من مشکلم حل شده و سرعتم خوب شده هنوز کسانی هستند که سرعت شبانه شون کم باشه یا سایت 2020 براشون باز نشه ؟
Printable View
من مشکلم حل شده و سرعتم خوب شده هنوز کسانی هستند که سرعت شبانه شون کم باشه یا سایت 2020 براشون باز نشه ؟
بالاخره تونستم رکوردم رو بشکونم و از 1 تا 7 صبح موفق به دانلود 200 مگابایت(دوستان توجه کنید 200 مگ:n04:)شدم.
خدا خیر بده این مخابرات رو با این دست گلهاش.
آره واسه من هم به شرایط عادی قبل برگشته...نقل قول:
بعضی مناطق مثل اینکه هنوز مشکل دارن نکنه اینترنت سهمیه بندی شده ؟:n02:
سرعت روزانه ی من خوبه اما دیشب سرعت شبانه رایگان خیلی افتضاح بود تا ساعت 2:15 کلا 90 مگ از سرور داخلی دانلود کردم بعد هم رفتم خوابیدم دوباره ساعت 5 بیدار شدم از آپلودباز با سرعت متغیر بین 10 و 30 دانلود کردم تا ساعت 6:55 حدود 200 مگ و بعد هم دوباره سرعت روزانه از ساعت 7 به بعد خوب شد !
من در اصل از آپلودباز زیاد دانلود میکنم که 5 شب میشه که کلا تعطیلش کردم چون اصلا سرعت ندارم
نقل قول:
من هم همینطوری بودم اما الان مودم رو ریست کردم و به حالت نرمال برگشت.
نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=285ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=233ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=233ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=258ms TTL=42
فعلا سرعت عالیه البته در این ساعات غیر رایگان
پینگ گوگل هم برای من 160 و خوبه (بستگی به ایپی داره)
سایت 2030 هم دوباره اپلود دانلود رو از هم جدا کردن وتم اون هم از قبل زیباتر شده
اما اما باید دید راس ساعت 1 بامداد چی میشه
تو روز برای من سرعت خوبه...سایتم برام باز میشهنقل قول:
ولی شبانه سرعت میاد روی 60:n03:
برا من سرعت شب فیک 66 کیلوبایته
تو ریز کارکرد برای من آپ/دان ساعت رایگان رو 0 زده بعد هرچی شب تو ساعات رایگان دانلود داشتم رو تو قسمت روزانه زده! البته از شارژم کم نکرده. چک کنید ببینین برای شما هم همینطوره؟
برای منم همینطور است ولی از حجمم چیزی کم نشدهنقل قول:
منم طرح خانوادم حجم داشتم تایمم تموم شد برایه ماهه بعد اتوماتیک خودش یک گیگ تمدیدکرد حجم باقیمانده هم به ماهه بعد منتقل شد شایدازشماهم اینطوری شده.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما طرحتون چیه؟
دیشب شبانه رو چند بودید؟
از امرور پینگم 250 شده
اقا ازدوستان کسی هست تست کرده باشه مثلا یک ماه و یک گیگ حجم که می زنیم ایا واقعا یک ماه حجمم هم اضافه می شه مجانی یا فقط یک گیگ اضافه می شه چون اگه واقعا این جوره حساب داداشم رو شارزکنم
من طرحم 6 ماه کمپین نوروزی بود که تمدید کرده بودم دیشب که خیلی شبانه خوب شده بود از ساعت 1 تا 2:30 با سرعت 170 kb/s دانلود میکردم لینک مستقیمنقل قول:
دوستانی که چیزی براشون اضافه شده مواظب باشید چون تجربه نشون داده مخابرات همینطور بی منظور و از سر خیرخواهی کاری رو برای کاربرها انجام نمیده مطمئن باشید یا اشتباه شده که در اینصورت زود با سودش ازتون پس میگیره و یا اینکه قراره یه بلایی سرتون بیاره که داره خودشیرینی میکنه اما در کل بنظرم همین تغییر و تحولات گلدنت باعث شده همه چیز پس و پیش بشه چون چند وقت پیش توی فروم گلدنت اعلام کرده بودند که قراره کارهای عجیب و غریب و مثلا باحالی انجام بدن و احتمالا اینا هموناست (!)
