درست شد.ممنون.حالا نمیدونم چطوری خذفش کنم.نقل قول:
سلام دوستان.یک مشکل بوجود اومده.می تونید کمک کنید؟
من تو این تاپیک از ص781 بیشتر نمیتونم جلو برم یعنی وقتی رو 782 کلیک میکنم باز میاد تو 781.
Printable View
درست شد.ممنون.حالا نمیدونم چطوری خذفش کنم.نقل قول:
سلام دوستان.یک مشکل بوجود اومده.می تونید کمک کنید؟
من تو این تاپیک از ص781 بیشتر نمیتونم جلو برم یعنی وقتی رو 782 کلیک میکنم باز میاد تو 781.
چون این مشکل برای خیلیا پیش میاداینجا جواب میدم.
این مشکل برای منم وجود داره،اما در حقیقت نمیشه بهش گفت مشکل،دلیل این موضوع اینه که وقتی مثلا صفحه 700 تموم میشه،قبل از اینکه تاپیک به صفحه 701 برسه توی لیست صفحه ها،701 هم میاد.الان شما یه پست دادی که باعث شد تاپیک به صفحه 701 برسه و نمایش داده بشه.
درسته.ممنون.من تو بقیه تاپیک ها هم این مشکلو داشتم و اعصابم خورد شده بود.نقل قول:
چون این مشکل برای خیلیا پیش میاداینجا جواب میدم.
این مشکل برای منم وجود داره،اما در حقیقت نمیشه بهش گفت مشکل،دلیل این موضوع اینه که وقتی مثلا صفحه 700 تموم میشه،قبل از اینکه تاپیک به صفحه 701 برسه توی لیست صفحه ها،701 هم میاد.الان شما یه پست دادی که باعث شد تاپیک به صفحه 701 برسه و نمایش داده بشه.
درست اومدم ....؟؟؟
ببخشید سؤالم رو اینجا مطرح می کنم ... اگه اینفرنوس ( لامبوگینی ) کسی گم بشه بازم می تونه همون رنگ نارنجی رو پیدا کنه ؟؟
سلام
دوستان ویندوزم رو عوض کردم و سیو های بازی رو هم دارم اما اجرا نمیشن.سیو ها رو در قسمت سیو گیم در اپادیتا میریزم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
منظورت چیه که گم شده؟؟؟نقل قول:
اما از هر ماشینی از هر رنگش به تعداد نامحدود وجود داره.اگه تراینر نصب کنی میتونی اینفرنوس رو ظاهر کنی رنگشم تعین کنی
نقل قول:
من کلاً ترینر و اینا نصب نمی تونم بکنم ( xbox دارم) .
توی پارکینگ پارک کرده بودم ، بعد دیدم نیست ... :18:
مال استیو رو که رسوندم ، اینفرنوسم داشت ... اما رنگش خردلی بود :2:
از دوستان پرسیدم ، گفتن رنگ نارنجی تکه ، گفتم از شما بپرسم شاید بدونید از کجا می شه پیداش کرد
کسی می تونه یه ترینر یا اسکریپت درست و حسابی برای این بازی معرفی کنه؟( GTA version : 1.0.03
شاید تو ماشین فروشی باشه.نقل قول:
درست اومدم ....؟؟؟
ببخشید سؤالم رو اینجا مطرح می کنم ... اگه اینفرنوس ( لامبوگینی ) کسی گم بشه بازم می تونه همون رنگ نارنجی رو پیدا کنه ؟؟
این مشکلو یکی دیگه هم داشت تو پست های قبلی نوشتم.نقل قول:
سلام
دوستان ویندوزم رو عوض کردم و سیو های بازی رو هم دارم اما اجرا نمیشن.سیو ها رو در قسمت سیو گیم در اپادیتا میریزم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
....؟؟نقل قول:
ببخشید می شه بگین کدم ماشین فروشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:26: یعنی تو ماشین فروشی بروس اینفرنوس دیدین ؟؟؟؟
یه ماشین فروشی بود فقط لامبورگینی گذاشته بود هرچی می گردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجای نقشه اس
فلش زرد رنگ نقشه ی زیر مکانه فروشگاهه. شهر وسطی. سمت راست پارک. دقیقا روبروی فروشگاه لباسنقل قول:
یه ماشین فروشی بود فقط لامبورگینی گذاشته بود هرچی می گردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجای نقشه اس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
> شما تریلر یا اسکریپت برای GTA IV 1.0.03 سراغ دارید؟
آدرس روی نقشه درسته ولی اون ماشین ها فراری هستند که توی بازی به نام turismo شناخته میشن.لامبورگینی توی بازی اسمش infernus هست.نقل قول:
سلام
من اين بازي رو تازه گرفتم
تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
اول با vlad حرف ميزنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو ميدزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
لطفا راهنمايي كنيد
من نمیفهمم تو کجا مشکل داری؟؟!!!!:31:نقل قول:
خوب برو رنگ کن ماشینو،عکس اسپری توی نقشه رو مگه ندیدی؟؟هی برو تو،هی بیا بیرون تا به رنگ دلخواهت برسی
رنگ نارنجی هم من که زیاد دیدم،برای من که تک نیست
با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی
یک بار که Up رو میزنی موبایلت میاد اگه یه باره دیگه بزنی میتونی شماره بگیری...
