوادارا نبودن ، الان این تیم پایینای جدول بود .
امیدوارم حداقل خود شما متوجه منظور حرف زدنت شده باشی!!!! مخصوصا دلیل ها و برهان های عجیب و غریبتنقل قول:
نقل قول:
من تا اونجا که دیدم ملاک مهمان و میزبان بودن هست
البته صحبت شما هم به نوعی جمله دوم من رو تاید میکنه چون اگه منظور به تیم قویتر باشه که همین میشه که من گفتم بردهای سابق با 5 گل و حالا مساوی
کلا قلعه نوعی تو هر تیمی بوده یک چند هفته مونده به اخر تیمش متزلزل بازی میکنه
اون زمان هم که استقلال بود اگه تو اون چند هفته اخر بد نتیجه نمیگرفته قهرمانی اش به روز اخر کشیده نمیشد
تراکتور هم شانس اورد تو این حال و روز باهاش مسابقه داد وگرنه 5 تا رو شاخش بود:31:
راستی چه خبر از اراده پنهان:31:
بازی واقعا کسل کننده بود و اصلا هیجانی نداشت.
تراکتوری ها بهتره بجای افتخار کردن به تماشاچی به فکر کیفیت بازیشون باشن.
تیمی که 100 هزار تا تماشاچی داشته باشه اما از نظر فنی در سطح پایینی باشه هیچ ارزشی نداره.
سپاهان بازیکن داره تراختور طرفدار وقتی دو تاش جمع شن عده ای تحت فشار قرار میگرن اینو مطمئن باشید
به قول یکی از دوستان همه بازیو دیدن و قضاوت با خودشان و نیاز به تخریب افراد نیست .
همه می دونن که سپاهان تیم خوبیه و امید اول قهرمانی و همه اینو هم میدونن که تراختور هوادار داره به تعصبی کل همه لیگ . من نمیدونم حالا چرا عده ای میان و میگن گزارشگر این طوری بود و اون طوری بود . وقتی گزارش گر اصفهانی چند بار قیمت 2 میلیاردی خط دفاع سپاهان را با لحن خاصی میگه این هم طبیعیه که گزارشگر اذری تماشگران این تیمو با لحن و گرمی خاصی بیان کند
ببینید دوست عزیز اینکه گزارشگر از تیم شهرش جانبداری کنه مشکلی درش نیست ولی تخریب و اغراق و نظر شخصی مشکل دارهنقل قول:
بابا از بس تیم های شهرستانی را تحت فشار قرار می دهند این گزارشگران هم تحت تاثیر قرار می دهند !نقل قول:
وقتی بازی استقلال و پرپسولی پخش میشه تمام امکاناتو در اختیار این دو تیم قرار می دهند . مگر یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس خبر ساعت 18:45 با یکی از کارشناسان تماس میگیرد و فقط ازشون می پرسد این حرکت پنالتی بود و یا نه ؟؟؟؟ وقتی برای این دو تیم ناز پرورده این همه امکانات و جانب داری و کارشناس میذارن نتیجش این میشه که گزارش گران شهرستانی هم به کارشناسی می پردازند چون جای دیگری نیست تا مردم و یا تیم اعتراض کنند ؟
شما یه مثالی بزنید که تو برنامه شبکه 3 ، از بین تماشگران یکی در مورد تیم های شهرستانی حرفی بزند . فقط قرمز و یا ابی پایتخت . بنابراین تریبون برای هر نقص و خوبی این دو تیم است ولی تریبون تیم های شهرستانی همین بازی های پخش مستقیم است که فقط شانش هم بازی با قرمز و ابی پایتخت است
شما یه مثال بزنید که گزارشگر شهرستانی از تیم شهرش طرفداری نکند ؟
آقای ساعی گزارشگر بازی مگر چه اشتباهی کردند . این همه تماشگر و فرهنگشون و عدم توهینشون مگر تمجیدو و تعریف نداره ؟ چرا حقیقتو قبول نمی کنید و دیدتون را عوض نمی کنید ؟ چرا افتخار های سپاهان را گزارشگر می گفت به حساب نیاوردید و فقط نکات منفیو می بینید . چرا به گزارشگر دو روز قبل خیابانی گیر نمیدید که هی می گفت بازی سپاهان و تراکتور و در مورد تماشگران گاهی صحبت می کرد ؟
بابا گزارشگر گناهش چیه ؟ تو هر شهرستانی شرایط اینه و باید تغییر کنه
طرف دار تراکتورم ولی افتخار افرینی سپاهانو فراموش نمی کنم همان طور که هر تیمی در تبریز حضور این همه تماشاگرو فراموش نمیکنه
از کی تاحالا تیمی که داخل خونه ی حریف ازش مساوی بگیره بازنده حساب میشه ؟ خصوصا اگه بازی رفت و هم 3-1 برده باشه.نقل قول:
توقف سپاهان در تبريز
این دیگه از اون حرفا بودا :13:
یکیمی فدراسیون بهتره خودش رو اصلاح بکنه بعد بیاد منشور اخلاقی راه بندازه!!!
جریان چیه؟
حنیف عمران زاده بیش از نیمی از نیم فصل اول رو بخاطر اینکه کارته بازیش صادر نشده بود نتونست بازی کنه !نقل قول:
خبرآنلاین: بازیکنان سپاهان در پایان بازی تیم شان برابر تراکتورسازی در رختکن حبس شدند.
تبریزی ها که از تساوی تیم شان برابر سپاهان خشمگین بودند با حمله به رختکن سپاهان ، علیه بازیکنان این تیم شعار می دادند.
فضای تبریز در این دقایق به حدی سنگین بود که امیر قلعه نویی حاضر نشد در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کند.