یادتونه مخابرات 30 روز داده بود بخاطر اینکه طرح کمپین اتوماتیک 30 روز به 30 روز تمدید میشه ازبین رفت؟ الانم 8 روزم دوباره همون مدلی از بین رفت + اینکه من بارها موقع خرید طرح پرسیدم و بارها جواب دادن حجم میره ماه بعد الان همه با هم میگن نمیره. کاشکی صداهاشونو ضبط میکردم. به هیچ چیه اینا اعتماد نکنید هیچ چی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من طرحم کمپین 512 هستم
وقبلا سرعت 125 تا 130 میگرفتم 2 گیگ میگرفتم کمه کم :n19:
اما 2-3 شبه از 60 بالاتر نمیره تازه کلی باید سیخش کنم (قطع و وصل-خاموش روشن مودم و لوکال :n04:) 1 گیگ میگیره شما هم همین مشکل رو دارید؟
"لازم به ذکره هرجور سرور + سرورهای قبل هم امتحان شده پس نگید از لینک های مستقیمه "
نقل قول:
بله . منم دقیقا همینطورم با این تفاوت که مال من 5-6 شبه اینطوره و هم اینکه من عمرن بتونم بیشتر از 500 مگ تا صبح دانلود کنم
دوستان حتما idm جدید رو دانلود و نصب کنید
تغییراته زیادی توش رخ داده که به سرعت دانلود کمک می کنه
به جای 16 کانکشن می تونید با 32 کانکشن دانلود کنید که باعث ثبات بیشتر سرعت میشه:n26:
عزیزم نرمال من بین 110 تا 140 هست نه 200 به بالا:n28:نقل قول:
زمان مجانی شده ؟
کسایی که طرح نقره ای دارن دانلود رو چنده ؟
بزنیم زمان رو 24 ماه الان که مجانی هست ؟
بعدا به مشکل نمیخوریم ؟
من الان زدم1 گیگ با1 ماه زمان بعد ارور داد تو تراکنش بانکی بعد دوباره رفتم تو2030 دیدم1 گیگ با 1ماه برام شارز شد فردا میرم ببینم چقدر از حسابم کم شدهنقل قول:
2030 که بالا نمی یاد برای شما هم همین طوره؟
مشترکین گرامی !! خنده داره نه؟ الان 14 ساعت و خورده ای گذشته و مشکل همچنان باقی هست .اون وقت اطلاعیه دادن 2 ساعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله بالا نمی یومد فکر کنم دلیلش هم اینه که بعضی ای پی ها برای چند دقیقه ای رایگان می شدن من تو ریز کارکرد ها دیدم اولین بار ساعت 19.33 شب بود ولی من ترسیدم استفاده نکردم
الان درست شده
البته این هم خطر ناکه می ترسم امشب حجممو به خاطر کارای اینا از دست بدم ؟؟؟ !!!
سایت 2020 گه الان برای من راجت باز میشه
آره بابک جان. خرابه.نقل قول:
Website is unavailable.
اقا برادران قیمت زمان رو برگردوندن
اینو از کجا آوردی؟نقل قول:
الان دیگه دانلود شبانه برای تازه وارد ها نیست؟
ای بابا تا 12 59 سرعتم بسیار بالا
الان از دایال اپ هم کمتر 5 کیلو
ای خدا
بازم طلایی خراب. سرعت به جای اینکه 256 باشه 20 هست( لینکهای داخلی). بعلت کم فروشی (دزدی) مخابرات.
از دوستان اگه کسی کارت اینترنت سارسل و آفتاب داره به بالاترین قیمت خریدارم .
ما همون دایل آپ رو به Adsl اینجوری ترجیح میدیم
دقیقا مثل من تا 12و59 عالینقل قول:
الان سرعت بین 15-18 کیلو بایت
دیگه نمیدونم چکار کنم صدبار هم مودم را خاموش روشن کردم
هر شب با دیدن پست هات و همین اعلام وضعیت سرعتت من خوابم میبره . :n02: یعنی هر شب انتظار دارم که اینو بگی :n26:نقل قول:
منم الان بین 140 تا 160 متغیره .
البته با چندتا لینک . چون تک لینک همون 30 تا رو بیشتر نمیده ( خودم 5 تا لینک گذاشتم )
دوستان از من داره کم میکنه. یعنی تا الان تو این بیست دیقه همه دانلودا رو محاسبه کرده.