با استفاده از شماره های روی کیبرد..
نقل قول:
....؟؟؟:18:زیاد دیدی ....:18::18::18:....
موضوع همین جاست ، وقتی می ری ماشینو رنگ می کنی سبز و مشکی و رنگ های مختلف می شه و آخرش مشکی می مونه ... دیگه رنگش عوض نمی شه ... شاید مال شما تو پی سیه این جوریه ... تو xbox که لامبورگینی کلاً تکه ببین حالا دیگه نارنجی دیگه چی می شه :31:...
little jacob ( انگلیسیش رو هم خوب بلد نیسنم ) همه ی مأموریت های اضافیش رو هم رفتم تازه شده 70.9 درصد
ماشین رو باید به کارواش ببری.نقل قول:
بعد از اینکه دوبار up رو زدید کد مورد نظر رو وارد کنید و بعد enter رو فشار بدید.نقل قول:
----------------------------------
آخر کسی جواب ما رو نداد ،آقا ویندوز عوض کردم وقتی سیو ها رو میریزم میخوام لود کنم ارور میده؟
معلومه خیلی عقبی چون Vlad رو من خیلی وقته کشتم.نقل قول:
سلام
من اين بازي رو تازه گرفتم
تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
اول با vlad حرف ميزنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو ميدزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
لطفا راهنمايي كنيد
اگه عکسی چیزی بذاری میتونم کمکت کنم.ولی عکست واضح باشه جوری که بفهمم از کجاست.
خب دوست عزیزمون Persian-gun's گفت.باید دو بار کلید Up رو بزنی بعد شماره بگیری و دکمه ی تماس رو بزنی.نقل قول:
با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی
شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوامنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم شما در مرحله ی 11 هستید...
وسط راه شما با ولد ( فکر کنم به طور خودکار) تماس می گیرید ، بعد ولدمیر میگه چون ماشینتون خیلی کثیفه ... اونو باید ببرین بشورین ... می برین کارواش که تمیر کنه ( تو نقشه علامت خاصی می آید ...) بعد هم آن را به ولد تحویل می دهید ...:20:
فکر کنم مرحله ی بعدی شما ، یک ماشین خفن لازم داره ... اگه خواستین این پرسرعت ترین ماشین ( تا آنجا) است...
آخرین خیابون شهر 1 ( کوچه ی کناری کوچه ی بولینگ ) یه توریسمو هست که توی عمارت هست ... خیلی خفنه ... ( البته تا اون زمان..) ... اون ماشین رو بردارید ... مرحله ی بعد تعقیب و گریز است ...:21:
به طور کلی چنین نمایشگاهی وجود نداره :41:نقل قول:
اگه پیدا کردید به من هم بگید...:21:
نه متاسفانه. من 2 نمایشگاه بیشتر نمی شناسم. یکی اونیه که معرفی کردم و دیگری اونیه که ماشین های ساده و ارزون می فروشه.نقل قول:
شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوام
نمایشگاه لامبورگینی وجود نداره.شما باید تمام ماموریتهای برنی رو انجام بدید تا یک لامبورگینی به شما بده.
نقل قول:
البته یه دونه ی دیگه ام وجود داره ... همونی که استیو بهت می ده :2:
اونو که باید ببری تحویل استیو بدی.نقل قول:
كسي زنگ نميزنهنقل قول:
چند بارم خودم خواستم به ولد زنگ بزنم ولي گوشي رو ور نمي داره:41:
نه ... اون ماشین ها به طور کلی از کارخونه خریدن ....:21:نقل قول:
هر کدوم رو که خوشت بیاد و بذاری تو پارکینگ ...
من خودم دو سه تا لامبورگینی ور داشتم ...
به طور کلی تا وقتی که ماشین رو نبری تو گاراژ ... می تونه هر چند دفعه بر داری و نابود کنی ... چون بازم اونجاست...:5:
آخه یعنی من یادم میاد بود شایدم همون فراری رو دیدم ولی لامبورگینی سواری چه حالی میده موقعی که میریم به مراسم تدفین میریم برش می داریم حیف زد و خورد میشه نمی تونیم ببریمش نگه داریم:31:نقل قول:
اااا..... :eh:نقل قول:
مگه می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب کاری نداره که ... زنگ نزنه ... خودت ببر کارواش بشوره ... بعد ببر برسون ...