خبرنگاران غیر بومی حاضر در تبریز ادعا داشتند تعدادی از طرفداران خشمگین تراکتورسازی در این دقایق چاقو به دست داشتند.
الناز شاکردوست بازیگر سینما و علیرضا حقیقی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس سهشنبه شب گذشته طی مراسمی عقد کردند.
به گزارش خبرآنلاین، حقیقی، دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس است که از سه سال قبل با این سمت در تیم قرمزپوش پایتخت بازی میکند.
شاکردوست هم از سال 1383 و با بازی در فیلم سینمایی «گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد وارد سینما شد. او در این سالها در 25 فیلم سینمایی که اغلب فیلمهایی تجاری بودند بازی کرده است که از جمله این کارها میتوان به «بیوفا»، «کیش و مات»، «مجنون لیلی» و «عروس فراری» اشاره کرد.
شاکر دوست فکر کنم چند سال بزرگتر از حقیقی باشه. حقیقی که 22 یا 23 سالشه
چرا درست تیتر انتخاب نمیکنید:19:
فکر نمی کنید برای تیمی که فقط یک باخت در ورزشگاه خانگی خودش داشتهنقل قول:
من اگه بودم همون عنوانی که در اخبار ورژشی گفت را میزدم
سپاهان 2 امتیاز ارزشمند را در تبریز از دست داد
این تیتر کمی بی انصافی نیست؟!
حقیقی متولد 67 و شاکردوست 63
شنیدم این خبر تکذیب شده!!!البته بازم نمیدونم ولی فکر کنم شایعه ای بیش نباشه
عجب زرد بازاری شده:31:
یک بازی که هر دو تیم 5 تا موقعیت گل داشتند (جمعا"10 تا ) ، اون فریادهای تماشاگرا و . . . کسل کننده و هیجانی نداشت !!!نقل قول:
از اون حرفاست ها این حرف ها !نقل قول:
4 خط خبر هر 4 خط هم . . .
: : : کلا" بازی خوبی بود و نتیجه هم عادلانه بود ، گزارشگر هم بیش از حد طرفداری می کرد از تراکتور ، که جاش نبود !
من که امیدوارم امسال سپاهان قهرمان بشه !
ازدواج یک بازیگر سینما با یک بازیکن فوتبال
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=88907
خبرگزاری فوتبال ایران- خبر ازدواج علیرضا حقیقی دروازهبان جوان پرسپولیس با الناز شاکردوست بازیگر مطرح سینما که روز گذشته در چند سایت منتشر شده بود با واکنش سریع مسئولان باشگاه و حقیقی مواجه شده و آنها تصمیم به شکایت دارند.
دروازهبان جوان پرسپولیس در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری فوتبال ایران خبر ازدواجش با شاکردوست را قویا تکذیب میکند و به پیگیری موضوع تاکید دارد. او درباره نیمکتنشینی و درخشش میثاق معمارزاده رقیبش حرفهای جالبی میزند و معتقد است پرسپولیس دو هفته مانده به پایان فصل قهرمان لیگ میشود.
خبر ازدواجت با خانم شاکردوست همه را غافلگیر کرد. این موضوع صحت دارد؟
این خبر کذب محض است و اصلا درست نیست. من از آنهایی که این خبر دروغ را منتشر کرده شکایت میکنم. ازدواج من و این هنرمند صحت ندارد.
پس شکایت مسئولان باشگاه از آنهایی که چنین خبری را دادهاند به خواست تو بوده است؟
خیر، آنها بنا به مصالح باشگاه اقدام به شکایت کردهاند و من هم شخصا شکایت میکنم. با راهنمایی مشاور حقوقی باشگاه شکایتنامه را هم تنظیم کردم.
شایعه ازدواج شما با یک هنرمند از مدتها پیش مطرح بود. چرا آن موقع واکنش نشان ندادید؟
شایعه زیاد است اما همانطور که گفتم این شایعه درست نیست و کذب محض است. من هم وقتی شنیدم سریعا واکنش نشان دادم، اگر درست بود که شکایت نمیکردم.
وضعیت خودت چطور است؟
آن محرومیت سه جلسهای خیلی به ضررم تمام شد اما من یک بازیکن حرفهای هستم و اعتراضی به تصمیم کادر فنی ندارم و آنچه برایم اهمیت دارد موفقیت تیم است.
از اینکه پس از یک دوره حضور در ترکیب اصلی جایت را به میثاق معمارزاده دادهای ناراحت نیستی؟
شاید باورش برای خیلیها سخت باشد اما من از درخشش و بازی خوب میثاق واقعا کیف میکنم.من برایش دست میزنم و هر وقت موفق عمل کند شخصا تشویقش میکنم. مهم این است که پرسپولیس 7 بازی را برده و ما داریم به قهرمانی نزدیکتر میشویم.
فکر میکنی پرسپولیس میتواند سپاهان را بگیرد و جام را تصاحب کند؟
به شما قول میدهم پرسپولیس در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ قهرمان میشود. سپاهان دو هفته دیگر صدر را از دست میدهد و این پرسپولیس است که جام قهرمانی را تصاحب میکند.
خیلی تابلو دیگه بابا ... شاکر دوست 6 سال از حقیقی بزرگتره !!!
اگه واقعیت داشته باشه بیچاره شاکردوس هر روز از طرف حقیقی بهش شوک وارد میشه :27::31:
خوب شد تکذیب شد!
من که گفتم الناز شاکردوست دیگه حروم شد!
آخه این همه فوتبالیست ، حقیقی بی شخصیت؟؟
با شخصیت کیه ؟نقل قول:
نکنه سیاوش اکبرپوره ؟