بازم اگه نشد ... احتمالاً اشکال از سی دیه ...
حیف که من تو پی سی ندارم وگرنه برات ردش می کردم ...
اگه ميشه يه عكس از نقشه كه كارواش هم توش باشه بذاريد
چون نمي دونم كارواش كجاست
نقل قول:شما وقتی ماشین رو میدزدید به راه خودتون در مسیر زرد رنگ ادامه بدید تا نیکو به ولد زنگ بزنه بعد آرم کارواش توی نقشه مشخص میشه.نقل قول:
نقل قول:
البته اگه اشتباه نکنم همون بعدش ... یه چند دقیقه... زنگ می زنه ... :27:
اما مال ایشون زیادی طول می ده ...:31:
سلام...........یه مرحله هست اعصابم رو خورد کرده.....مرحله رو از dwayne...فکر کنم این بود.....رو نقشه فقط..d...هست..میگیری.....میری strip club....باید 3تا از رئیس هارو بکشی....یکیشون تو اون اتاق کنترل نشسته...با چاقو میکشمش...کسی هم نمیفهمه...اما اون 2تا رو نمیدونم کجا هستن....اسلحه هم در میارم.....دیگه تیر بارون میشم....
====
چیکار کنم....
خب شما باید اونی رو که پشت کامپیوتره با اسلحه بکشید بعد با چندتا از گانگستر ها درگیر میشید و بعد رئیس ها رو میکشید که فکر کنم یکیشون از در پشتی فرار میکنه در ضمن همیشه توی تیراندازیها کاور بگیرید.نقل قول:
برای منم هرسری همینطوری میشه.....نمیخوام اینقدر خر تو خر بشه...یکی از رئیس ها که تو همون اتاق کنترل هست....فکر کنم یکیشون هم تو اون اتاق پشتیه باشه...نمیشه بی سروصدا انجام داد....نقل قول:
خب شما باید اونی رو که پشت کامپیوتره با اسلحه بکشید بعد با چندتا از گانگستر ها درگیر میشید و بعد رئیس ها رو میکشید که فکر کنم یکیشون از در پشتی فرار میکنه در ضمن همیشه توی تیراندازیها کاور بگیرید.
نه نمیشه.باید همه رو بکشید تا یکی از رئیس ها فرار کنه.نقل قول:
شما دارید gta بازی میکنید یعنی خشونت،شلوغ کاری،بکش بکش:21:
تو این مرحله ابتدا باید کمی استراق سمع کنید! به این شکل که اگه به سالن توجه کرده باشید بعضی جاها افرادی مشغول صحبت با هم هستند. به اونها نزدیک بشید( نه زیاد ) و بشنوید ببینید چی می گن. 2 بار باید این کارو انجام بدید تا محل دو رئیس دیگه مشخص بشه. بعد برید سنگر بگیرید و شروع به تیراندازی کنید. به Whore ها هم کاری نداشته باشید! گناهی ندارن!نقل قول:
سلام...........یه مرحله هست اعصابم رو خورد کرده.....مرحله رو از dwayne...فکر کنم این بود.....رو نقشه فقط..d...هست..میگیری.....میری strip club....باید 3تا از رئیس هارو بکشی....یکیشون تو اون اتاق کنترل نشسته...با چاقو میکشمش...کسی هم نمیفهمه...اما اون 2تا رو نمیدونم کجا هستن....اسلحه هم در میارم.....دیگه تیر بارون میشم....
اين سيو منه
لطفا يه جونمرد برام ردش كنه حجمش كمه فشردش كردم 43 كيلوبايت
کد:http://www.mediafire.com/?mn5e5zntynd
فکر کنم این یکی از آسون ترین راه هاست ... که کمترین خون ریزی رو داره...:21:نقل قول:
در هنگام ورود به کلاب ... ماشینتون رو ببرید و بکوبید به در پشتی ... به طوری که کسی نتونه ازش خارج بشه ... حالا حالت تفنگ رو روی مشت بیارید و داخل بشید ... فرد اول رو برید تو اتاق و بکشید ... حالا باید سریع بیاین بیرون و افرادی که به سمت شما میاند رو بکشید ... احتمال می دم که رئیس دیگر هم با اوناست ... ( اگر در پشتی رو خوب ببندید ) ... حالا رئیس دیگه رو هم بکشید ... فکر کنم یکی از رئیس ها هم همون لحظه به شما تیر اندازی می کنه ....:27::27:
هر قسمتیش رو که نفهمیدی بگو تا برات کامل تر توضیح بدم :31: